לא עוזר לי אני צריכה של שי איז מיי סין או קינסלייר, או שניהם.
ש ש נ י1 New member 18/3/07 #9 לא עוזר לי../images/Emo3.gif אני צריכה של שי איז מיי סין או קינסלייר, או שניהם.
L LadySilkworm New member 18/3/07 #13 אממ... אוקיי, לילי פעם שלחה לי "קריוקי" של שי איז מיי סין שזה בעצם נשמע כמו רינגטון פוליפוני, אז אני מניחה שזה לא יעזור.
אממ... אוקיי, לילי פעם שלחה לי "קריוקי" של שי איז מיי סין שזה בעצם נשמע כמו רינגטון פוליפוני, אז אני מניחה שזה לא יעזור.
L LadySilkworm New member 20/3/07 #68 בכיף http://www.nightwish.com.ru/fanart/music-e.htm ממליצה להוריד את הראשון ואת השלישי. [השני הוא כמו הראשון רק באיכות פחות טובה].
בכיף http://www.nightwish.com.ru/fanart/music-e.htm ממליצה להוריד את הראשון ואת השלישי. [השני הוא כמו הראשון רק באיכות פחות טובה].
T The Young Amyrlin New member 18/3/07 #10 את צריכה להוריד את השירה או כלי אחר? כי בשביל שירה אפשר להשתמש בפלאג-אין של ווינאמפ שהוא די יעיל.
B blacknwhite New member 18/3/07 #12 את באמת שרה יפה../images/Emo99.gif אז נכון, יש מדי חוסר דיוקים, ונכון, זה לא מושלם, אבל גיברת- יש לך קול מקסים! כל הכבוד, אהבתי
את באמת שרה יפה../images/Emo99.gif אז נכון, יש מדי חוסר דיוקים, ונכון, זה לא מושלם, אבל גיברת- יש לך קול מקסים! כל הכבוד, אהבתי
S Super Alonit New member 18/3/07 #24 ../images/Emo99.gif יקירתי, בהחלט כדאי לך להמשיך לפתח את עניין השירה, יש לך קול מדהים ונעים כ"כ אני מצפה לשמוע הקלטות נוספות.
../images/Emo99.gif יקירתי, בהחלט כדאי לך להמשיך לפתח את עניין השירה, יש לך קול מדהים ונעים כ"כ אני מצפה לשמוע הקלטות נוספות.
D danduuu New member 18/3/07 #25 חחח תודה רבה מותק שלי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif אני רוצה להקים להקה, אבל אין לי עם מי
S Super Alonit New member 18/3/07 #26 אם הייתי יודעת לנגן על משהו הייתי בכיף מציעה לך את עצמי, אבל אני לא חזקה בקטע הזה אני יכולה לנדב כמה מחברי הפורום הזה במקום.. מעוניינת?
אם הייתי יודעת לנגן על משהו הייתי בכיף מציעה לך את עצמי, אבל אני לא חזקה בקטע הזה אני יכולה לנדב כמה מחברי הפורום הזה במקום.. מעוניינת?
T The Cat Woman New member 19/3/07 #34 ואת מעיזה להגיד לי שהקול שלי בסדר? יש לך קול ממש יפה, בניגוד גמור אלי!!! מה נסגר איתך??