עבודה מהבית ושאר ירקות

yosnam

New member
מירוץ העכברים

כסף לא בא מעבודה-כסף בא מהשקעות ! את זה כבר אמר רוברט קיוסאקי מ"אבא עשיר אבא עני". לרציניים בלבד: הצעה ייחודית להשתלבות בחברה בינלאומית מתוך מטרה ליצור הכנסה חודשית נוספת. צריך אינטרנט, שליטה באנגלית, התמדה. מדובר בתכנית פשוטה ליישום, ייחודית, בהשקעה כספית זעירה המתאימה לכל כיס. מצוינת לבניית הון בטווח הארוך. העבודה בשעות הפנאי, ניתן לשלבה במקביל לחיפושי העבודה הרגילים האחרים. בעלת פוטנציאל אדיר לרווח למצטרפים שיגלו התמדה ורצון לשנות את עתידם הכלכלי! ניתן ליצור קשר בטלפון 053-399275 להתראות ובהצלחה.

alonfr7

New member
מסלול המלכוד...והיציאה

כמעט כולנו במסלול המלכוד, אם נצא - יראה כחשוד... ואם נישאר הרי לא מעט חסר ...השעות, לא תמיד נוחות האוירה החברית לא תמיד ידידותית השעות הארוכות והשכר המצוצמצם - גם בם טעם לפגם... והמסקנה? יש לאלון הצעה הרבה זמן פנוי, סביבה כייפית ותומכת סיפוןק ענק במתן עזרה לזולת וגם בסוף החודש ... ההכנסה תשקף אותי באמת... לפרטים נוספים: אלון 054943884

123 גמרנו

New member
נוק אווט לאוברדרפט

דרושים 100 אנשים / משפחות שרוצות לטפל אחת ולתמיד בבעיית האוברדרפט ולצאת ממעגל החנק.סיוע וליווי צמוד.מחייב קישור לאינטרנט מהבית (לא עבור עבודה)להעברת אינפורמציה שוטפת.נא לשלוח שם וטלפון להתקשרות ל: [email protected] רק 100 אנשים / משפחות בפרוייקט - הזדרזו

../images/Emo6.gif

זה חידוש, הודעה של עבודה מהבית, אבל כתובה בצורה של שיר... ההכנסה תשקף אותו בסוף החודש ? מה איתנו ?

סניכספי

New member
רוצה עוד 100000 ש"ח תוך חצי שנה?.

עוד היום להירשם Http://start.at/sani (אתר בעברית) למצגת מיוחדת ביום ה´ בת"א או להתקשר 067581616 מס מקומות מוגבל!!

למה לא../images/Emo35.gif

חשבתם על זה? ניסיתם פעם? ראיתם על מה מדובר? אתם לא מאמינים? זכותכם המלאה וזוהי דרככם, יש לכם גם אפשרות לראות איך באמת זה עובד,להיפגש עם האנשים אחד על אחד. לא עוד תקשורת קלוקלת במודעות ואימיילים, אתם יכולים באמת לראות ולשמוע, לשאול ולקבל תשובות במקום מכולם. אל תתנו להזדמנות הזאת לחמוק... לפרטים נוספים ראו קובץ מצורף

מנחם103

New member
בעלי כושר התמדה רצינות ונחישות

שלא יספרו לכם סיפורי מעשיות. אי אפשר לעשות מיליונים מישיבה מול המסך וגלישה ברשת , גם סתם להתפרנס מזה בכבוד קשה אבל בהחלט אפשר להכין"ביטוח" ליום סגריר כדי שאם שוב נקלע למצב של אבטלה , יהיה לנו מקור הכנסה צדדי שיעזור לעבור את ימי החורף / הקיץ הקשים. לא מבטיח לך כלום . הצלחה תלויה בך ולא בשום דבר אחר. מה אני כן מבטיח ? מבטיח לעזור , לכוון , להנחות ולהוביל אותך למצב בו תוך מספר חודשים תתחיל לראות כסף קבוע ובטוח בקצה המנהרה והוא ימשיך להגיע למשך הרבה שנים נוספות. אם יש לך כח רצון , התמדה , נחישות ומשמעת עצמית , סיכויי ההצלחה שלך מצויינים. ההשקעה הנדרשת ממך מסתכמת במספר שעות בשבוע. אם את/ה חושב/ת קדימה ומוכן להשקיע בעתידך (ויקח זמן עד שהכסף יתחיל לזרום) , שילחו מסר עם פרטים אישיים ואני אצור קשר בהקדם. זיכרו , אין הוקוס פוקוס (וגם לא יהיה) אבל התמדה בכוון הנכון תביא תוצאות ולתמיד !

מנחם103

New member
תודה אבל מסתבר שאיש לא רוצה לעבוד ?

לא שזה מפליא אותי אבל אין הענות. אילו כתבתי שאנימציע מליון דולר בעבודה של חצי שעה פעם בשבוע למשך חודש , היו טולי מתקשרים כמה אנשים שעוד לא נפלו בפח של מישהו אחר. כתבתי שצריך לעבוד , להשקיע , להתמיד והנה זה פלא - אין הענות בכלל. אני שואל את עצמי , מה יש במדינת ישראל , אבטלה או בטלה ????? איפה הם כל אלו שמחפשים עבודה ?

יש לי הצעה. תנסה לפרסם את המודעה

שאומרת שאתה נותן מליון דולר בעבודה של חצי שעה בשבוע למשך חודש. אני מאמין, שלא תקבל שום תגובה. בדיוק אותה כמות תגובות שאתה מקבל על המודעה הנוכחית. הסיסמא הנפלאה שאין אבטלה אלה רק בטלה, מצליחה להביא לי חום. בבקשה ממך פתח עיתונים ותתחיל לקרא על פיטורים. אתה באמת חושב, שכל מי שפוטר, רצה את זה? 900 עובדי בנק הפועלים ממש ייחלו לרגע, שבו הם יפוטרו? זה שלאנשים נשבר מכל השר"ש, מל"מ ועוד הצעות שונות ומשונות והם מחפשים עבודה בתחום שלהם, לא אומר שמדובר על בטלנים. גם אם לא מדובר על שר"ש או מל"מ או השד יודע איזה ראשי תיבות, עדיין לא כל אחד חייב לקפוץ על ההצעה שלך. זכותו של כל מובטל, לנסות למצוא עבודה בתחום העניין שלו

havalina

New member
../images/Emo88.gif מסכימה עם עוד מובטל ו-Sansa

זה כמו להציע דיאטת-פלא לנואשים-לרזות.. אני לא רוצה עבודה "חתול בשק" שאם "רק אשקיע סכום מינימלי אתחיל להרויח ובגדול" (לא חשוב איך מנסחים את זה, אנחנו כבר לא מאמינים בזה!). דבר שלא הופך אותי לבטלנית. דיברתי בשם עצמי, אבל נדמה לי שרבים יסכימו אתי.

tsveeka

New member
לא מיליון אלא אלפיים עד שלושה בנוסף

אכן זכותך ואתה לא צריך אותי או את מנחם לומר לך זאת. מה שאולי לא הסבירו לך זה שבשר"ש לעולם לא יפטרו אותך ובכך בלי קשר ובאין מפריע אתה יכול לחפש עבודה. הצרה היא שנאמר שמצאת עבודה ואני אשמח בשבילך או כל מובטל אחר, האם זה יאמר שאתה מבסוט מהשכר/עבודה/בוס/קולגות וכו´? בשר"ש אתה מחליט מה אתה עושה, לטוב וגם לרע. היום יש שחיקת שכר וחבר שלי איש היי טק עובד והוא ממש עובד מסור כאשר בגלל המצב פתאום קיצצו לו אלף ש"ח, אז היום הוא רווק אבל יש אחרים כמוהו עם משפחה ומשכנתא לא יעיל יהיה להוסיף עוד 2000-3000 ש"ח בנוסף וכן בדרך שנקראת שר"ש? משהו פסול בזה? זה לא פשע. אכן אתה לא חייב ואלה הם חייך אבל בשר"ש או בשאר הדברים שאינני מכיר (כמו מל"מ) יש אפשרות לתוספת הכנסה, מיליון ש"ח בחצי שעה זה די מופרך. אתה לא חייב לקפוץ על אף הצעה, אתה רוצה אז יש על מה לדבר, אתה לא רוצה אז לא. פשוט כך.

Sansa

New member
מנחם, אל תיקח את זה אישית, אבל...

חוסר ההיענות, לפחות מצידי, למודעה שלך, לא נבע מחוסר רצון לעבוד. אתה אמנם ניסחת את המודעה שלך בצורה קצת יותר אמינה והגיונית מאותם אלה שמציעים "מליון דולר בחצי שעה", אבל היא עדיין לא ממש עושה רושם של משהו שונה. לא כתבת כלל מה היא העבודה שאתה מציע, איך בדיוק "תעזור, תכוון ותנחה" כהגדרתך, ומאיפה יבוא הכסף. בקיצור, אני לפחות קיבלתי את הרושם שאתה מנסה למכור את אותו הדבר שהם מוכרים, רק במילים קצת יותר חכמות (ואולי בקצת יותר הגינות). זו עדיין לא נחשבת בעיני להצעת עבודה אמיתית. (ואני גם מרשה לעצמי לנחש שתדרש ממני השקעה כספית מסוימת...) בכל אופן, אני לא עונה לשום הצעת עבודה שלא ברור לי ממנה מהי העבודה . זה פשוט מריח לי לא טוב. אני רק מדגישה שוב: זה לגמרי לא אישי נגדך, ואם אני טועה אני מתנצלת.

מנחם103

New member
או קיי , לפחות עכשיו אני יודע ...

חברה , מי שלא בודק , לא יכול לדעת בפני מה הוא עומד. אני כשלעצמי לא מאמין לא בראשי תיבות א, ולא בראשי תיבות ב´ , אני מאמין במתן פתרונות אמיתיים לאנשים שמחפשים אותם ולא מכירת בלונים למי שאין לו אוויר. לתגובה הקודמת שלי הובילו מודעות בעיתונים משך שבועות שקראו לאנשי הדרכה , סטודנטים / מורים ואנשי מדעים לבא לעבוד בהדרכה (40 ש"ח לשעה), מודעות לאנשי שיווק למוצרי תוכנה (בסיס נאה + עמלות) - 0000 הענות , קריאה לאנשים מתחומי הכלכלה והפיננסים לבא ולתרום ידע לחברה ולקבל תמורה נאה. אני מאמין במוצרים שניתן לחוש , למשש או לפחות להבין , אני נגד פירמידות ומבנים שמגיעים עד השמיים (על משקל מגדל בבל). נסיונות רבים שלי על פני שבועות לגייס כ"א העלו חרס. ההודעה בפורומים באה לנסות עוד כיוון נוסף וגם זה , גם זה לא העלה כלום ברשת. אז תגידו מה שאתם רוצים , אני מאמין שיש היום הרבה בטלה והרבה פחות אבטלה ממה שאומרים המספרים היבשים. ביננו , כמה מקבלי קצבאות ודמי אבטלה גם עובדים "מהצד" "בשחור" וכו´? האם באמת כולם חיים רק על ביטוח לאומי ? נכון יש כאלו , יש נשים בשדרות ללא רכב וללא מקצוע שאין להם כלום חוץ מעבר כואב עתיד כואב עוד יותר ודמי אבטלה. אבל , אני לא מחפש בשדרות , אני מחפש אנשים צעירים , בעלי יכולת ובעלי רצון ועבודות מעניינות , מאתגרות עם הכנסה מכובדת לצידן. לא הצעתי לאף אחד שכר עבדות , וגם לא שכר מינימום. גם לא הצעתי שר"ש או מל"מ במליון דולר והנה , אף אחד לא בא. אז תסלחו לי כל הפגועים למיניהם , אם אתם באמת רוצים לעבוד , צרו איתי קשר ואם לא סליחה אם נפגעתם ושלום.

ושוב מילים יפות,

בלי שום הסבר על העבודה עצמה... מה הפלא שאף אחד לא פונה אליך

למעלה