עדכון במשחק

gindis

New member
../images/Emo41.gif עדכון במשחק ../images/Emo41.gif

שלום רב, מערכת המעקב במשחק שופרה ומהיום היא תעקוב אחרי שחקנים מוחקים עוגיות ומשחקים עם כמה מדינות באותו זמן. מהיום שחקן שמוחק יותר מ-3 פעמים עוגיות על אותה מדינה יצטרך לרכוש תומך לאותה מדינה על מנת להמשיך לשחק איתה. * אם לא תמחקו עוגיות ואתם משחקים עם מדינה אחת תוכלו לשחק בלי שום בעיה. * אם אתם כמה אחים משחקים מאותו מחשב, אז תשחקו בלי למחוק עוגיות והמערכת תקשר בניהם ותגביל את הצעדים שלכם במשחק. (אם תמחקו עוגיות תצטרכו לשלם) * אם יש לכם תומך המערכת תעקוב אחרי מחיקת עוגיות ותתריע למנהלי המשחק במידה ואתם ממשיכים למחוק עוגיות. אם אתם משחקים מהמשרד והבית או משתי מקומות פשוט המערכת תספור לכם את זה במחיקה של עוגיות פעם אחת בלבד. בברכה, צוות גינדיס

berko2

New member
ראשון וגרוע!

מה קורה למי שסימן באפשרויות "אל תשמור את העוגיות כשאני סוגר את פיירפוקס"? הוא יחשב כרמאי?

Shaycs

New member
אבל חשבת שאתה לא היחידי בעולם ערן...???

אולי יש אתרים אחרים שאני חייב למחוק קוקיס אתה לא יכול בשביל משחק להגביל את האנשים בחיים שלהם..... גרוע גרוע גרוע ביותר...... ואני יכול להגיד אפילו לא בטוח שזה חוקי מה שאתה עושה.....

amitrom

New member
אני מוחק קוקיס לא בגלל המשחק אלא כהגנה מעיקוב

אני מוחק קוקיס לא בגלל המשחק אלא כהגנה מעיקוב ווירוסים. זו ממש חוצפה מה שאתה עושה ערן.

MiTZi Shpitzi

New member
עדכון מצויין...

לבעלי הממון... נקווה שלא כל הסעודים טחונים. בכל מקרה, כל הכבוד ערן על העדכון, סוף סוף רואים תקווה במלחמה כנגד הכפולות. עכשיו נשאר לטפל בעשיריה שתוקפת את כל מי שבא לי בלי שום הגבלה. ואחרי שטטפל בזה יש עוד המון דברים ברשימה שלי.

MiTZi Shpitzi

New member
שכחתי את הדבר הכי חשוב שרציתי לכתוב, ערן תקרא

ישנה דרך פשוטה למדי להכנס לכמה וכמה מדינות בעת ובעונה אחת ומבלי שהמערכת של המשחק תקשר את המדינות. הדרך הזו נקראת שרתי פרוקסי. יש המון אתרי WEB PROXY שפשוט שומרים את העוגיות בשרת אצלם. כל מי שנכנס למשחק דרכם נהנה מכתובת IP של אותו השרת, לא צריך למחוק שום עוגיות וכך לא יתגלה ע"י המערכת שלך. לטיפולך.

MiTZi Shpitzi

New member
ועוד שאלה חשובה...

"מהיום שחקן שמוחק יותר מ-3 פעמים עוגיות על אותה מדינה יצטרך לרכוש תומך לאותה מדינה על מנת להמשיך לשחק איתה." הכוונה שלך היא 3 פעמים FOR LIFE או 3 פעמים ביום או בחודש או בתקופה כלשהי ? כי לפי המשפט הבא שלך זה משתמע כאילו זה פעם ביום: "אם אתם משחקים מהמשרד והבית או משתי מקומות פשוט המערכת תספור לכם את זה במחיקה של עוגיות פעם אחת בלבד." ?

MiTZi Shpitzi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifערן, תענה בבקשה לשאלות../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

מה בדבר שרתי הפרוקסי שכתבתי בהודעה אחת למעלה ? ישנה דרך פשוטה למדי להכנס לכמה וכמה מדינות בעת ובעונה אחת ומבלי שהמערכת של המשחק תקשר את המדינות. הדרך הזו נקראת שרתי פרוקסי. יש המון אתרי WEB PROXY שפשוט שומרים את העוגיות בשרת אצלם. כל מי שנכנס למשחק דרכם נהנה מכתובת IP של אותו השרת, לא צריך למחוק שום עוגיות וכך לא יתגלה ע"י המערכת שלך. לטיפולך. המעקב אחר מחיקת העוגיות תקף לכל הזמן/לחודש/לשבוע/ליום ? "מהיום שחקן שמוחק יותר מ-3 פעמים עוגיות על אותה מדינה יצטרך לרכוש תומך לאותה מדינה על מנת להמשיך לשחק איתה." הכוונה שלך היא 3 פעמים FOR LIFE או 3 פעמים ביום או בחודש או בתקופה כלשהי ? כי לפי המשפט הבא שלך זה משתמע כאילו זה פעם ביום: "אם אתם משחקים מהמשרד והבית או משתי מקומות פשוט המערכת תספור לכם את זה במחיקה של עוגיות פעם אחת בלבד." ? תודה.

Sabat0

New member
טעות

שרתי הפרוקסי מוחקים את העוגיות שלהם ברגע שאתה מתנתק מהשרת (סוגר את החלון או גולש לאתר אחר, למשל) ולכן ניתקל באותה הבעיה בדיוק. חוץ מזה, למה אתה מגלה לו דבר כזה, מה אתה דפוק? לי בעצמי יש 3 מדינות (ועוד 2 שאני מטפל בהן) ולרובן אני נכנס דרך שרתי פרוקסי קבועים, אם הוא יחסום את הגישה שלהם למשחק זה יהיה גרוע ברמות.

MiTZi Shpitzi

New member
לא טעות ולא נעליים...

ברוב האתרים הללו ישנה אופציה לסימון "Session Cookies". אם לא תסמן אותה הם ישמרו לפרק זמן כלשהו (אין לי מושג מהו בדיוק) ולא ימחקו שתעבור לאתר אחר או תתנתק מהשרת. וחוץ מזה, הגיע הזמן לשים סוף לרמאות של כולם, ולא רק של הערבים. אתה רוצה לשחק עם כמה מדינות ? תעשה את זה בצורה "חוקית" עד כמה שניתן.

Sabat0

New member
שוב טעות

האופציה הזאת קיימת רק ב-CGI proxy למינהם, ולכל הפרוקסים עם הממשק שנראה אותו הדבר בדיוק. אבל יש הרבה סוגי פרוקסים לבד מכך (חלקם גם מהירים הרבה יותר), שאין בהם את האופציה הזאת. וכשאתה אומר "אתה רוצה לשחק עם כמה מדינות ? תעשה את זה בצורה "חוקית" עד כמה שניתן.", אני מניח שאתה מתכוון - חוקית במובן שאני קונה תומך לכל הכפולות שלי? כי זאת הדרך היחידה בה זה הופך לחוקי.

MiTZi Shpitzi

New member
שוב, לא טעות ולא נעליים...

כתבתי במפורש: "ברוב האתרים הללו" ! ברור שיש כמה וכמה (אפילו לחלק מה-CGI PROXY אין את זה) שלא נכללה בהם האופציה הנ"ל. אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שהאופציה לשימוש שהסברתי קיימת ומכאן קיימת האופציה לרמאות ושימוש בכפולות שלא עפ"י ההוראות. אגב, ישנם כמה וכמה שרתי CGI פרוקסי מהירים למדי...רק צריך לדעת למצוא אותם... ואם חשקה נפשך במשחק עם כמה מדינות (או שאתה חלק ממשפחה מרובת ילדים וכולם משחקים גינדיס), שחק, בלי למחוק עוגיות במסגרת ההגבלות של קישור המדינות.

MiTZi Shpitzi

New member
אף אחד...

פשוט נמאס לי מזה שכולם מתבכיינים על הרמאות של הערבים ובעצם כולם פה עושים את אותו הדבר. לדעתי הגיע הזמן לשים לזה סוף ושיחול על כל הצדדים !

Sabat0

New member
לא, לא, לא

אני לא עושה דברים כמו פינג פונג שחרורים או השמדים כדי לקבל כסף/משאבים/אדמה, כל מה שאני עושה זה מדי פעם לתת איזה סיוע כספי למדינה חלשה, ומשתמש בכפולות כדי לפנות לפעמים שוק - זה הכל. אבל כש-14 מדינות שיש להן FOG בשם והמרווח המקסימלי במספרים שלהן הוא 1500 פותחות עליך חלונות השמדים בהפרש של חצי שעה לכל היותר וערן מתעלם מזה בנונשלאנט... זה כבר ברמה אחרת, בנאדם.

MiTZi Shpitzi

New member
ממש כבשה תמימה אתה...

בשביל לפנות שוק לא צריך להחליף IP ולמחוק קוקיז. לשלוח סיוע למדינה אחרת שלך זה לא לעניין, כי זה לא שונה מפינג-פונג שחרורים והשמדים (למעט העובדה שזה רק כסף ולא אדמה או אזרחים). זה עדיין בונוס מחזק למדינה המקבלת ויתרון על פני מדינות אחרות שלא מקבלות. רק שלא תבין לא נכון, אני גם לא שה תמים, גם אני מחקתי קוקיז ועשיתי שטויות עם כפולות. אבל הגיע הזמן לשים לזה סוף. המשחק נהרס מרגע לרגע וכל הכבוד לערן שסוף סוף נוקט אמצעים כנגד הרמאות (גם אם הם עדיין לא מושלמים).

earanianoob

New member
יששששששששששששש

כשאני מעביר מסוקים רמה גבוהה ממדינה למדינה אני לא צריך למחוק קוקיז? ומה הכי זיין? פתחתי 14 מדינות בימים האחרונים.

koneko90

New member
קבל חיזוק

45221 HOTRD מישהו זוכר? שלחתי איימל עליו (פינג פונג גלוי לכל, ושקוף בצורה מגוחכת) וערן בחר להתעלם. מה קרה? לא קנינו מספיק תומכים? -_-

למעלה