עדכון לגבי התקלה

gindis

New member
../images/Emo41.gif עדכון לגבי התקלה ../images/Emo41.gif

שלום רב, עקב תקלה בחברה שנותנת לנו שירות השרתים יהיו למטה עד שהבעיה תסתדר. אנחנו עושים הכל כדי להחזיר את השרתים למעלה. כמובן שנפצה אתכם על הימים שאבדו. עמכם הסליחה ותודה על הסבלנות, צוות גינדיס

GangLandx

New member
זה כבר ממש זילזול באינטיליגנציה לא ?

תקשיב ידידי , לכול אחד יש סף סבלנות כזה או אחר ואני דיי חושב שגרמת לנו לעבור אותו . "עקב תקלב בחברה שנותנת לנו שירות...." תראה , מבדיקה קצרצרה עולה שהשרת שלך מאוכסן בנטוויזן , תקלה אין להם ! מה שכן לשרתים שלך יש בעייה מסויימת שאתה לא מתגבר עליה , הייתי ממליץ לך בחום לקחת מישהו מצד שלישי שייתן לך ייעוץ (אני מוכן לעשות את זה אפילו בחינם!!!). אני בתחום מעל 15 שנה בסביבת שרתים ... תאמין לי שלפתור את הבעיות שלך ייקח לי לא יותר מ - 20 דקות מקסימום. (אלא אם כן הבעיה היא בתוכנה שפיתחת ופה אני יכול רק להאשים אותך שאתה לא פותר את זה מיידית) לא נתקלתי מעולם באתר שירד ל - 6 ימים !!!! במיוחד אתר שמספק שירות (לחלק מהאנשים) ב - כ ס ף !!! שוב אני חוזר , אם אתה באמת צריך עזרה אין לי בעייה לייעץ לך בעניין ב ח י נ ם ! רק תן לאנשים ששילמו כסף להנות מהמוצר שלהם . שיהיה לך אחלה יום ! רובי .

GangLandx

New member
../images/Emo140.gif למרות שאישתי עם פתיחה וצירים

ויולדת כול רגע

hakim

New member
כנ"ל

אם צריך עזרה אני גם יכול לסייע היה לי גם תקלה לזמן ממושך כמו זה אבל בסביבה הרבה יותר קשה ... IBM AS400

GangLandx

New member
יוסףףףףף יא תותח על ! מה המצב אחי ?

נחש מה קרה לשרתים ..... חחחחחחחחח

GangLandx

New member
חחחחח יא נעל , מי דיבר על זה.

חוץ מזה יש לך תמונה שלי על הדסקטופ שלך .....

GangLandx

New member
יוסף ! תמונה שלי על הדסקטופ שלך ..

אתה לא רואה ... צד ימין למעלה ...

koneko90

New member
../images/Emo128.gifנוב לחסום

אפילו את יוסף אתה לא מצליח לחסום כמו שצריך? המצב קשה.

GM Alon

New member
../images/Emo128.gif זה בגלל שהשם שלו הבהיל אותי

|יורהלקונקובראשכשהואמסתובב|

למעלה