סתם.. רציתי לעדכן...

ליאת 0212

New member
הוא בהחלט נשמע איש מקסים!!

עשה עלי רושם מצוין בטלפון, נעים ואדיב. אינספק.

lcילנה

New member
מתערבת לך לרגע ../images/Emo11.gif

גם ברמב"ם יש ביות מלא ואין כמעט קופצות. חדר של שלוש מיטות צמוד לתינוקיה (שלא חלילה נהרוג להם את הילד בלי שידעו) ואני הייתי היחידה ובהתחלה הם התייחסו אלי כמו אל משוגעת. המחלקה היתה מפוצצת ולכן הכניסו לי לחדר שתי יולדות שלא היו בביות, אחת חרדית שראתה אותי, השתכנעה ולקחה גם היא את הילד בלילה אחרי שבלילה הראשון רצה להניק כל עשר דקות והשניה ביקשה עשרים פעם לעבור, לא היה מקום ואנחנו החלטנו מתוך התחשבות להניק בלילה בחדר הנקה (גם היה לי יותר נוח שם כי מואר והתפיסה שלו לא משהו אז לפחות ראיתי מה אני עושה). המון בהצלחה בלידה.

ליאת 0212

New member
רגע, אבל מלונית זה לא אומר ביות

מלא? כי אם גם שם אין קופצות אז מה היה להם לחוץ לבנות מלונית?? למי?? זה רק מראה לי שבאמת צריך להצביע ברגליים ולא ללכת לאן שלא מתאים לנו. ב"הריון ולידה" יש 2 בנות שקראו את מה שכתבתי וזה גרם להם להחליט שכנראה לא ילכו לכרמל (בגלל הנושא שבו הם לא מתגמשים). אם גם הן יעשו מה שאני עשיתי, אולי אולי יהיה ניתן לשנות משהו בעניין. אולי.

lcילנה

New member
אין מלונית

יולדות א' בשיפוץ ואין להם מספיק מיטות אז הם מעבירים יולדות שלא "עשו בעיות" (כהגדרתם) בזמן הלידה לביתן בבית החולים לילדים מאייר שנבנה עבור הורי הילדים המאושפזים. זה לא בתשלום וזה לא קשור לביות המלא שלהם. יש לציין שלא עשו לי בעיות עם הביות המלא, סתם היו המומים ממני לזמן מה.

bluehorizon

New member
ביות מלא זו עוד סיסמא

זו אחת השאלות הפופולריות בסיור בחדרי לידה, אבל בפועל לא ממש ראיתי את זה קורה. כשילדתי הייתי די לבד בעניין במחלקה. היחידה שמגיעה עם התינוק לאכול ארוחת בוקר, היחידה שמגיעה עם התינוק לרישום משרד הפנים, היחידה שלא זזה מהעריסה שלו בבדיקות רופא בתינוקיה. רוב האימהות ישבו בלובי של המחלקה וקישקשו. אז יש שתי אופציות - או שזה מס שפתיים, או שהן פשוט לא מודעות לאפשרות. אגב - כשנבחנתי בגינקולוגיה, אני ושאר הסטודנטים המתנו לתורנו על כמה מושבים בדיוק בכניסה לתינוקיה בוולפסון. אימהות באו, צלצלו באינטרקום וקיבלו את התשובה - "עכשיו אסור להכנס, בואו עוד חצי שעה". למה מה קרה? למה מי יגיד לי שאסור לי לקחת את הילד שלי מאיפהשזהלאיהיה בכלרגענתון? אוף, כמה התרגזתי.

bluehorizon

New member
לא ממש...

יש "חדר אוכל" עם מזנון, ולוקחים אוכל לבד. לרוב הייתי לוקחת את האוכל לחדר ואוכלת בהמשכים, בין הנקה להנקה.

אם פי 3

New member
תלוי איפה, ותלוי במצב היולדת

את הארוחות הראשונות אחרי קיסרי, כמובן שהביאו למיטה (אם אפשר לקרוא לזה ארוחות...)

א אוהל

New member
אני קיבלתי ארוחה למיטה

כשהגעתי למחלקה אחרי הלידה, זה היה כבר אחרי הזמן של ארוחת הצהריים, אבל שחיכיתי בחדר שלי לבדיקת רופא לתינוקת, האחות הביאה לי ארוחה קלה למיטה - מרק, לֶבֶן, לחם ותפוח - אאל"ט. היה אכיל. לא נשארתי מספיק זמן כדי לבדוק מה קורה בשעות הארוחה

למעלה