סשומארו vs נראקו

loligoth

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo46.gif

אסור לבחור ביניהם :[ זה קורע את הלב שלי לשניים
אני לא משתתפת בסיבוב הזה.

sintesis

New member
sesshoumaru!!!!!!!!!!

עד שלמדתי לכתוב את זה באנגלית, זה אפילו נירא יפה!! ויש לו סיגנון, ויופי.. כמה יופי באדם אחד! אף אחד לא משתווא אליו חוץ מאח שלו! וגם יש לו קול יפה! והוא הציל את רין, וזה קטע כל כך חמוד! ונראקו סתם מגעיל יש לו ראש של אישה אם לא שמתם לב, והוא כל הזמן חוזר על עצמו ושולח את הבובות המשעממות שלו והטירות המשעממות שלו ויש לו את קאגורה ששנאתי אותה מהרגע הראשון וכל כך הצטערתי שאינויאשה לא הרג אותה עם הצלקת הזאת שלו!

סשששומארו סאמה...

הרבה יותר בישי ומאגניב. אני ממש אוהב את השוט הזה שלו (אורוסאי, באקה פאנגרלז טאצ'י><)^^

y a m i girl

New member
ססמאשי!../images/Emo99.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

באמת, רצימי, מה השאלה?!?! ברור שסאשי צ'אן שלי^^

ססמשי!!!../images/Emo99.gif

הוא יכול להיות טוב לב אם הוא רוצה. לולא הוא, רין המסכנה הייתה מתה...
לולא סאשומארו, לאינויאשה לא הייתה את הטסיאגה. אבל עם כל זה, הוא קצת רשע. אפרופו רשע, חשבתי לבחור בנאראקו. לולא הוא, אינויאשה וקאגומה לא היו נפגשים... אבל עדיף את סאשומארו בכל מיקרה כי נאראקו רשע מרושע ופחדן מיושן שבורח מכולם כמו שפן!!!
חחח יצא חרוז...

NarakuDaBoss

New member
נאראקו הוא לא פחדן!

הוא פשוט עצמתי מדיי מכדי להילחם מול אינויאשה והחבורה שלו. הם בקושי מצליחים לנצח בובות וודו שהוא מכין, אז תארו לכם איך הם ינצחו את נאראקו האמיתי! שלא לדבר על כך שבכול פרק הוא רק מתחזק, שואב עוד שדים, מוצא עוד רסיסי אבן ויוצר לעצמו משרתים חזקיםם!

sintesis

New member
אולי דווקה כן היו נפגשים

הרי במילא קיקיו היתה מתה בסופו של הדבר, הנשמה שלה היתה מתגלגלת לקגומה, קגומה מסיבה כלשהי היתה נכנסת לבאר, (אולי בגלל חתול) ושם פוגשת את אינויאשה.

loligoth

New member
../images/Emo54.gif חחח איזה לא קשור...

מרילין סקסי.. |מזילהריר||גומרת|

סאנגו

New member
סשומארו!!!!

הוא חתיך וברצינות ממש יותר נחמד מנראקו!!! חוץ מזה שנראקו גורם לסיכסוכים!!! ואני שונאת אותו!!! סשומארו יחיה את רין מחדש וזה ממש מאמי מצידו!!! הוא הדבר ה-3 הכי חתיך באינויאשה!!!

ketty the sheep

New member
ססשומארו.

ואילו רק בגלל שאני ממש אוהבת את הרעיון של טנסאיגה. יש בו שמץ של משהו טוב, בניגוד לנראקו היותר שפל שמשתמש בכל העולם ואחותו למטרה אחת - השגת אבן ארבע הנשמות. כרגע הוא (נראקו, that is) מצטייר בעיני כמן רשע שטחי, מהסוג שרק רוצה להשתלט על העולם (ומה אז...? גם הוא בטח לא יודע). ססשומארו הוא גם יותר אצילי ופחות פחדן. לא אכפת לו להתמודד עם אויביו ראש בראש (מה שנראקו בעצם לא עשה עד עכשיו. והטיעון של 'הוא חזק מדי' מגוחך. אם הוא כל כך חזק, הוא היה מתייצב בפניהם בעצמו, פוגע בהם כמה שצריך <הוא הרי לא יכול להרוג אותם, הוא צריך אותם בשביל שיאספו את רסיסי האבן בשבילו, כי 'שאני אאסוף בעצמי?!!1 בשביל מה יש אינויאשה and co?'
> וממשיך בתכניתו הזדונית והמתוחכמת משהו. אם הוא לא פחדן, אז הוא סתם עצלן). חוץ מזה, אמנם שניהם בזים לבני האדם, אך בססשומארו (שהוא שד מלא) ניתן להבחין בניצוץ של אנושיות, ובנראקו, שהוא רק חצי שד, פשוט לא.

NarakuDaBoss

New member
טיעון יפה,

אבל נאראקו הוא יותר מתוחכם, את אפילו אמרת בעצמך שהוא לא הורג את החבורה בשביל שיאספו את רסיסי האבן בשבילו, תכנית ערמומית במיוחד. בקשר לטענתך שנאראקו הוא "רשע שטחי", זה נכון באופן מסויים, כי הוא מייצג רק דבר אחד: את הרוע הטהור, לא יותר מכך. אני מסכים שהוא לא דמות מורכבת כסאשומארו, כי סאשומארו לא מייצג דבר אחד בלבד, הוא מייצג דמות מורכבת, שלא יודעים אם הוא באמת רע. בקשר לטענה שנאראקו פחדן, הרי זוהי שטות. כול מעריץ של אינויאשה יודע שאין לא ממה לפחד, כי החבורה לא יכולה להרוג אותו, שכן הדרך היחידה לעשות כן היא להשמיד את הלב שלו, שנמצא במקום סודי ושמור. אמנם הוא עצלן, אבל בהחלט לא פחדן. הוא לא הורג את אינויאשה וחבורתו לא מפחד למות, אלא למען מטרה מסויימת: גניבת רסיסי האבן מהם. אז נכון, בסאשומארו אפשר להבחין בניצוץ של טוב ואנושיות, ונאראקו הוא פשוט רשע מוחלט, אבל זה כבר עניין של טעם וריח. אני, מאז שהייתי קטן, אהבתי את הרשעים בסדרות ובספרים, ולא הסתפקתי בדמויות שהן רק "חצי רעות" כמו סאשומארו. ככול שהיצור היה יותר רשע ומתוחכם, כך יותר אהבתי והערצתי אותו. את, לעומת-זאת, מעדיפה טיפוסים כסאשומארו, שהם לכאורה "רעים", אבל יש בהם גם צד טוב. אני לא יודע אם קראת את סידרת הספרים "רומח הדרקון", אבל יש שם דמות בשם רייסטלין, שהיא בדיוק באותו סגנון של סאשומארו. רייסטלין הוא מכשף שעובד עם ה"טובים" בספר, אבל יש בו הרבה צדדים של רוע ואכזריות. אותו סגנון של סאשומארו, רק ההיפך.

sintesis

New member
אני אוהבת ההפך ממך

אני לא סובלת את אלה שהם לגמרי טובים או לגמרי רעים, הם שטחיים מדי בשבילי, ותמיד נדלקתי על דמויות שיש להם שני צדדים ברורים. נירא לי שאני בעצמי קצת כזאת, או שזאת רק הרגשה שלי..?

ketty the sheep

New member
אני חושבת שכולם קצת כאלו.

אדם לא יכול להיות רע או טוב לגמרי, כולנו על הרצף...

ketty the sheep

New member
אתה צודק.

אני לא מסוגלת להזדהות עם רוע מוחלט, כי אני לא מאמינה (או לא רוצה להאמין) שקיים כזה. בהתחלה גם היה לי קשה להאמין שנראקו פוגע בכך כך הרבה אנשים רק למטרה אנוכית שכזו. בקשר להאם הוא פחדן או לא, אני חושבת שזה באמת נכון שהוא מפחד יותר לשבור ציפורן מאשר לאבד את חייו בקרב נגד החבורה, אבל בפעמים הראשונות שהוא שלח את משרתיו להלחם זה בהחלט נראה כמו פחד (עד שבעצם הבנתי שאין לו ממה לפחד). על טעם ועל ריח, בהחלט. הוא רשע קלאסי. אם הייתי אוהבת את סוג הדמויות הזה, גם אני הייתי סוגדת לו. :)

למעלה