עבודה מהבית ושאר ירקות

מנחם103

New member
משה אתה לא קיפוד

אז תוריד את הקוצים מעליך. מה רצית ? שאכתוב סיפורים שלמים? על מודעה בעיתון היית אומר את אותו הדבר ???? אם אינני טועה הציטוט הנבחר עליך הוא : "כאשר אינך יכול לשכנעם - בלבל אותם." האם פיך וליבך שווים ? מי שמחפש עבודה ויפנה - ירויח. לכל מי שלא פונה לא נוכל לעזור (אגב עזרה היא דו כיוונית - אנחנו מרוויחים מזה ולא מתביישים מכך) יום נהדר לכולם

מה שמעניין הוא

שתמיד כשלאנשים אין מה לומר הם יורדים לפסים אישיים (או לפחות מנסים, במקרה הזה) כל אחד יכול להסתכל בכרטיס האישי ולומר שטויות, אם באמת היה לך מה לומר, היית כבר אומר אותו בהודעה הראשונה.

מנחם103

New member
הבנתי אתכם

תמשיכו לרחם על עצמכם , תמשיכו להתעסק בכמה רע לכולם ואל תענו למודעות בנושאי עבודה ... זו דרך בטוחה להשאר מובטל. אני לא ירדתי לפסים אישיים וגם לא ארד. מי שמעוניין יכול לפנות ככתוב בהודעה המקורית (אגב יש כבר לא מעט פניות כך שמסתבר שיש כאלו שחושבים אחרת). כל טוב והצלחה לכולם , חבל על זמני בפורום הזה.

למה אתה חושב, שאני מרחם על עצמי?

אני ממש לא מרחם על עצמי. אני לא בטוח, שהאחרים בפורום מרחמים על עצמם (ודרך אגב אם מישהו מרחם עלי, אז תודה, אבל לא תודה
). אני מנסה להבין את קו המחשבה שלך ושל אנשים אחרים, אבל אני באמת לא מצליח. לצורך הדיון בוא נדבר על מובטל היפוטתי. המובטל שלנו למד מקצוע מסויים, ועבד בו מספר שנים. הוא חושב, שהוא טוב במקצוע שלו והוא אוהב את התחום המקצועי, שבו הוא בחר. הוא מעדיף להמשיך לעבוד במקצוע, ולכן הוא לא מנסה למצוא עבודה בתחום אחר. האם זה אומר שהוא בטלן? סה"כ הוא רוצה לעבוד בתחום, שמענין אותו. אתה באמת חושב, שהעובדה שהבן אדם מובטל מחייבת אותו לקפוץ ישר על כל הצעת עבודה, שהוא מקבל? אני חושב אחרת. כל עוד הוא יכול להמשיך לחפש, זו זכותו המלאה. גם אם זה נעשה בזמן, שהוא מקבל דמי אבטלה.

tsveeka

New member
בואו נתקן את העניין (קצת לפחות)

אני חושב שמגיע לכל אחת ואחד כאן למצוא עבודה בתחומו ולצורך העניין בתחום ההיי טק. מה ש"עבודה מהבית" מציעה זה הכנסה כספית בנוסף. התחום הזה אינו מתנגש אחד עם השני. ידוע מה המצב הכלכלי במשק, היום כמה חבריי מההיי טק לא מרוויחים כבעבר את המשכורות השמנות שהיו מרוויחים עד כה או כל אדם אחר כאשר ידוע מה תוספת היוקר השנתית במשק במשך השנים. בעוד 5-10 שנים המשכורת תישאר באותו מקום. אז מגיעה לאנשי ההיי טק הרבה הערכה, לא נעים שמתקיפים אותכם וזה ברור. עסק ה"עבודה מהבית" נותן עוד רשת ביטחון לאלה שעובדים או עוד דרך לאלה שלא עובדים. זכותו של כל אחד (מן הסתם) לבחור בדרך זו או שלא. "עבודה מהבית" היא עוד דרך לשיפור המצב הכלכלי והאישי.

tsveeka

New member
הרוב רוצה הכל אינסטאנט

הרוב לא רוצה להתאמץ. קשה לצאת מאיזור הנינוחות, לצאת מהבועה ולעשות דברים. כשאנחנו נבוא להציע אפשרות מדהימה לכל אדם, ירצו שנספר להם הכל ועכשיו בלי להתאמץ, בלי להראות נכונות לשינוי. אבל יש כאלה שכן רוצים, צריך לחפש אותם, זה הכל. זה לא קל, אבל זה מגיע.

alonfr7

New member
דרך המלך - לאושר, עושר, סיפוק ועוד

דרך המלך המובילה לאושר, סיפוק, עושר ובריאות - תוך השארת הרבה זמן פנוי לעיסוקים אישיים... כדי להגיע לכל אלו יהיה עלייך לעבוד, לא לוותר ולהפגין נחישות התמדה ויזמות - בנישת שוק ענקית ההולכת וגדלה מדי יום... זו האמת וזה המצב בתקופה זו ובעתיד הנראה לעין. נא להעביר פרטים אישיים לאלון - [email protected] אלון

למעלה