תודה!!!!!!!!!!
E EnchantedS New member 7/2/06 #11 אוי! זה כל כך מגניב! --->>>> MCR saved my life (ניראה לי שככה זה היה) מי בא לפתוח איתי להקה?..
E EnchantedS New member 7/2/06 #14 אין בעייה, נשיג לך תוף מריים! מממ בואי ניראה... כוכב כתום זוהר כבר יש.... רוצה בצורת פרח ורוד מנצנץ?
D danduuu New member 7/2/06 #15 חחחחחח אממ אם אפשר בצורת לב ואני יוכל גם ללבוש כזה שמלה ורודה עם עקבים נכון? ואיפור ורוד זוהר כזה
ק קרניjack New member 7/2/06 #21 אני מוכנה..... לצרוח אם זה עוזר חחח ולהביא את אח שלי וחברים שלו...הם מנגנגים על גיטרות ויש אחד על תופים, אז יאללה
אני מוכנה..... לצרוח אם זה עוזר חחח ולהביא את אח שלי וחברים שלו...הם מנגנגים על גיטרות ויש אחד על תופים, אז יאללה
ק קרניjack New member 7/2/06 #30 כן אה../images/Emo6.gif אני כבר הזמנתי הופעה אצל אח שלי, קודם שימצאו באסיסט, אז שהם ידברו
W walking suicide New member 8/2/06 #34 OMG ../images/Emo103.gif ../images/Emo129.gif אני רוצה את זה!!!!!!!
A addicted to music New member 8/2/06 #38 אני קונה קונה קונה קונה!!!!1 אויי רגע רגע לפני שאני קונה זה רק DVD אוקיי אני לא קונה אין לי דיויד נו טוב לא נורא נקנה בכל זאת אם היהי לי דיסק דיוידי לא תיהיה ברירה אלא לקנות מכשיר עזבו יותר מדיי לילות ליד המחשב ופחות מדיי שעות שינה!!!!
אני קונה קונה קונה קונה!!!!1 אויי רגע רגע לפני שאני קונה זה רק DVD אוקיי אני לא קונה אין לי דיויד נו טוב לא נורא נקנה בכל זאת אם היהי לי דיסק דיוידי לא תיהיה ברירה אלא לקנות מכשיר עזבו יותר מדיי לילות ליד המחשב ופחות מדיי שעות שינה!!!!