אלירז: "צריך להכין נר לשרה"... וכל המוסיף גורע...
B Buki Sruki New member 21/12/09 #190 אלירז: "צריך להכין נר לשרה"... ../images/Emo151.gif וכל המוסיף גורע...
S someone out there New member 21/12/09 #230 זה רק הוא וסער שמדיחים שם כלים. לעיתים גם גואל עוזר, וזהו.
Y Yarin BB New member 21/12/09 #214 ../images/Emo243.gif אני היחיד שחושב שאיילה מדברת מוזר ../images/Emo35.gif רציתי לכתוב פוסט על הסגנון דיבור שלה, אבל וואלה... איך לקרוא לזה ? אני לא מצליח להגדיר מה בדיוק מוזר שם.
../images/Emo243.gif אני היחיד שחושב שאיילה מדברת מוזר ../images/Emo35.gif רציתי לכתוב פוסט על הסגנון דיבור שלה, אבל וואלה... איך לקרוא לזה ? אני לא מצליח להגדיר מה בדיוק מוזר שם.
S StefyGirl New member 22/12/09 #269 כן, בוא נחשוב... היא בולעת מילים וקשה להבין אותה, היא מדברת מהאף, לא מזיזה את הלסת והשפתיים בזמן דיבור וחייבת אבל חייבת לעשות 100 פאוזות במשפט... אחרי כל שתי מילים שהיא אומרת היא חייבת לעשות הפסקה. דייייי!!! היא נמאסה עליי כבר, לא יכולה לסבול אותה פשוט!
כן, בוא נחשוב... היא בולעת מילים וקשה להבין אותה, היא מדברת מהאף, לא מזיזה את הלסת והשפתיים בזמן דיבור וחייבת אבל חייבת לעשות 100 פאוזות במשפט... אחרי כל שתי מילים שהיא אומרת היא חייבת לעשות הפסקה. דייייי!!! היא נמאסה עליי כבר, לא יכולה לסבול אותה פשוט!
מ מריפופינס2 New member 22/12/09 #310 ../images/Emo183.gifתשובה:../images/Emo183.gif רק קלינאית תקשורת תוכל להגיד מה הבעיות שלה. אם יש מישהו בפורום שקרוב למקצוע שישחרר אותנו מהעונש ויפתור את הבעיה.
../images/Emo183.gifתשובה:../images/Emo183.gif רק קלינאית תקשורת תוכל להגיד מה הבעיות שלה. אם יש מישהו בפורום שקרוב למקצוע שישחרר אותנו מהעונש ויפתור את הבעיה.