עדכון במשחק

gindis

New member
../images/Emo41.gif עדכון במשחק ../images/Emo41.gif

שלום רב, המכירה וקניה בבורה השתנו. תוכלו לאגור מקסימום 100,000,000 משאבים מכל סוג ולא מיליארד כמו שהיה עד עכשיו. תוכלו למכור כל פעם 2 מיליון משאבים ולא 20 מיליון כמו שהיה עד עכשיו. זה נועד למנוע קפיצות גדולות. בברכה, צוות גינדיס

GM Alon

New member
את המאשבים אתה מתקן.. אבל את האו"ם לא?

לא יאמן.. את הבאגים של העשרייה אתה לא מתקן אבל את זה אתה כן? וזה לא באג.. זה חלק מההוראאות אם הייתעושה את המחיר שבשוק על אחוזים היה שוק יותר יציב תפסיק לעשות דווקא ולהרוס

Sabat0

New member
יש לי שאלה רצינית (ומכובדת)

לפני האיפוס, ניסה יקירתנו השתמשה בבאג הזה (ביון) במשך חודשים כדי להעלות את הכח שלה. לא עשית דבר. אחרי האיפוס, דוסאר השתמש בבאג הזה כדי לעלות למקום ראשון. לא עשית דבר. אל-זעים השתמש בבאג הזה. מיקי השתמש בבאג הזה. ספארטה השתמש בו. ועכשיו, לאחרונה, מיקי השתמש בו שוב. אז תן לי לשאול אותך: למה דוקא עכשיו? אם כבר, במקום לתקן את המערכת - למשל, קונים יהלומים במליארד כסף ועולים עשר מליארד כח! - אתה מנטרל שיטת משחק לגיטימית? ענה בכנות: שלחו לך מייל לגבי זה, נכון? ספארטה, דוסאר, ההוא שעכשיו מקום ראשון, ובכלל ערבים בכל המשחק - הם שלחו לך מייל לגבי מה שקורה, ואתה כמו ילד טוב ניטרלת את זה. כמובן, זה בא רק אחרי שהכנסת את אחד העדכונים הכי משמעותיים ומגוחכים במשחק - מדינות עשיריה יכולות לפתוח חלון על כל האלפיה, ואחרי שאפילו לא הודעת על העדכון הזה! לטעמי, זה באמת היה חציית גבול מיותרת ומרגיזה. אודה לתשובה, רועי

yardiboom

New member
ערן אתה מוב רציני -_-

אתה פשוט לא יאומן בושה וחרפה מה שאתה עושה למשחק הזה

GM Alon

New member
אם רק היית יודע מה הוא עשה היום

איזה קללות היו עפות פה 3 דברים ממש גרועים הוא עשה היום שכולם נגד ישראלים

koneko90

New member
../images/Emo45.gif

ערן גילה היום יכולת תגובה מרשימה ביותר!! נראה אותו גם ככה פותר באגים, לפחות בחצי מהירות שהרס לנו.

thesharkman

New member
ערן למה ללכת עם הראש בקיר?

במקום לשנות את שווי המשאבים אתה מגביל אנשים....

beladon

New member
עדכון גרוע, מה עם מדינות תעשיה כמו שלי?

מה אני אמור לעשות אם המשאבים שלי? איך אני אמור למכור אותם אם אני יכל כל פעם למכור רק 2 מיליון? אתה דופק מדינות עם תעשיה גדולה בכך שאתה לא מאפשר להם למכור את המשאבים שהם צוברים.

Sabat0

New member
יש לך אלף מפעלים?

ו-100 בטכנו מפעלים? ואתה מקבל עשרת אלפים תורים ביום? אם לא, אני לא רואה סיבה שזה יפריע לך. אפשר לחשוב כמה משאבים אתה כבר מחזיק ברגע נתון.

beladon

New member
אני מגיע להרבה יותר מ2 מיליון משאבים לפעמים,

וכשאני ארצה למכור אני אתקע. מה הקשר ל1000 מפעלים ול100 במיפעלים? אבל אם אתה חיב לדעת אז יש לי רמה מקסימלית במפעלים, אבל עדין זה לא קשור אני הרבה פעמים אוגר משאבים.

koneko90

New member
2 מיליון משאבים זה אפשרי

אפילו יותר. המקסימום זה 100 מיליון. אתה מגיע ל100 מיליון עצים?

Sabat0

New member
אתה תיתקע כשתגיע ל-20 מליון משאבים

כי אז לא תוכל להגיע ליותר מ-2 מליון במכירה אחת. נ.ב יש לך רמה 30 בטכנו מפעלים? נא לשנן: אני
, אני
, אני
, אני
, אני
, אני
. חמש פעמים ביום.

beladon

New member
ולמה אני צריך להתקע?

עם תעשיה כמו שלי מי שלא משדרג מפעלים צריך להיות
! אז מי צריך לשנן 5 פעמים ביום
?

Sabat0

New member
אה... אתה?

עצם זה שאתה מדינת תעשיה שם אותך ללעג, לדעתי. לפחות במ.ע.

beladon

New member
חחחח

בנתיים הגעתי הרבה יותר מהר ורחוק ממך במשחק הזה!

Sabat0

New member
כי אתה יודע לאן הגעתי ומה עשיתי במשחק הזה.

נו, תרשים אותי - אתה בתעשיריה? מקום 3?
די די, רק אל תשויץ שאתה בתעשיריה... חח איזה בדרן
.

למעלה