עדכון לגבי התקלה

GangLandx

New member
נווו יא מעפן , זה עם החזיה אחי

מה קורה לך גברבר ? שוב סמים קלים ? צד ימין למעלה בדסקטופ , יש תמונה שלי עם חזיה רוקד בגשם ... יאללה איתך יוסף ....

koneko90

New member
../images/Emo45.gif

מחזק. יאלה, שרובי ינהל את המשחק.
ערן הביתה!!

matan12343

New member
צודק!

בחייאת ערן , הבנאדם צודק... שתמש בעזרתו.. הוא מבין.. זה לא יוריד לך מהכבוד!! אנשים כבר רוצים לחזור לשחק.. רובי, אני מקווה שערן באמת ישתמש בעזרתך ..

GangLandx

New member
אתה יודע מה מצחיק ?

שזה לא מעניין אותו בשיט . עוד ישראלי מצוי .... מה חדש ? כסף הם יודעים לקחת , מוצר ברוב המקרים אתה לא מקבל. הנה , תראה רצינות של אדם ... זו ההודעה שיש באתר : "Because servers problem we took the site down. We try to do our best to bring the servers up as soon as possible. When the site will be up we will give you all bonuses for the lost days. Thank you for your patience, Gindis Team וככה זה צריך להיות Because of the servers problem we shutdown the site . We are trying to do our best to bring the servers up as soon as possible. When the site will be up we will give you all bonuses for the lost days. Thank you for your patience, Gindis Team מבין עם מה יש לך עסק ? .... לעשות צחוק מעצמך זה ממש קל , לתקן את הרושם אחרי זה , זה פרוייקט בלתי אפשרי .

gindis

New member
תשובה

קודם כל תודה תקנתי את זה. לגבי התקלה היא לא קשורה אלינו כי אם לחברת Netvision שנותנת לנו שירות. אני מקווה שזה ייפתר בקרוב. כמו שרשמתי נפצה אתכם על הימים האבודים כאשר האתר יעלה. עמכם הסליחה, ערן

GangLandx

New member
תודה על התשובה.

ערן , זה לא העניין של הפיצוי , עיכובים אנחנו מסוגלים לספוג זו לא הבעיה , העניין זה הדרך בה מתנהל הכול. הקהילה הזו, במשך תקופה לא קצרה הייתה לויאלית לך ולמשחק עד אשר התחלת "להתרחק" מהשחקנים ולענות תשובות רובוטיות לכול שאלה או לא לענות בכלל. בתחילת המשחק היית קשוב לשחקנים , להערות שלהם , לשיפורים שניתן לעשות במשחק... אבל ככול שמה שיצרת תפש "שוק" יותר גדול כך גם אתה תפסת שתיקה רועמת ואוזניים ערלות. קצת יותר יחס כלפי הקהילה שלך היה משנה את העניין גם אם השרת היה למטה לשבועיים , תאמין לי . שיהיה לך יום נפלא ואני מתכוון בכול הרצינות , אם אתה צריך עזרה בכול עניין אני מוכן לעזור. תודה , רובי

gindis

New member
אני מקבל את מה שאתה אומר

אני מבטיח לך שבקרוב תראה תוצאות. שיהיה במזל-טוב והרבה ברכות, ערן

matan12343

New member
ערן

חח..אני מקווה באמת שהפעם נראה תוצאות וכל השיחות האלה יניבו פירות.. אני כמובן מקווה שאלה פירות העונה.. חח קלמנטינות , תפוזים , בננות וכו'.. :) צ'פר את החבר'ה ש'ך הישראלים :)

למעלה