עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

../images/Emo41.gifעדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10../images/Emo41.gif

עדכונים, תמונות, דעות - נא להעביר לכאן אחרי הביפ
נא לא לפתוח הודעות חדשות על כל עדכון, יש את השרשור הזה בשביל זה
שיהיה דיון נעים

תוצאות חמורות!!!!!!../images/Emo5.gif

תראו את זה>>>>>>>>>>>>>>>>>> רק שלא יהיה דוגמן או מפורסם מצליח

daughter L93

New member
שי הצביע לעצמו..

מרוב האהבה שהוא חש כלפי עצמו(כמו שכבר ראינו)

אין הוא ממש סטן!, והוא הצליח לגרור אחריו...

את ה"קנופיה" שלו! יש לו יכולת קריזמטית גבוה, אך אנחנו הצופים לא טיפשים והמצלמות רואות הכל! מי הוא בכלל?

yuli26

New member
אני לא ממש מסכימה ../images/Emo42.gif

לדעתי, הוא היה צריך להשאר ולהגיע עד לגמר

משהו מצחיק ביותר...

ראיתי מה דברו מיד אחרי ששפרה וצבר נכנסו לסוויטה. שי חושב שיש מישהו נוסף שחושב שהוא מנהיג. הבן אדם חי בסרט של עצמו הוא חושב שבגלל שהוא הכתיר את עצמו למנהיג גם אחרים מאחורי הגב הכתירו את עצמם. מה שהוא לא מבין שהוא פשוט אסטרטג סוג ג'. הוא לא ידע לשחק את המשחק ובבית לא שוכחים לא את ההתנהגות המתלהמת כלפי נעמה, הדיבורים על קרן מאחורי הגב, ההתנהגות כלפי לאון, הזלזול ביוסי ועינב, הלכלוך על צבר אצל אשר ועינב שרק גרם לשניים להתעצבן ולעבור על חוקי המשחק. גם כשש"צ היו בסוויטה הוא אמר לא פייר שנתנו לשפרה להיות שוב בסוויטה. הוא גם מדבר בשם צבר שאין לשפרה סיכוי עם צבר ושצבר בכלל לא רוצה את שפרה. מי אתה? למה אתה מדבר על אחרים שלא נמצאים כאן????? ועוד עם חברים של שניהם!

La SoliCo loCo

New member
לא

עכשיו תור יוסי ועינב, שפרה בסדר גמור, ועם כמה שאני לא מת על שי הוא צדק אתמול בקשר למה שהוא אמר על יוסי ועינב. אני לא רוצה לראות לא את עינב ולא את יוסי זוכים במיליון אפילו לא ב10 שקל כי לא מגיע להם, מי שצריך לזכות בגמר זה או צבר או לאון.

La SoliCo loCo

New member
בקשר לזה עוד נראה בקרוב

גם אלוהים לא יעזור ליוסי כי אנשים כבר מתחילים לקלוט כמה הוא והבת שלו מאוסים, ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב שצבר הוא בנאדם הרבה יותר אינטיליגנטי ונחמד בהרבה מיוסי שרק מקלל כל היום או הבת הפרחה שלו. וחוץ מזה אני לא בעד שאף אחד יקבל את המיליון, אבל לתת ליוסי ולבתו עינב *בובס*ליל לקחת מיליון שקל על זה שהם כל היום רק בוכים ומקללים? ממש לא נראה לי...

זה באמת מעניין מה יהיה אך העובדה ששי עזב

זה כבר מ צו י י ן ! ! ! ! הדעה שלך מעניינת נראה איך יהיה אחרי שיהיו את הדיירים החדשים.

cookies10

New member
צחוק צחוק אבל מרגישים את החיסרון של שי

נכון שהוא היה סכסכן לא קטן ועשה אש אבל בלעדיו עכשיו הווילה משעממת רנין כל הזמן במיטה קשה לה להתמודד בלי שי כי שי היה העוגן שלה, היו לשי גם צדדים טובים הוא ידע לנחם שרנין ולאון ושפרה ועינב היו עצובים אבל הוא ירה לעצמו ברגל, כי הוא חשב שהוא שם המנהיג ולא נתן לשני לדבר ואירגן קבוצות אחד נגד השני, אין מה לראות הם משעממים, אולי אם הדיירים החדשים יופיעו יהייה יותר אקשן...

למעלה