עוד דיון, מן נקודה למחשבה

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifעוד דיון, מן נקודה למחשבה../images/Emo220.gif

קפיצה כמה חודשים קדימה- האלבום החדש יוצא, אתם רצים להשיג אותו אצל דודתכם האפגאנית, ושומעים משהו שהוא בעצם שונה מאוד מהנייטוויש שהכרתם עד כה. לאו דווקא לטובה או לרעה- עוד לפני שהספקתם "לשפוט" ראיתם משהו שונה לחלוטין. תפסלו את האלבום מיד? או שמא זה ייתן לכם אולי מוטיבציה להתעמק בו עוד? ובמידה ולא אהבתם, בין אם זו הסולנית החדשה או העבודה עצמה (למשל, כמו שחלקכם יגידו על Once, שהוא נותן הרגשה שהוא יוצא בשביל כסף בלבד), זה יגרום להערכה הכללית שלכם לנייטוויש לרדת? ואגב, גם אתם (יחד עם זה שאתם מחכים בקוצר רוח לצאת האלבום החדש) קצת חוששים שמא הוא יאכזב או משהו כזה?
פרטו
סופ"ש נעים איתי

Blade Of Fire

New member
אתה נהיה קרציה

בדיונים שלך! חאלאס לחפור!!!
אם יזהירו אותי שהוא שונה אני אדע לשמור על ראש פתוח, אבל בסופו של דבר אני אצטרך לשפוט לבד אם הוא טוב או לא... בקשר להערכה הכללית-בדיוק כמו וואנס שגרם לי לרדת במקצת מההתלהבות שלי לנייטוויש, אם האלבום הזה יהיה גרוע אני פשוט אפסיק לעקוב אחרי חידושים של הלהקה ואתרכז באלבומים עד וואנס... בדיוק כמו מטאליקה אחרי האלבום השחור בערך.... לשאלתך-לא.. אני דווקא מצפה שהוא יעמוד בסטנדרטים של נייטוויש לפני וואנס... סולנית חדשה, דף חדש.... אבל נראה מה יהיה:)

Itay Simons

New member
כמו שאמרתי מקודם,

"ותודה למורותיי ולחיבור, ספרות ואנגלית שהביאוני עד הלום
"

XDDD

טוב, אני אגיב לדיון כבר פה, חבל על הודעה חדשה וזה. אני דווקא חושבת שאם אלבום יהיה שונה מהנייטוויש שאני מכירה זה יתן לי יותר מוטיבציה לשמוע אותו. אני לא כמו הרבה פה שחושבים שוואנס הוא נפילה, ככה שאני מניחה שיש לי ראש פתוח להכל. אני לא יודעת אם הערך שלי לנייטוויש יפול אם האלבום יאכזב, אני מאוד מקווה שלא. עד היום זה לא קרה לי. אני מקווה שהאלבום והסולנית החדשה לא יפלו מנייטוויש הקודמים, ובסה"כ שיהיה להם בהצלחה

אתה מתחיל לעצבן אותי..

תמיד צריך להתעמק עוד, ולקוות שהוא לא יהיה חרא טהור. וההערכה שלי אל נייטוויש ירדה כבר בגלל וואנס, לא נראה לי שהיא תרד עוד יותר
וברור שאני חושש שהוא יאכזב, גם חששתי ככה מהדיסק של בליינד, שבסוף הפך להיות אולי לדיסק הטוב של 2006. יהיה בסדר.

LadySilkworm

New member
אני אשמע אותו עוד כמה פעמים, כי

פעם אחת זה לא מספיק.. אבל יש להקות שלא הייתי טורחת לעשות את זה, כמו סיירניה למשל והאלבום החדש שלה. ההערכה שלי לא הייתה יורדת כלפיהם, אם לא היייתי אוהבת את האלבום הייתי מתאכזבת, אבל עדיין שומעת ונהנת מהשירים הישנים שלהם, ועוקבת אחרי החדשות עליהם.. ואם יביאו סולנית מגעילה אני כ"כ אתאכזב, אני לא חושבת שאני ארצה לראות הופעות חדשות של הלהקה אם הסולנית, אבל אני לא אפסיק לשמוע אותם עדיין. ההערכה הכללית שלי לנייטוויש כפי שאמרתי לא תרד לפי דעתי. יש לי חששות שהאלבום החדש יהיה דומה-מאודמאוד לוואנס[ולא לצדדים הטובים שבו], או שהסולנית החדשה תהיה נוראית כמו זו של סיירניה.

מ א י י ק

New member
יש לי כמה דברים להגיד...../images/Emo19.gif

נייטוויש - טאירה - כבר לא יהיה,היא עזבה,צריך לעקל את זה,לגבי הסולנית החדשה אני לא יודע עלייה פרטים והכל,אני מקווה בשבילה שהיא לא תאכזב,נייטוויש עוברים עכשיו שינוי רציני בלי טאירה,שהיא כלום בלעדייהם,אני חושב שזה יהיה זעזוע קל,אבל אני עדיין יאהב אותם,אני שמעתי את כל הדיסקים והשירים שלהם שנייה אחרי ששמעתי את Nemo,שזה השיר הראשון ששמעתי שלהם ולא התאכזבתי,אז אני מקווה לא להתאכזב גם מהאלבום שיצא בקרוב

LadySilkworm

New member
טאריה מצליחה גם בעצמה, גם בלי

נייטוויש עוד לפני שהעיפו אותה... יש הטוענים כי נייטוויש לא שווים כלום בלי טאריה, אבל אני לא מסכימה עם הדעה הזאת, כי אין משוואה כזאת לדעתי.

ש נ י1

New member
אף מעם לא הבנתי

אם טאריה לא כותבת, מלחינה או עושה משהו חוץ מלבצע, אז מה בעצם הבעייה פה? העולם מלא בזמרות טובות. זו לא משימה בילתי אפשרית למצוא סולנית ברמה שלה..... אם היו מעיפים את תומאס זה היה ספור אחר....

LadySilkworm

New member
את צודקת.

אבל מה לעשות שיש להקות שהסולן=כל הלהקה. במקרה של נייטוויש זה לא ככה \=

Blade Of Fire

New member
האמת שזה דיי ברור

כלומר-בשבילי הרבה מאוד אנשים, סולן הלהקה הוא הלהקה... זה הדבר העיקרי שהם שומעים ולמי אכפת אם המתופף עושה ככה או הגיטריסט ככה-כל עוד זה עובד לרוב האנשים לא אכפת.... הדוגמא הכי ברורה היא שרוב האנשים לא יודעים את שמות חברי נירוונה חוץ מקורט קוביין (כמובן שכאן הדוגמא שונה מכיוון שקורט עשה הרבה יותר מפרונט מאן).

TheImpactBoy

New member
זה לא קשור,

אולי היא לא כתבה או הלחינה.. אבל היא עצמה זמרת ברמה, יודעת להוציא מהשיר את המיטב, הביצועים שלה קטלניים, הדיוקים שלה, הרגש, האווירה שההרמוניה האישית שלה יוצרת... ושלא נדבר על הפרפורמיות שלה... פרפורמרית פשוט מעולה, המבטים שלה.. מרכים למכשפיים... פשוט ענקית. לא יודע אם יש לה תחליף...

ש נ י1

New member
אני מסכימה איתך שהיא זמרת ענקית

ופרפורמרית טובה והכל, אבל עדיין זה אפשרי ביותר למצוא לה תחליף. ובסופו של דבר זה גם עניין של טעם.

noaligo

New member
בהחלט! ../images/Emo9.gif

ישלה אלבום סולו. היא תצליח איתם או בלעדיהם
אבל עדיין... נייטוויש לא יהיו אותו הדבר.

למעלה