עדכוני צהריים/ערב היום ה- 60, ה- 30.10

eli7r

New member
חחחח בעיקר שגם הוא היה רטוב מהברד

אז אולי היתה לה הרגשה כאילו

Eil

New member
גם לי יש קו חיים שלם בכף היד!

ונסה אמרה עכשיו ליוני שחוץ ממנה ומאחותה התאומה היא מעולת לא פגשה מישהו שקו החיים בקו היד שלו שלם, של כולם שבור. וגם לי יש קו חיים שלם בכף היד! כמו לה! ידעתי שאנחנו נשמות תאומות! עכשיו היא בטוח הפייבוריט שלי.

LIA07

New member
אוייי שחר מעצבן אותי

ולמה ונסה התרחקה מאיתי? אופפפ אני רוצה שאיתי ישאר לסוף... ואני מחכה לרגע שאינה ושחר עופו משם...אני מעדיפה כבר את שיפרה עם כל הצביעות שלה...........

Lomsahne

New member
אני חייב להבין משהו...

איך הגעתם למסקנה ששפרה צבועה יותר מכולם? או צבועה בכלל ? אני חייב להבין איזה מעשים שלה היו צבועים בצורה יוצאת דופן מאשר כולם?

SharonPL

New member
מסכן איתי שוכב לבד בחדר ../images/Emo10.gif

כשוונסה נמרחת על יוני בסלון

Tapudy

New member
פרצופה האמיתי של וונסה נחשף

היא כל כך מתחילה עם יוני שזה מגעיל! לא מעניין אותה בכלל איתי המסכן. פשוט נצלה את איתי ועכשיו היא מנצלת את יוני. היא חושבת שככה היא תגיע למיליון. הלוואי שתעוף בהדחה הבאה!

ממש מגעילה

איך היא מנסה לחרמן אותו ואומרת לוו מה יקרה אם נצא מה יהיה בדייט.. והיא מתה שהוא יגיד שהם יצאו ויילכו אליו הביתהה ויעשו את זה!! הוא מספר לה נלך אלייך הביתה והיא כל הזמן אומרת "נו, נו, נו" היא סיפרה שהיא עשתה את זה על קש יענו היא רומזת לו משו!~ מה המשפחה שלה לא מתביישת שהיא ככה מתנהגת ובשידור חי כולם יודעים שונסה שכבה שם עם איתי והוא לא מספיק לי אז עכשיו היא עוברת ליוני<?! עלק ונסה אמרה "אני לא חושבת שמתמקדים בנו עכשיו (המצלמות)" היא לא ידעת שכבר איזה חצי שעה המצלמה עליהם חחחח

למעלה