עדכוני צהריים/ערב יום 65 ה-04/11

אפשר להבין אותו...

ונסה פתאום התבודדה עם מישהו אחד והתעלמה מצבר לחלוטין ונסה לגלגה על צבר שלא בפניו ונסה הצביעה לצבר פעם אחר פעם, בעודה משחקת אותה החברה הכי טובה שלו. אה. לא.
בעצם זה היה צברי. שבחר להתנהג ככה כלפיה. תאמינו לי, אני רק חושבת על כמה ונסה תעלב, שהיא תראה שבערך כל חבריה הטובים הצביעו לה היום, ועצוב לי בלב. :(

מתי הוא העמיד פנים שהיא החברה הכי טובה שלו?

חשבתי שלמנהלים יש קצת יותר אחריות על הדיוק במה שהם כותבים. צבר מעולם לא השלה את ונסה והעמיד פנים שהם חברים טובים.

מנקודת המבט שלי

סברתי שהם קרובים. לפחות מההתנהלות שלה. אולי אני טועה. זו הייתה הפרשנות שלי.

תרשי לי לתקן אותך טיפה

ונסה לא התבודדה פתאום, היום בבוקר איתי לא אמר לה בוקר טוב כהרגלו, היא חשדה כנראה שהוא הצביע לה, ובכלל לא מסתדר לה שהוא מתעלם פתאום אחרי שליבנו את הדברים ונסה מעריכה את צבר אבל היא גם מודעת לכך שהוא נחש, נחש שקט וחתיך תמיד אמרה לאיתי שצבר אומר לה "צבר אמר לי שאני יורה לעצמי ברגל" היא מבינה שצבר מרעיל אותה מצד שני היא כבר מרגישה קצת מבולבלת, כי איתי פגע בה, היא שמה את זה בצד אבל זה לא אומר שזה עבר לה היא כבר אמרה את זה היא לא משחקת אותה חברה שלו, אל תשכחי היא גרה עם כל הדיירים ולה ישירות הוא לא עשה משהו שבגללו היא אמורה להתנהג בצורה כזו או אחרת ונסה חיה רוב הזמן עם החיות, ולא עם אנשים, כל ההתחברות הזו לאנשים חדשה לה מאוד, היא גם חרמנית לא קטנה אבל אזמה? עם איתי היא לא שיחקה אף פעם, תמיד אמרה לו שלא יצא משהו רציני ושלא יהיו זוג אף פעם ואיתי הסכים אבל דבר אחד אני מסכימה, היא קצת התרחקה ממנו וזה הדבר שהכי פוגע אך כמו שהזכרתי קשה לה עם הפגיעה שלו בה. מכל הדיירים בבית אני הכי מעריכה ומעריצה אותה על כל מה שעשתה ואף אחד לא מושלם נקרא לזה הרע במיעוטו אני אפילו חושבת שמגיע לה לזכות! אפילו איתי.

נכון, הדרך שלה לא נכונה. אבל זה באמת מעלה

את הסעיף כשלאף אחד כבר לא אכפת עד עכשיו מי שקבוע ניקה : איתי יוסי ועינב כל השאר עושים פוזות למצלמה

דינה128

New member
גם צבר ושפרה מדיחים כלים. החדשים-לא

אינה היום פתחה את המים ונתנה להם לזרום (בבית בו כתוב לה מול העיניים שחוסכים במים) כמעט ובלי סבון , העבירה מים על הכלים ו.. זהו. לא ניקתה את השיש או מה שמסביב. מי שהכי עושה כלים בבית זה יוסי, איתי, צבר שפרה ועינב

אין לה סיכוי. היא מצטיירת כמופקרת בעיני רבים.

מעבר לעובדה שהרבה מצביעים מרחמים על איתי מאוד, במיוחד אחרי שיוני בא. אגב, יוני הפסיד הרבה אהדה בגלל הקטע שלו עם ונסה.

ליאורי13

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifלאיזה מספר מסמסים?

2020 ? עם או בלי כוכבית?

למעלה