עונה 2

14מתן

New member
../images/Emo41.gif עונה 2 ../images/Emo41.gif

לא מצאתי שרשור על העונה (טוב מצאתי אבל הוא היה למטה והוא לא היה קופץ כי הוא מלפני חמישה ימים) אז פתחתי הודעה חדשה
ראיתי עכשיו את הקבוצה הראשונה והייתי בהלם ממי שעלה !!! אני יודע מי הם הטופ12 (לפחות חשבתי שאני יודע) ומי שעלו לא היו בהם בכלל ! מה קורה פה ????? באיזה שלב קלטתי שיש מצב שג'וליה גם בטופ12 אבל הילד הזה ? גררר אני צריך עוד פרקים ועכשיו !!!

Juliann

New member
אתה בטוח שאתה לא מתבלבל?...../images/Emo58.gif

ג'וליה וצ'ארלס אכן בטופ 12..... אני ויתרתי על שלב הקבוצות והלכתי ישר לטופ 12.

Fairywitch

New member
הוא הדחיק אותם../images/Emo6.gif

זה כמו שצופי "באפי" לא זוכרים את ריילי...

moran500

New member
אוי יופי שרשור על עונה2../images/Emo9.gif

אני חייבת לשתף אתכם: רובן הוא באמת
מתוק קליי פשוט מדהים כל פעם מחדש
קימברלי קולדוול ממש חמודה
בשביל הייר סטייליסט עושים לג'וליה תסרוקות מוזרות
ג'ושוע "סולדר בוי"
פשוט מוכשר כרמן מזייפת את דרכה ללבו
של סיימון וקורי קלארק>>>

14מתן

New member
חחחחחחחח נכוןןן

הוא גם מתנהג כמו מייקל ג'קסון ולא בתור מחמאה

Fairywitch

New member
יש קטע ש...../images/Emo58.gif

קורי נמצא בבוטום 3, ופולה מתפלאת שהוא שם. מתפלאת
אני מתחילה לחשוד שבאמת היה לה משהו איתו...

MoGanC

New member
דיי כבר,הוא לא היה כזה גרוע

אתם סתם שופטים אותו לפי מה שאתם יודעים עליו היום.בטח אם לא היה כלום הייתן כבר מתאהבות בו. -.- עכשיו שכבר הגעתי לסוף העונה השנייה,אני חוזר בי מכל מה שאמרתי מתחילתה.זאת לא העונה הכי טובה,האמת עונה דיי משמימה,לא היו שום הופעות שגרמו לי לרצות לשמוע אותן שוב ושוב ללא הפסקה כמו שהיה לי בעונה הראשונה והשלישית.סה"כ אני נותן לעונה הזאת ציון 6 מתוך 10. (ראשונה 8 מתוך 10,שלישית 9 מתוך 10,רביעית 3 מתוך 10).

Juliann

New member
אני יהמר ויגיד שזה בגלל...

שהטופ 2 היו גברים. לצופים [הגברים] באיידול יש נטייה לא לפרגן למתמודדים הגברים מאז ומתמיד. זה דווקא משעשע אותי
אבל זאת העונה הכי מצליחה ובנוסף אם אני לא טועה, הגמר של רובן וקליי קיבל הכי הרבה רייטינג מכל פרק של איידול EVER. כולל גמרים של עונות אחרות. ולגבי קורי, אל תניח שטויות. לדעתי לקורי יש קול עלוב במיוחד. דק, בלי שום טווח קולי, בלי שום גיוון. וגם ההופעות שלו משעממות.

MoGanC

New member
טוב,אז את טועה :p

אין לי בעיה לפרגן לכל אחד,כל עוד אני חושב שהוא טוב.זה לא עניין של פרגון,אפילו אם הגמר הוא של גברים,עדיין גם הנשים בעונה הזאת לא גרמו לי להשתגע ולרצות לשמוע את השירים שלהן שוב ושוב.בעונה הראשונה אחרי שראיתי הורדתי את כל מה שקלי שרה,בעונה השלישית הורדתי את כל השירים של פנטזיה,דיאנה,ג'ורג' ולאטויה ושמתי אותם על repeat בלי סוף.העונה שמעתי כמה שירים של בו וכמה של קרי בקנה מידה נמוך יותר.העונה השניה פשוט לא היה כלום.הורדתי מקסימום איזה 5 שירים ומחקתי אותם אחרי יומיים.זה כל מה שאמרתי. מצידי שהגמר יהיה גם בין 2 חייזרים,זה לא העניין של זה בכלל. בקשר לקורי,את יכולה להגיד מה שאת רוצה עליו,אבל מנעד (טווח קולי),זה לא עניין של דעה,אלא עניין של עובדה,והעובדה היא שהוא הגיע בשיר הזה שלו (זה של הטופ 12 נראה לי) לתו High A-flat שזה אותו תו הכי גבוה ש-לה טויה הגיעה אליו וזה לבדו כבר נותן לו מנעד של איזה 16 תוים (לשם השוואה,לקארי יש מנעד של 15)

Juliann

New member
מזל שלא אתה מחליט מי טוב ומי לא

האמריקאים הצביעו עם הכסף שלהם שזה המדד הטוב ביותר. ולגבי קורי- אני לא יודעת כמה אתה מבין במוזיקה ואני מודה שאני לא בדיוק מומחית אבל אני בספק רב אם הוא הגיע לתו הזה, ואם כן זה בטח בפאלסטו ולא בקול מלא ככה שזה לא נחשב בטווח קולי. ותעשה לי טובה, תו פאלסטו אחד גבוה לא אומר שהוא זמר יותר טוב מקארי או לה טויה. אתה ממש עושה מעצמך צחוק פה.

MoGanC

New member
לא אמרתי שהוא יותר טוב

בעונה הרביעית לסקוט היה מנעד יותר גבוה מלכולם חוץ מאנוואר,זה אומר שהוא יותר טוב מהם? לא. אבל אני מדבר עובדתית.ועובדתית לקורי היה מנעד גבוה. סה"כ אמרתי את דעתי על העונה הזאת,היא עדיין יותר טובה מהעונה הרביעית (לא שקשה לעקוף אותה..),אבל בסופו של היום,לא התלהבתי =] ואני לא חש שאני צריך להתלהב רק כי היא קיבלה הרבה רייטינג.

MoGanC

New member
אני מסכים.הוא באמת לא משהו.

אבל נראה כאילו ממה שאני קורא על התגובות עליו שאתם שונאים אותו כבנאדם עם "איזה מגעיל" או "ממש ערס אמריקאי" וכאלה דברים,וזה לא יכול לנבוע רק מאיך שהוא שר.כאילו לקחתם את זה שהוא גרוע והכפלתם את זה בשנאה כלפיו לפי מה שאתם יודעים עליו כיום.הוא גרוע,כן,אבל היו גרועים ממנו שלא קיבלו אפילו חצי מההערות הרעות שהוא קיבל פה.

Fairywitch

New member
דווקא לא בגלל מה שאני יודעת היום-

אלא בגלל ההתנהגות שלו בהוליווד. כל הקטעים שהוא דפק שם ממש נראו לי כמו גרסא אמריקאית של ערס...
לגבי מה שידוע עליו כיום- איך שפולה התלהבה שם מהביצועים שלו- אני דווקא מתחילה לחשוד שהוא דובר אמת...

למעלה