את טועה אני מזמן קיבלתי את זה שליאם הודחה וממשיכה הלאה הפיבוריטית שלי היא דנה המלכה
נ נוי710 New member 5/2/11 #108 את טועה אני מזמן קיבלתי את זה שליאם הודחה וממשיכה הלאה הפיבוריטית שלי היא דנה המלכה
י יונתנסקי Well-known member 5/2/11 #115 נוי, זה לא היה מופנה אליך אלא לדומינו..... אלא שה- ד' לא "נקלדה" לי. תראי את הפוסט שוב, מתחיל במילה "מינו".
נוי, זה לא היה מופנה אליך אלא לדומינו..... אלא שה- ד' לא "נקלדה" לי. תראי את הפוסט שוב, מתחיל במילה "מינו".
L leer57 New member 5/2/11 #36 לא רק יצאה גדולה, אנחנו לאור ההתעניינות נראה אותה עוד זמן רב!!!! לא סתם טלי מורנו סיימה שידור איתה ב "ליאם הדבר הבא בטלביזיה"
לא רק יצאה גדולה, אנחנו לאור ההתעניינות נראה אותה עוד זמן רב!!!! לא סתם טלי מורנו סיימה שידור איתה ב "ליאם הדבר הבא בטלביזיה"
L leer57 New member 5/2/11 #58 הראיון נערך בתוכנית הבוקר בו התארחו אבירם ו ליאם, התוכנית נחתמה באמירתה של טלי מורנו "ליאם הדבר הבא בטלביזיה הישראלית" ואני יכול לומר מבלי לחשוף יותר מידי כי משהו מאד מכובד מתבשל , ליאם לא תעלם אל תוך האנונימיות
הראיון נערך בתוכנית הבוקר בו התארחו אבירם ו ליאם, התוכנית נחתמה באמירתה של טלי מורנו "ליאם הדבר הבא בטלביזיה הישראלית" ואני יכול לומר מבלי לחשוף יותר מידי כי משהו מאד מכובד מתבשל , ליאם לא תעלם אל תוך האנונימיות
L leer57 New member 5/2/11 #66 לא מתיימר לדעת, אבל במקרה של ליאם בהחלט זה משהו חריג שאני יודע בוודאות, ובבקשה לא רוצה לדבר על זה יותר
לא מתיימר לדעת, אבל במקרה של ליאם בהחלט זה משהו חריג שאני יודע בוודאות, ובבקשה לא רוצה לדבר על זה יותר
L leer57 New member 5/2/11 #61 בוקר טוב ושבת שלום אילנה יקרה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif
נ נוי710 New member 5/2/11 #49 חח אנחנו נראה מה יצא מליאם ומה יצא מהשאר ליאם יכולה להיות מה שתרצה יש לה כל מה שצריך היא חכמה ומקסימה בניגוד למה שכולם חושבים
חח אנחנו נראה מה יצא מליאם ומה יצא מהשאר ליאם יכולה להיות מה שתרצה יש לה כל מה שצריך היא חכמה ומקסימה בניגוד למה שכולם חושבים