סשומארו vs נראקו

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסשומארו vs נראקו../images/Emo41.gif

והפעם בפינתנו השבועית (שכמעט וששכחתי לרשום...) ההניו המרושע (אם כי כמו שחלק מהבנות פה יגידו הבישי)vs אחיו הגדול והקר של אינויאשה (שאין אף אחת שיכולה לומר שהוא לא ביש מהמם!!!
) פרטו והסבירו....(בבקשה לרשום בכותרת את מי בחרתם)

ליסאן

New member
סשומארו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

כן אני משוחדת מה לעשות הוא פשוט בישי מטורף!!!!!!!!!! חוץ מזה יש לו צד טוב (כמו שהוא טיפל ברין) וציינתי שהוא בישי? נ.ב שכולם יהנו במפגש ותצלמו תמונות כי אני לא אוכל לבוא (תורנית
)

Buyo H

New member
ססמאשי

כי יש לו פלאפי יש לו ג'אקן אין לו יד^_^ הוא הציל את רין הוא חזק הוא מאגניב יש לו שיער לבן וארוך אדיש^^^ וכי הוא מאגניב=^.^=

NarakuDaBoss

New member
פשוט, נאראקו

הוא גדול, הוא סגול, והוא רע
הוא הכי חזק, הוא הכי מגניב והוא גם מתחפש לבבון!

דופיאשה

New member
באמת איזה מין בדיחה זאת ?!

זה לא די ברור שסשמארו נו באמת נארקו הוא אפילו לא משתווה עליו שימו לב לחתימה שלי | | | | V

The Snow fox

New member
נו, באמת, ברור שסשומארו../images/Emo63.gif

יש לו ג'אקן ורין, והוא אדיש כזה, ומאגניב, והוא... פשוט... המפ... שולט?

איררון

New member
נכון לחלוטין!

בדיוק אותן סיבות. ונאראקו גם מעצבן אפילו קאנה עדיפה עליו! (והיא שאבה את נשמתה של קאגומה)

פולי3

New member
סאשו, ברור !

הוא כ"כ מגניב. יש לו חרב מגניבה >.< יש לו את פלאפי . . . והוא לא *כזה* רע כמו נאראקו.

metuka15

New member
סאשיייייייייייייייי ../images/Emo99.gif

זה לא ברור? הוא כל כך בישיייייייייי שיער לבן זה פשוט דבר שקסי! והוא גם אח של אינו אז כבוד! הו,וציירתי אותו רק עם פלאפי שמכזה לו את האיבר..הווו פשוט להזיל ריר!

keshush

New member
סאשומארו אלא מה

הוא פשוט מהטובים ואני לרוב לא אוהבת את הרעים למרות שגם נאראקו מגניב אבל סאשומארו יותר וגם המוח המעוות שלי אוהב אותו יותר ( תקראו תפיק שלי תבינו)

סאשימאשי! (דה!)../images/Emo99.gif

הוא כל כך חתיך ויש לו מחנפן מקצועי....(ג'אקן) והפלאפי הזה שלו..... הוא לא עושה כל כך הרבה צרות.... מספיק בשביל להיות רע ולא יותר ולא כמו הקוף המחופש... יש לו פלאפי.... אני אוהבת פלאפים! *מתמכרת לצעיף הנוצות שלי מפורים* יש לו עיניים שקסיות והירח על המצח...יאמי! וחוץ מזה אני לאהוב אותו והוא לאהוב אותי! ואני באגודת נאראקו =סקילה!

NarakuDaBoss

New member
*נעלב*

סאשומארו מגניב, אבל נאראקו יותר.... יש לו שתי משרתות חזקות ביותר, הוא יכול לשאוב כול שד שבא לו, הוא מסובב שם את כולם על האצבע הקטנה ועוד הרבה דברים!

סאשומארו...

כי הוא בישי כי יש לו את פלאפי כי הוא הציל את רין כי ג'אקן מתחנן אליו כי זה.... סאשומארו האדיש הבישי!!

GalaxyAngel

New member
סשומארו

כי כל אחד עדיף על נאראקו המגעיל.. >< בעע.. וגם כי סשומארו הציל את רין והוא גם הרבה יותר יפה מנאראקו "^^

Stinki Winki

New member
נארקו

הוא הרבה יותר חכם ויש לו יותר עבדים מה שמעיד כמה שהוא שולט
והוא כזה יפההה
ויש לו צלקת מאאאגניבה.

למעלה