עדכונים מהבית - יום ה-93 - 10.3

גם בסקרים וגם בחשיפת ההצבעות שחשף...

קופרמן ראו בבירור שהיא הכי פופולרית ג'קי היה הכי אהוד בהתחלה כיום גילו שהוא פחדן והאהדה עברה לנופר תכירו בזה מעכשיו כדי שברגע הזכייה לא תתאכזבו! נופר זוכה ובילבי כל מה שנשאר לך זה למשוך בצמות בעצבים סורי סאנשיין

brel6

New member
בילבי תתעוררי מהחלום לנופר יש יותר קהל ממה

שאת חושבת, תפנימי נופר עוברת את כול דיירי הבית.

דינה122

New member
נופר*

נופרעת אומרת לסיב:"אני חייבת להיות ריאלית!" תגידי שאת חייבת להיות צבועה!!!!!הבחורה צבועה שלא יאומן !!!!!!!איך בגיל הזה את כלכך צבועה?!!!!!!!!!היא אומרת שאם ליהיא היתה הנזירה הייתי מפוצצת את המשימה! אני לא שונאת את ליהיא חחחחחח! שליהיא לא תיגע לי בפאן ובמברשת השיער! אני לא סובלת את הנופריחה הזאת!!!!!נואמת עכשיו למצלמות !!!קוראת לדידי הררי ,לקקנית! לא מרגישה את הרגליים! אין לה רגשות בכלל,איך תרגיש???????

נוקי111

New member
נופר יכולה להצטרף למשרד היחצ"נות של דנה

נאום ההתמרקות שלה ממעשיה הוא נאום יחצ"ני למופת. האמת, יש לה כשרון ענק לסנגר על עצמה.

lotaria

Well-known member
דנה נופר ומרב שלושת הרעות יכולות לפתוח

ביחד משרד יחצנות שיחזיק בדיוק 15 דקות תהילה.בזה תסתיים הקרירה שלהן

נוי710

New member
תגידי מה שבא לךך עצוב לי לדעת

שאנשים קונים תהצגות של הבחורה הזאת גועל נפשששש איך היא מזה להצדיק תצמהההה לא יאומןןן

בילבי51

New member
בת מאמינה את אפס מאופס בדיוק כמו הפרייחה

שאותה את מעריצה,אני מאחלת לך בנות בדיוק כמוה אז ניראה איך תרגישי,בעעעע איך בחורה יכולה להעריץ זבל אנושי כמו נופר,זה אומר אך ורק עליך....

bighaim007

New member
נו ובילבי אני פשוט אוהב אותכן!תמשיכו להילחם ע

ל האמת! אתן גדולות!

בילבי תמשיכי להתחזות לאוהדת ג'קי מי שאפס זאת

את סתומה שכמוך.. אם לא היית אפס לא היית אוהדת אפס כמו ג'קי את חכמה בדיוק כמו ז'קי הדפוק לכי לתמוך בנרקומנית שעושה לג'קי את המות שמקללת את אבא שלו .. אני מאחלת לך אנשים כמו פרידה וג'קי סביבך ורק הם. נרקומנים וטיפשים.

מתנחלת ימנית דתיה רק שאני אבין זה קללות?../images/Emo6.gif:-

פינק קצת אינטילגנציה מאמי לפחות אל תראי את הטיפושת שלך ...

למעלה