עדכונים מהבית- יום 58, ה28.10

eli7r

New member
../images/Emo41.gifעדכונים מהבית- יום 58, ה28.10../images/Emo41.gif

וכן אני יודעת שזה התפקיד של המנהלים או האדומים אבל כבר עשרחם לאחת ואין אז פתחתי אז אם אתם רוצים אתם (המנהלים)מוזמניםלפתוח אחד חדש ולשרשר אותו לשרשור שלכם.

eli7r

New member
מה הקטע של ההפקה?

מצךמה 1 על ונסה ואיתי מצלמה 2 על חלקיק מטבח מצלמה 3 תכף נשוב מצלמה 4 על המנורה ההיא בסלון אז אין לי בעיה עם ונסה ואיתי אבל מה הקטע של שאר המצלמות מצידי תראו ב4 מצלמות את ונסה ואיתי (אפשר מכמה זוויות) אני רוצה משהו זז אפילו צרצר שזז .....

דינה128

New member
יוסי ואיתי מרכלים... זה בסדר,נכון?

ואל תגידו בהשוואה.... הם מרכלים... אז אל תהיו צבועים, תודו שגם הם מרכלים פשוט ההפקה בעד יוסי ולכן מראה מעט מהריכולים שלהם. אם אתם שומעים מה שאני שומעת אתם יכולים להבין שזו לא פעם ראשונה שלהם

Leeat1

New member
הם לא מרכלים..הם משתפים אחד את השני

לא ממציאים דברים, לא הולכים ומספרים לכל הדיירים שטויות. בסה"כ משתפים אחד את השני במה שקורה להם בלבד, ולא מה שקורה למישהו אחר. ויוסי מלך!!!!! אין מה לעשות. הוא צודק בכל מה שהוא אומר ובכל התחושות שלו. צבר הביתה. איזה צחוקים המשימה התחילה..כבר נעלמו להם המסרגות..:)

דינה128

New member
זה נקרא בעברית יפה להכשיר את השרץ

מה שהם עשו זו רכילות. פירוש המילה לרכל: "לספר על החיים הפרטיים של אנשים אחרים שלא בנוכחותם, ובדרך כלל גם בלא ידיעתם והסכמתם;" האם זה לא מה שקרה שם??? מסכימה איתך שיוסי הוא המלך שלך. ומבחינתך הוא צודק בכל מה שהוא אומר ובכל התחושות שלו. זה לא אומר שזה גם מה שאני צריכה לחשוב. כולנו ראינו ושמענו את יוסי אומר לעינב כששכבו במיטה (וגם איתי שמע) שלה לפני ההדחה, שיש לו הרגשה רעה הפעם. אבל כמובן אחרי ההדחה- היה חשוב לשדר לונסה ואיתי שהוא היה רגוע כל הזמן וידע בדיוק מי ילך. ושאיתי אמר לעינב , הפעם אבא שלך חשש קצת, ראיתי ושמעתי... היא מרחה אותו כמו שהוא רגיל וגייסה את האח הגדול לעזרתה..

אכדית

New member
ככה זה שגרים בבית

אז שאני מספרת לבעלי שהבת הגדולה הרביצה לאחותה - אני מרכלת עליהם??? נו באמת. צריך לעשות הפרדה בין ריכול שאין לו שום תועלת וכל מטרתו הוא ליכלוך על המושא, לבין סתם דיבורים עידכונים והעברת הזמן. כי לפי מה שאת אומרת את לא עושה את ההפרדה אז כולם מרכלים על כולם 24/7.

Leeat1

New member
צודקת. זאת הכוונה../images/Emo24.gif

הם לא לא יודעים להבחין בין דיבורים סתמיים והעברת הזמן לבין רכילות..

דינה128

New member
כן שלא ימשיכו להראות אותם מרכלים

הרי זה מה שההפקה עושה תמיד. כשיוסי וחבורתו מרכלת - לא מראים גם אתם פתאום רוצים שיעבירו לבחוץ.. פתאום אתם לא רוצים לראות את יוסי ? מה קרה? לא נעים לכם לראות אותו מרכל ומרכל ומרכל לא פחות מהשצ"ים? הרבה יותר נעים שיעבירו לבחוץ ואז אולי יתפסו את הש"צים מרכלים ואז אפשר יהיה לעשות מטעמים בפורום.

נעים לנו לראות את יוסי בכל מצב

עדיף שהוא יתופף על הבטן מאשר לשמוע את סבתא יכנה שרה או סורגת..

הצבועים היחידים שם הם קקטוס וחביטוש

דהיינו שיפרה וצבר..איך עינב המלכה אמרה "מהתוכנית ישר לטמבור"

למעלה