עדכונים מהבית! יום 38- 22/12

זהר77

New member
ראיתם ת'הצגה של איילה למצלמות בגינה???

המניפולטיבית מבינה שעלו עליה, משחקת בוכה לשנייה מול המלמות, לא שוכחת לבדוק שהיא בדיוק מול המצלמה, ומפסיקה כי הבכי לא הצליח לה. להקיא !!!!!!!!!! גם הבכי שלה מחושב !!!!! הבחורה לא יודעת לקבל "לא". שההורים שלה יראו איך הבת שלהם מתנהגת. שיראו שלא משנה כמה ואם חינכו לערכים - הבחורה משתמשת בפיתוי מוקצן כדי להשיג גבר. זולה במראה אריסטוקרטי.

ערסחבק

New member
../images/Emo41.gifקשה להיות איילה, אבל כמה קל מול המצלמות

דמעות לשבריר שנייה חיוך קטן הוצאת עשן הטלת הראש לאחור החים קשים ואני לא מקנא בה

fltop

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif

fltop

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אביבוש23

New member
בנוסף היא גם מסתכלת על האור בכדי שירדו דמעות

בכוחחחחחחחחחחחחחח שחקנית

שורדת 28

New member
לדעתי איילה בוכה כדי שסער יתייחס אליה

אחרת איך היא תמשוך אותו?! אביב לא בבית כך שאי אפשר לגרום לסער לקנא, עם אלירז זה קשה כי אלירז עלה על הקטעים שלה, ואת יוסף לא אוהבים, אז כנראה היא משנה אסטרטגיה כדי שסער יבוא אליה. רק היום בבוקר הלכה לרקוד במטבח כי סער עמד להתקלח בחוץ, בטח רצתה שיסתכל עליה. אחרי שאלין הסתירה אותה איילה התייאשה ונכנסה לתוך הבית. היא גם לא יכולה להתחרות עם אלין בריקודים, איילה לא יודעת לרקוד, רק להזיז את הידיים והשיער.

../images/Emo66.gif סיכום לכל מי שפיספס ../images/Emo66.gif

זה פחות או יותר מה שקרה: אם לא אכפת לכם אני אתחיל גם בכמה דברים שהיו בעבר כדי שהתמונה תיהיה מאוד ברורה כשסער ואיילה נפגשו לראשונה הוא לא הפסיק לחזר אחריה, מצד שני הוא הזכיר שיש לו מישהי שמחכה לו בבית (אבל לדעתי הוא אמר את זה ברגע שהבין שהוא לא יסתדר עם אופי כמו של איילה כי הוא צפונבונית וכו) איילה כן נדלקה עליו אבל יותר בשל המראה שלו והמקצוע שלו. במהלך הזמן איילה תמיד הראתה שהיא לא תרמוס את כבודה וסער לעומתה תמיד הראה שהוא תמיד "יתנצל" בפניה כשצריך כי "אין לו מה לעשות" ושהם אף פעם לא מסכימים. בימים שהם היו קשורים הם התחברו יותר אבל שוב איילה היא מסוג הבנות שרוצות שהגברים יחזרו אחריהן ויתחננו וכו. ואילו סער הוא מסוג הגברים שבנות "עומדות בתור" לכן ברור לכולנו למה אין סיכוי. מה שקרה: שוב סער התנהג בצורה לא שלא הולמת את כבודה של איילה ולכן היא התעצבנה ואמרה את המשפט הבא "אני לא חברה שלך אז אל תתנהג אלי ככה" והוא התעצבן וענה לה "את לא מגיע לקרסוליים של חברה שלי" ומשם הכל התחיל סער התחיל לרכל עליה ולהסיט את כל הקבוצה שלו כולל לנסות לדבר אל הקהל ולהגיד לכולם שעד עכשיו איילה שיחקה וכל הרגשות שלה וכל מה שהיא עושה בעצם זה "טקטיקה" למשחק. בקיצור הם לא מדברים. אלירז אמר לאיילה שכדאי לה להפנים את העובדה שהיא לא מצטיירת טוב במובן שהרבה חושבים שהכל טקטיקה אצלה, למרות שהוא יודע וחושב שזה בעצם בא אצלה בטבעיות וזה גם מה שאני חושבת. (אולי המשחק שלה הוא בעצם זה שהיא פשוט מנסה לא להיכנס לסיטואציות של תככים וכו) אח"כ אלירז ניסה להסביר לסער שזו הדרך של איילה אבל סער המשיך לנסות להרעיל אותו ואמר לו "למה אתה חושב שהיא נצמדת אלייך? כי אתה חזק וכי אביב הלך, והיא אמרה לי כשאביב הלך שעכשיו היא בטוח תעמוד להדחה," (כשהוא מנסה לרמוז לו כאילו שהיא חושבת שאלירז יעמיד אותה להדחה כי בגלל אלירז היתה התקרית עם אביב ובשל כך אביב הועמד להדחה. אלירז בקיצור שוב באמצע ולא יודע למי להאמין כל כך. האם איילה באמת אמיתית או שהיא משחקת. אחכ גואל בא לסער וגם הוא ניסה לדבר איתו והפעם הוא יצא די בסדר, ואמר לסער שהוא לא יכול להכפיש ככה את שמה של איילה ולהגיד שהרגשות שלה לא היו אמיתיים, וביקש מסער לנסות לבוא עם חסד כלפי איילה סער אמר שמעכשיו לא מעניין אותו והוא מעוניין שהקהל בבית יקבע (די ברור למי הוא מכוון את החיצים לא?) זהו אם תשאלו אותי סער דוחה ברמות ואצלו לעומת איילה הכל משחק (אבל בנות אוהבות גברים כאלה וחבל) אני לא אוהבת את האופי של איילה אבל במקרה הזה היא הייתה ממש בסדר. ואלירז- אין עליו באמת! :) ========================================== נשלח על ידי: רוני האחת18 אל: החצי השלישי נושא: האח הגדול תאריך: 22/12/2009 16:51:19 היי מה שלומך? אני יודעת שאת מעודכנת ולא הייתי בבית. אפשר פליז איך התחילו פתאום לרכל על איילה ומה לא הבנתי אלירז אמר לה להיזהר ואמר שמות? מה גואל התחיל עם הבלאגן ? אשמח אם אפשר בקצרה כמה מילים תודות ==========================================

spinning1

New member
סער עלה על המשחק של איילה- כנסו

סער עלה על זה שאיילה עושה חיינדלך לבחורים שהיא חושבת שהם חזקים בחוץ, היא עשתה את זה לאביב כי חשבה שהוא חזק, ואז שהוא הודח היא היתה בהלם ואמרה :בטוח ידיחו אותי, עכשיו היא קלטה שאלירז חזק אז היא נצמדת עליו (נוגעת בו, קוראת לו מאמי). סער אמר שבחוץ היא לא היתה מסתכלת לכיוון של אלירז. אלירז לא קולט ולא מאמין למה שסער אומר לו, והכי מגעיל הוא גואל שבא לסער ומנסה לשכנע אותו שהכל אצל איילה אמיתי והרגשות שלה אמיתיים והוא גם אומר לסער תבטיח לי שתתנהג אליה יפה ולא עוזב אותו עד שהוא אומר את זה. סער הוא כרגע הכי מבין את המשחק של איילה.

dacou194

New member
כשהוא אמר לגואל:

שהדרך היחידה שהוא ידבר איתה שוב זה אם היא תבוא תגיד שהיא מצטערת ואז הוא יגיד לה בדיוק למה היא לא מגיעה לקרסוליים של חברה שלו. ציטוט: " ואז אני אגיד לה בדיוק למה היא לא מגיעה לקרסוליים של חברה שלי "

dacou194

New member
הוא אמר לגואל שזה מה שהוא רוצה להגיד לאיילה

כמובן אחרי שהיא תצטער..

SPRING4

New member
סער ילד קטן מתנהג בצורה גועלית -כנסו

הוא התחיל עם איילה במשפטי חיזור ....אחר כך אמר לה שיש לו משהו בחוץ..... אבל המשיך בחיזור ואיילה אמרה לו שאין בזה טעם ....אחרי המשימה שוב ריב טיפשי סער אמר שלא תדבר איתו עד יום שלישי...איילה פשוט לא דיברה איתו כמו שהוא ביקש , הוא אכל את הלב מקנאה , כשראה שהיא מסתדרת מצויין בלעדיו ----באחד הויכוחים אמרה איילה לסער-- אני לא חברה שלך אני לא אשתוק לך--ועל זה סער עושה רעש כאילו פגעה בו קשות----סער משחק כמו ילד קטן מההתחלה

dacou194

New member
לא יודעת באיזה שעה זה היה...

או אם הוא בכלל אמר את זה לאיילה בסוף אחרי שהיא בכתה והוא הלך לחדר הם לא דברו..

למעלה