עדכון במשחק

beladon

New member
אין לי צורך להרשים אותך,

אני רק יכל להגיד לך שהספינות שאתה מיצר לאייס זה בזכות התרומות שהגיעו ממדינת התעשיה שלי ומשאר המדינות של אייס. אני מקום ראשון בתעשיריה עוד מימי הבטא, היתי בעשיריה כמה פעמים אפילו מקום ראשון בכמה הזדמנויות שונות, זה שאתה לא יודע איך לשחק עם מדינת תעשיריה ולהדקדם זה מעיד על המוגבלות שלך, לא שלי. מבחינתי הדיון איתך הסתיים פה, אין לי כח להתווכח עם ילד זב חוטם שכמותך.

Sabat0

New member
ילד זב חוטם ../images/Emo9.gif

אני תכף בן 21, בן כמה אתה? לפחות אני טרחתי להתבטא בצורה נורמלית ובוגרת, ולא ירדתי לפסים אישיים. לפחות בזה אני לא זב חוטם?
התרומות הגיעו מכל המדינות של אייס, ומה לעשות - אתם שמחזיקים את מדינות התעשיה מרויחים הכי מעט כסף פרופר, אז מכם דוקא הגיעה כמות התרומות הכי זעומה.

beladon

New member
אני ירדתי לפסים אישיים?

מי קרא לי
בתחילת השירשור? אני באמת לא רוצא להתווכח איתך, זכותו של כל שחקן לבחור את הדרך שבה הוא מעדיף לשחק, וגם אם זה לא נראה לך אין צורך לההעליב ולהתיחס בזילזול. הוכחתי שאפשר לשחק עם מדינת תעשיה ולהתקדם כמו מדינה שמתבססת על אזרחים, הבחירה שלי לבנות תעשיה גדולה יש לה את היתרונות וחסרונות שלה, אבל היא עובדת, בשבילי לפחות. אני לוקח חזרה את הדברים שכתבתי ומתנצל עם נפגעת מהם, אין לי רצון להתוכח על שטויות אנחנו מאותה הברית ויש לנו אויבים משותפים שבהם אנחנו צריכים להלחם ולא אחד בשני, אני מקווה שההתנצלות שלי תתקבל.

Sabat0

New member
../images/Emo7.gif

אני שונא כשמתנצלים בפני, כי אז אני מרגיש אשם. די צחי כפרות, לא כותבים פה יותר, בוא לקומונה יא נוב.

koneko90

New member
העידכון עצמו לא פוגע ביום יום

רק הטימינג של העידכון יסכימו אותי הרבה פשוט מדהים. כאילו הוא לא היה מודע לאפשרות של "בורסת היהלומים" שהערבים משתמשים חופשי, כמו מקום ראשון. אתם לא יודעים איזה טימינג מושלם לערן הזה היה! פשוט מעורר התפעלות האמת.

GM Alon

New member
שתוק כבר עם המדינות תעשיה שלך

סתכל בטופ 10 ותבין למה הטיימינג של העדכון כל כך גרוע

beladon

New member
הטימינג לא מענין אותי,

מה שכן מענין אותי זה שמדינות תעשיה נדפקות מהעידכון הזה!

למעלה