עדכון במשחק

GM Alon

New member
רגע.. ואם אני קונה תומך לכל הכפולות שלי

אני יכול לתקוף את אותה מדינה או לרגל? (אני רוצה לראות 1 שבאמת ממזלט ב200 תורים דרך המדינה הראשית שלו) בלי שום קשר אחר של סיועים\תקיפה אחד על השני? או לפחות רק אחת מרגלת אחת תוקפת? ושוב הפכת את הכסף לגורם מכריע...

gindis

New member
התשובה היא לא!

אם יש לך תומך המערכת עדין תקשר בין המדינות שלכם וגם תעקוב אחרי המדינות שלך. תשחק עם מדינה אחת ולא יהיו לך בעיות. בברכה, ערן

eran on drunk

New member
../images/Emo41.gifאבל למה אתה צועק למה!!?!!?!?!../images/Emo41.gif

אתה לא יודע שאני בנאדם רגיש!? איך אתה יכול לעשות לי את זה? זהו ברוגז!!(לא שהיינו שולם)

GM Alon

New member
ועוד משהו

זה ממש ממש ממש ממש דפוק אני בערך כל יומיים שלושה מנקה את המחשב שלי מוירוסים\בוטים\רוגלות ובין היתר התוכנה מוחקת היסטוריה\עוגיות\קבצים זמניים. הקיצר מערכת דפוקה אתה הולך לאבד חצי מהשחקנים שלך עלהשטות הזאת.. אני בטוח שאנשים מוחקים עוגיות לפחות 3 פעמים בחודש וזה כולם.

GM Alon

New member
איזה חפרנים..

ערן תתפטר! חרא של עידכון מה אכפת לך שיהיו כפולות? אתה מרוויח גם ככה כסף על התומכים שקונים להן.. זה כזה שקוף שכל העידכון הוא רק כדי שנקנה תומכים כדי לשחרר את הכפולות שנתפסו פשוט חרא של עידכון

בחודש?

אני כול כמה דקות מוחק אוגיות כי סתם ככה מוחק אחרי שאני מחליף איפי או משהו

earanianoob

New member
רגע איך המערכת יודעת שאני מחקתי 3 פעמים קוקיז

דרך האייפי שלי :)?

Bleys1

New member
זה לא בעיה...

היא פשוט בודקת אם הקוקיז שהוכנס בפעם האחרונה קיים, ואם לא אז היא מוסיפה +1 למונה מחיקת קוקיז שערן יצר... זה לא קשור לאייפי כלכך

koneko90

New member
../images/Emo31.gif

קבל דאון אחד גדול. רואים שאתה לא בעינינים בגרוש. חצי מהערבים זה כפולות ותאמין לי זה לא ימנע מהם לשחק. חלאס כבר לערב כל דבר עם כסף ותומכים. עלק תומכים קודם תקן באגים אחרי זה נשלם לך. מאכזב מאוד..

anovis

New member
שאלה לערן

אני סטודנט ואני נכנס למדינה מהחדר מחשבים אצלנו. עכשיו במחשבים יש מערכת אוטומטית שכאשר מכבים את המחשב מוחקת כל מה שנשמר במחשב. כולל כל מה שהתקנתי בעצמי מרגע הפעלת המחשב. מה אחד כמוני אמור לעשות?

AdirNagar

New member
עדכון כאילו - ממש ממש מטומטם

עדכון ממש מטומטם! אני שמשחק עם מדינה אחת, אומר שזה עדכון מפגר ודפוק! איך בנאדם אמור לא למחוק את הקוקיז שלו? אתה באמת לא רציני, ואתה פשוט ברגע זה הרסת הכל, עדכון ממש מטומטם הבנו שיש בעיה עם הכפולות אבל מה זה התנאים המטומטמים האלה?? בע ממש גועל נפש...

thesharkman

New member
מעניין איך הולך להיראות המשחק עכשיו...

אם המערכת אכן עובדת כמו שהוא אומר אולי זה יחסל את בעיית התקיפות הערביות ההמוניות

ערן...

לידיעתך! יש המון משחקי רשת שמונעים כפולות בהצלחה של 99% לפחות ובלי לקחת כסף ולהגיד לאנשים איך להפעיל את המחשב ומה לעשות איתו אם אתה לא יכול או לא יודע איך להילחם בזה תפנה אליהם ותבקש עזרה זה לא בושה במקום לחלוב תשחקנים שלך פה... אני באופן אישי ראיתי תשיטה עובדת ב3 משחקים שונים ואין שם כפולות בכלל כל תקיפה או פעולה באה משחקן אחד ותאמין לי התרוץ של עוגיות זה רק כסף כסף כסף כסף ועוד כסף זה מגעיל ואתה יודע את זה אף אחד בפורום לא קונה תשקרים שלך על משחק הוגן אם רצית באמת להילחם בכפולות יש דרכים ואני מאמין שאתה יודע את זה שלא לוקחות משחקנים כסף !!!

shaoran li

New member
ערן

אז מי שמשחק אם כפולות ולא מוחק קוקיז יכול לשחק כרגיל?

thesharkman

New member
אני אענה לך על זה

כן אבל למשל לא תוכל לתקוף ביחד עם 2 המדינות לא תוכל לתקוף עם מדינה אחת את השניה

למעלה