עולמות מקבילים בפנטזיה

Arnon Reichmann

New member
יש המון. וממבט בספריית הספרים בבית

אני אזכיר את האקדוחן של קינג, טרילוגית תומס קובננט של דונלדסון, בתו של מלך האלפים של דונסאני, אמבר של זילאזני, אבק כוכבים של גיימן.

האקדוחן!

וכל סדרת המגדל האפל. אני עכשיו באמצע שלה, אין לי מושג איך לא חשבתי עליה כדוגמא. סדרה מצויינת... לפחות עד ה-3...

יש גם

את "חיי קסם", שקראתי לפני כמה שנים טובות ואני לא זוכרת מי כתב :) (יש גם עוד ספר בסדרה, אבל כפי שאמרתי- זכרוני בגד בי ואינני מצליחה להיזכר.)

נועה ob1k4

New member
דיאנה ויין ג'ונס

שחיברה גם את "הטירה הנעה"- גם שם יש מעין מעבר בין עולמות. "חיי קסם" שייך לסידרת קרסטומנסי וכבר תורגמו עוד 2 ספרים בסדרה : תשע הנשמות של כריסטופר צ'אנט, ושבוע המכשפות.

נטעש

New member
ניסיתי לקרוא את שבוע המכשפות...

אבל הגעתי רק לעמוד 100 ונורא השתעממתי... דרך אגב: אני מדברת פה מניו זילנד.. אני אומרת לכם המקום הזה ניראה כמו העולם של המולפה!

Fairywitch

New member
מצטרפת לקנאה../images/Emo45.gif

ניו זילנדים חתיכים
(טוב, פגשתי רק אחד, פה בארץ, אבל הוא היה כ"כ מושלם
)

JustRain

New member
איזה יופי...

*נגה רוצה להגיע לעולם של המולפה* *נגה מחליטה לטוס לניו-זילנד* *נגה מחליטה לטוס משם לאנטארקטיקה* *נגה מחליטה לבנות איגלו, לגדל פינגווין מחמד ולהתנתק מהציוויליזציה* *נגה חושבת שבעצם ככה לא יהיו לה ספרים* *נגה מחליטה לבקש אספקה שוטפת של ספרים* *נגה נסחפת* *נגה עוצרת את עצמה*

האבק

New member
נראה לי שכחת את ה-"ו" בנוגה ../images/Emo189.gif

או שאולי זה נוגע? נוגא? נווווווגה? המממ

JustRain

New member
*נגה כועסת על אודי*

*נגה משלחת באודי קרושיאטוס* *נגה נזכרת שהיא בפורום חומריו האפלים ולא ה.פ.* *נגה משלחת בו את יוריק במקום* *נגה נזכרת שהיא לא מכירה את אישית ולא יכולה לקרוא לו* *נגה עוצרת את עצמה שוב* *נגה הולכת חפויית ראש*

Fairywitch

New member
התכוונת *נגה מתעתקת משם חפויית ראש*

וכל מי שמשתמש בביטויים כמו "חפויית ראש" זוכה מייד להוקרה והערצה מצידי

למעלה