סקר

patito ƒeo

New member
לנו ../images/Emo107.gif

וזה אחד הדברים היותר מעצבנים בבצפר שלי. הם יותר מדי מתייחסים לזה, במקום להגיד "שלום" בבוקר הם ישר "איפה החולצה שלך!!!" אפשר לחשוב..יש דברים קצת יותר חשובים מחולצת בצפר מסכנה.

Stinki Winki

New member
לי אין

ואולי זה יישמע מוזר אבל הייתי רוצה (היה בחטיבה וזה היה די נחמד.)

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifלי יש=]

היא דווקא בסדר.. בעיקרון זו חולצה שחורה צמודה או חולצה רחבה יחסית ויש בצבעים כחול, תכלת וורוד. אני הולכת רק עם השחור בד"כ, נחמדת. אצלנו אם לא מגיעים עם תלבושת זה אסון, מוציאים מהכיתה,ש ולחים לחפש אם לא מוצאים הולכים לקנות
חחח רק בחורף מוותרים

eynav br

New member
יש

בבי"ס פה...בארץ לא היה לי.. אין לי בעיה עם זה... יש ר-ק חולצות לבנות עם סמל פיצי עם השם של בי"ס... יש כמה סוגים משנים קודמות אבל בעיקרון לבן... ויש משמעת, אסור לבוא בלי החולצה...

yaelsn

New member
../images/Emo45.gifלי יש

היא דווקא נחמדה.. ומאוד מקפידים על זה אצלנו...

dark dumb

New member
אצלנו יש, וזה לא כזה נורא

לפעמים זה נהיה מעצבן כי ממש מקפידים אצלנו, אפילו בחורץ. קורה לפעמים שרכזת השכבה נכנסת בלי שום התרעה ומתחילה: "הבייתה, הבייתה, וגם אתה הבייתה, הבייתה..." וגם הסמל שלנו לא כ"כ נורא ---> גזור מהאתר

Yoko Nakajima

New member
יאפ, כן בבית ספרנו

זה דווקא סמל בסדר, בלי ציורים ומוזרויות... פשוט האותיות מ,ח בתוך עיגול.. ומותר לנו גם חולצות צמודות ואיזה צבע אחיד שרוצים רק זה חרא שהחליטו השנה להחמיר ואי אפשר לבוא לבצפר עם מכנסיים שיש בהם פס....פס!! זה אדיוטי לגמרי...שולחים ילדים הביתה בשביל הפס הזה שיש כמעט בכל מכנס ספורטיבי ושלא נדבר על מכנס שיש בו 2 צבעים או יותר...אה וגם כלמיני דוגמאות של ג'ינסים [טלאים, קרעים, הרבה פייטים או ציורים על הג'ינס] גם מזכות את בעלי הג'ינסים ב"לך הביתה ותחליף" (לתרגם? -אתה לא נכס לבניין ובטח שלא לשיעור--> מנות >< ).. בעע. ילדים שקנו בגדים לפני הבצפר לא ידעו על זה ואז כולם היו צריכים לעשות שופינג מחדש, למצוא מכנסיים חלקים שיעזבו אותנו בשקט. אה וגם מעצבן שאסור ג'קטים או סווטצ'רים, מותר רק חלק+סמל בצפר. אני מקווה שלא יקפידו על זה כלכך בהמשך :\

גם לי יש תלבושת אחידה איכככ זה

מגעיל ני שונאת תלבושת מי המציא את הדבר הזה????

גם לי יש תלבושת אחידה איכככ זה

מגעיל ני שונאת תלבושת מי המציא את הדבר הזה????

למעלה