עוד דיון, מן נקודה למחשבה

TheImpactBoy

New member
נו אז יש לה אלבום סולו, סו?

נייטוויש היו הפצה כלל עולמית. טאריה בפינלנד? הולנד? וואו אדיר.

Blade Of Fire

New member
זה בסדר, אפילו הלהקה

עצמה לא יודעת פרטים על הסולנית החדשה שלהם

הוממ...שאלה טובה...

קודם כל,אני מקווה שאם אני אשמע משהו שונה,זה יהיה שונה לטובה. אני אף פעם לא פוסלת לפני שאני מתעמקת,לכן יהיה חשוב להתעמק לדעתי.בד"כ אני כבר מתחילה לגבש דעה לגבי אלבום מסוים כבר משמיעה ראשונה,אבל רק בגלל שאלו נייטוויש אני אנסה להתעמק. ההערכה שלי אליהם תרד במידה והאלבום ייתן הרגשה שיצא בשביל בשביל כסף בלבד,או במידה והוא יהיה ממש גרוע. כמובן שאני חוששת שהוא יאכזב,בייחוד כאשר עומדת להיות סולנית חדשה.זה מן מצב של אי וודאות.אני מקווה שהחששות שלי הם לשווא.

FeLL67

New member
איתי י'שולט. ../images/Emo45.gif

הדיונים שלך טובים
קודם כל ממה שיצא לי לראת אנשים ששומעים את וואנס ראשון גם אוהבים אותו יותר, אממ.. גם אלבום ממוסחר שיוצא אך ורק לשם הכסף - יכול להיות טוב כמובן שתלוי לאזניים של מי, כל עוד יש שינוי- זה עניין של טעם. טאריה , לפחות בעיניי הייתה .. ממ,ממ טוב דאמיט פרשתי לדוקים טאריה היא הרבה יותר מסתם סולנית היא גרמה לנייטוויש פשוט להתעלות בעיניי בזכותה.

Aqua Marine

New member
ובכן,

אני לא אפסול אותו מיד, אבל אם לא אוהב את השירים שבו לא אתאמץ ואנסה למצוא משהו שאוהב בכח. (ע"י שמיעה חוזרת ונשנית של האלבום) אני לא יודעת אם זה יגרום לי "להתעמק" בו, אבל בהחלט אנסה לשמוע את כל השירים. אם לא אוהב את האלבום, אני מניחה שההערכה שלי כלפי נייטוויש תרד מעט, אבל זה לא שאפסיק לשמוע אותם (או את השירים הישנים שלהם, יותר נכון), ואחרים אותם לגמרי.. וברור שחוששים שהוא יאכזב כמו שחוששים לפני כל אלבום חדש שיוצא, ועל אחת כמה וכמה אם הלהקה החליפה סולנית.

ע"ע ערך אדאג'יו.

[חלמתי עליהם הלילה שוב, בפעם השניה תוך שבועיים] ממ בגלל שנייטוויש כבר אכזבו בענק, אני מניחה שאני אהיה די ביקורתית. אבל נקווה שיביאו חומר טוב, ונשתדל לשפוט את זה כל שיר לגופו בלי להתייחס לעבר.

למעלה