עולים חדשים לישראל ב"רוסית"

l1zard

New member
ברוכה הבאה!! :))))

אני יאנה :)) גרתי בחולון, אני לומדת בתל אביב.. ו.. נראה לי שנקבל אותך :) רק קיריל צריך לשלוח אותך לעשות עבודה שחורה... נראה לי לקרוא איזה מגילה.. (זה לא חוקי. אבל אם את רוצה להתקבל תצטרכי לעשות את זה..) :)

vk3

New member
הרגישי כמו בבית ../images/Emo25.gif

שלום וויקושקה
מה העניינים
סוף, סוף החלטת להצטרף אלינו... כמובן שנקבל אותך בשמחה ובששון רב
מהתגובות שקיבלת מחברי הפורום הפצצתי שלנו לא ראיתי שמישהו התאמץ לתת לך קצת כיוון על המהות שלו... ודי הופתעתי- ע צ ל נ י ם
אז בואי ואתן לך כיוון... אם קראת את דבר המנהל ( ואני ממליץ לך לקרוא), הרבה דברים יתבהרו לך. ראשית כול אנו פורום לכול דבר, פשוט חבר'ה שנהנים יחד ומדברים על כול הנושאים הכי מעניינים שבעולם. אבל... שנית כול וזה הדבר הכי חשוב, לפורום שלנו יש נושא ברור מאוד ( גם על פי שמו). ונושא זה הוא הדו קיום שנוצר בין עולי ברה"מ לשעבר לבין הצברים בארץ... הבעיות, הסיכסוכים, האי הבנות, שוני בין התרבויות וכו' וכו' וכו' ובקיצור כול מה שממרר את חיי שני הצדדים. ומגמת הפורום שלנו, לנסות ולפתור בעיות אלו, להגיע להבנה ותובנות חדשות בנוגע למצב ובקיצור להסתדר יחד
אנו מתיימרים לעשות זאת ומצליחים לא רע... בנוסף לזאת, אני מזמין אותך לקרוא את " המגילה" או בשמה הנורמאלי- נהלי הפורום. נהלים אלו יקלו על השתלבותך אצלנו, יעזרו לך בהבנת המתרחש וגם יסייעו לך להצטרף למועדון החברים הנפלא שלנו יחד עם כול מסורותיו
וברוכה הבאה מותק

למעלה