עונה 2

Juliann

New member
לסקוט היה טווח קולי גבוה של פאלסטו

ורק שתדע שזה לא נחשב כי פאלסטו זה מעין להשתמש בחצי קול ולא בקול מלא ולכן רוב האנשים לא מחשיבים טווח פאלסטו בתוך טווח קולי של זמר. גם קונס יכול לעשות פאלסטו, גם קליי, גם ניקו נדמה לי, עוד הרבה יכולים רק סקוט השתמש בזה יותר. בכל מקרה פאלסטו זה לא נחשב.

MoGanC

New member
האמת לא

היה אחד ב IDF שמדד את המנעד של כולם העונה והוא אמר שהוא לא מחשיב פאלסטו ועדין סקוט הגיע גבוה מהרוב.את יכולה לראות פה

Juliann

New member
לדעתי? אוסף של בולשיט.

קראתי מספיק מאמרים שטענו שלבו יש טווח קולי קטן, זה לא אומר שהוא לא זמר טוב, יש לו דברים אחרים כמו שליטה טובה ודיוק וכו'. אין מצב בעולם שלבו יש יותר טווח קולי מלאנתוני וניקו. אין מצב. ולקארי יש הרבה יותר טווח מבו וונזל ובכלל לבנות יש טווח קולי יותר גדול אלא אם לבנים יש גם בנוסף לטווח גבוה גם טווח קולי נמוך והשנה לאף אחד אין. ובקיצור אני לא קונה את המדידות האלה בכלל.

MoGanC

New member
את יכולה לא לקנות

אבל בדיוק כמו שאת אומרת "לקרי יש טווח יותר גדול מבו וונזל" ואין לך שום עובדה שעליה את מבססת את זה,אני יכול להגיד שגם זה בולשיט.וכל המאמרים האלה שקראת גם יכולים לומר אבל בלי ביסוס של בדיקה שיר שיר כמו שזאת מIDF עשתה,אז זה גם ערימת בולשיט.בסופו של דבר,מנעד זה דבר מאוד מדויק ועובדתי ולא עניין של "לדעתי" או איך שזה נשמע בשמיעה רפרפנית,ככה שאת יכולה להיות בהכחשה, אבל עובדות הן עובדות (אגב, הראתי את זה למורה שלי למוזיקה והשמעתי לו כמה שירים כדי שיגיד לי אם זה נכון מה שכתוב והוא אמר לי שזה מדויק לחלוטין,אז ככה שזאת שכתבה את זה יודעת מה היא מדברת).

Juliann

New member
באותה מידה מקצוענים אחרים יחשבו שונ

שונה*. אני לא מאמינה, כי גם אם אני לא מורה מקצועית למוזיקה יש לי אוזניים. ותודה רבה לאלהים, הן עובדות. קארי ואנואר הם ללא ספק הזמרים עם הטווח הקולי הכי גדול השנה ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת כי אני ראיתי את כל העונה ושמעתי את כל ההופעות. בלי פאלסטו הטווח של סקוט לא מתקרב לקרסול שלהם. ולבו אין טווח קולי גבוה בכלל, הוא זמר מעולה אבל אין לו טווח קולי מי יודע מה. לניקו גם יש טווח קולי ענק, בטח שיותר מבו. ולקארי יש טווח יותר גבוה מלוונזל... וונזל גם מזייפת יותר מקארי. ואין דבר כזה מדוייק לחלוטין נו באמת. כמו שאמרתי, כל הזמן אנשים מודדים כביכול את התווים וכולם מבינים בזה ומסיקים דברים שונים. אז תסלח לי מאוד אם אני לא מחשיבה את המורה שלך כ"אוטוריטה"...

MoGanC

New member
תביאי את כל המקצוענים בעולם

אני מבטיח לך שאף אחד לא יגיע למסקנה שלקארי יש את המנעד הכי גבוה.זה שוב את מבססת את זה על כלום,פשוט כלום חוץ מהשמיעה הלא מקצוענית,וגם אעז לומר,לא אוביקטיבית,שלך.בו אולי לא יכול להגיע גבוה כמו קארי,אבל קארי באותה מידה לא הגיעה נמוך כמו בו,כאן נח ההבדל במנעדים שלהם.את באה מתוך הנחה שקארי הגיעה לתו גבוה ובו לא,אז אוטומטית זה אומר שלבו אין מנעד כמו שלה. זה כמו שאני אומר לך ש1 ועוד 1 שווה 2 ואת כזה "לא,לדעתי זה 3".במצב כזה, שום דבר לא ישכנע אותך,אז בואי פשוט נסכים שלא להסכים וזהו.

Juliann

New member
למה שאני אהיה לא אובייקטיבית ?

אני בכלל מעריצה של קונס. אבל אני לא יעז לומר שקונס הוא הזמר הכי טוב. לקארי יש טווח קולי יותר גבוה משל בו ולא צריך להיות מקצוען כדי לשמוע את זה. לבו אין ממש טווח קולי נמוך. רוצה לשמוע מה זה תווים נמוכים? תקשיב לקליי שר את SOLITAIRE שהוא בא להופעת אורח באיידול 3. והרושם שאני קיבלתי הוא דווקא הפוך. אתה נוטה להתעקש על דברים שאתה גם לא בהכרח מבין בהם. אז אל תאשים רק אותי בזה. ומכיוון שאנחנו באמת לא נסכים לעד בנושא, נעזוב את זה.

MoGanC

New member
>

" לקארי יש טווח קולי יותר גבוה משל בו ולא צריך להיות מקצוען כדי לשמוע את זה." - מסתבר שכן,כי אנשים שאשכרה בדקו את זה מצאו אחרת,ואנשים שחושבים ככה אומרים את זה ללא ביסוס.תביאי לי מישהו אחד שאשכרה בדק ומצא שלקארי מנעד יותר גבוה ואני אשתוק. "לבו אין ממש טווח קולי נמוך." - הוא אולי לא נמוך ב"רמת קליי",אבל הוא עדיין נמוך יותר מקארי,ואם את לא שמעת או בחרת להתעלם,זה כבר עניין שלך. "אתה נוטה להתעקש על דברים שאתה גם לא בהכרח מבין בהם." - אני מודה,אני לא מבין הכי גדול בעולם,אבל לפחות אני מביא דברים שמגבים את ההצהרות שלי,בעוד את זורקת לאויר דברים כמו "לבו אין ממש טווח קולי נמוך" מבלי שום דבר שיתמוך בזה מלבד הדיעה שלך.

Juliann

New member
אוף אין לי כוח לזה עכשיו ... =>

קיוויתי לסיים עם זה אבל אתה כנראה רוצה להמשיך. ברור שלבו יש טווח יותר נמוך משל קארי, הוא בן. דה. לנשים אין טווח קולי נמוך. אבל מה, הטווח הנמוך שלו הוא לא כזה נמוך שהוא מכסה על ההבדל בטווח הקולי הגבוה. ככה שאין סיכוי שיש לו טווח יותר גדול. לי אין ממש כוח וזמן להתחיל לחפש את כל הכתבות אבל גם ככה זה הגיון בסיסי. ותעשה לי טובה, בו שר יותר גבוה מקארי? על איזה פלאנטה אתה חי?! זה כבר אי-סבירות קיצונית מה שנקרא. או סתם ניסיון לצאת צודק.

MoGanC

New member
איפה אמרתי שהוא שר יותר גבוה?

התכוונתי שיש לו יותר מנעד.העברית לא מסתדרת במצבים כאלה. אני לא מנסה לצאת צודק,אלוהים יודע שאני שונא להתווכח,אבל זה כבר לא עניין של דעה,זה פשוט עניין של לקבל עובדות כמו שהן.הגיון בסיסי זה הדבר האחרון שמשנה בדברים כאלה.אל תביאי לי את כל הכתבות,רק כתבה אחת תספיק.ואני לא מדבר על כתבה שסתם אומרת "יש לו מנעד נמוך",אלא שתדבר בצורה עניינית ועובדתית.

Fairywitch

New member
אז מה לגבי האחוזה היפה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

למה השנה לא הראו לנו איפה הם גרים??? ואני עדיין משועשעת למראה קליי מתרחק מהבריכה...חמוד

14מתן

New member
באמת עונה רביעית לא הראו ../images/Emo10.gif

בכל שאר העונות כן הראו

MoGanC

New member
הראו שהם גרים בדירות.

כל 3 משתתפים (בני אותו מין) בדירה אחת

14מתן

New member
הראו ? מתי ?

ולא שווה בכלל שהם גרים בדירות למה לא באחוזה כמו שנים קודמות כולם יחד ? אני מוחה !

Fairywitch

New member
גם אני לא זוכרת שהראו../images/Emo12.gif

ובאמת למה בדירות? מה זה- קיצוצים בתקציב
מצטרפת למחאה

Juliann

New member
לגבי קליי =>יש לו פוביה ממים עמוקים

אף אחד לא יודע למה וזה גם משהו שהוא לא סיפר בספר שלו. מעריצים שאלו את ריקי סמית' אם הוא יודע למה קליי מפחד ממים הוא אמר שכן [הוא יודע] אבל הוא לא יכול להגיד ושאם קליי יום אחד ירצה לספר הוא יספר... השמועה אומרת שזאת טראומה כלשהי... לא חסרות לקליי פוביות וטראומות

למעלה