../images/Emo46.gif,הוא כל כך מגעיל כל כך לא נסבל, וגם שהוא ל
לא נמצא הוא מעצבן!
אני ממש כעסתי על איך שהוא דיבר על נעמה, אין מגיע לו, הוא מזמן היה צריך לעוף והוא בכלל אדם עם אופי מגעיל! הוא חושב שהוא אלוקים, עם שי אמר, נעשה ונשמע......
גם שהוא לא נמצא הוא מעצבן ברמות מטורפות אני מסכימה יואו אבל כואב לי הלב כזה שהוא גם הודח וגם דודה שלו נפטרה והכל באותו יום עם כל מה שאני לא סובלת אותו בכיתי מלא שראיתי אותו בוכה במשדר אבל זה רק אני ואמא שלי או שהוא יצא עם פוזה כזה מהבית ( אולי דמיינתי לא יודעת) כמו שבובליל(המלך) אמר העיקר הבריאות ושלא ידע עוד צער זהו רק משחק בסופו של דבר, חבל שלפעמים נראלי שהמשחק בבני אדם=[
כלכך רציתי לראות את הפנים שלו שהוא עוזב את לא מבינהה יאללה כאילו איכשהו הוא תמיד יצליח לחמוק מהשפה כזאת וכלכך רציתי אוף היה עדיף לו וליP: שהיא הייתה חיה עכשיו S: שתדעי בהתחלה ממש אהבתי אותו הוא היה נראה לי יפה ומדהים באופיו ובסוף תיעבתי אותו והוא היה נראלי מכוער כמו מוסטפהP:
אוייייי כמה שהייתי רוצה לראות את הפרצוף המתנשא שלו....לראות אותו שפוף ואת כל האויר יוצא מהבלון הנפוח!!!! לראות איך הוא מתחבק עם כל ה"צוות" שלו או בלשון העם ה"חיילים" שלו. לראות את כל הבטחון העצמי שלו יורד לתחתית. אחחחחח חלומות חלומות....
איך הרגע הקסום שחיכינו לו עולה במדרגות ומגיב מיד לארז טל על ההצבעות ועל קטעים שעשה פיספסנו הרי רק בשביל זה מיסמסנו בטירוף ליוסי כולם כולל דיירי הוילה הנוכחים והיוצאים חיכו לראות הרגע הגדול
מיד לאחר שהודיעו את השמות של המועמדים להדחה יוסי אמר "מה זה תשעה באב"? כי כולם היו באבל על שי....הוא צחק ושמח למרות שהוא על הגריל. כולם היו "מזועזעים" איך הוא צוחק כששי בסכנה....הרי אם זה היה הפוך ושי היה זה שאומר את המשפט הזה כולם היו מצחקקים ומהללים את שי..... העיקר שיוסי אמר לו שיפתח שמפניה לפני שהמשחק שלו נגמר.....ובאותה הזדמנות הוא ספר לשפרה שיוסי קלל את שפרה. מעניין שדוקא שי מספר לה ולא רנין או לאון....שי הנחש!!!! אתה תמיד חושב איך לסכסך וזה ממש בעוכריך!!!! הוא ידע שצריך לגרום לשנאה לפני שהוא עף...
אל תחשבו עכשיו על האופי, בשביל להיות דוגמן לא צריך אופי, ומה שאנחנו רואים מפה זה לא כל מה שהראו לנו משם ואלי ההפקה דווקא הראתה לנו רק את הצדדים השלילים בו, כדי שאנחנו נכעס ולא נרצה שישאר, הכל תלוי במצלמה, מה משדרים לנו אז בואו נסתכל הכל בפרופורציות, ונרגיש טוב עם עצמנו