עונה 4 - פרק 1: "התרופה"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 4 - פרק 1: "התרופה"../images/Emo41.gif

בפרק הפותח את העונה, מגיעה המפקדת החדשה מוניקה רולינג, ו-ויק מנוטרל למעשה - אסוודה קבר אותו בעבודות משרדיות והוא רעב לחזור לאקשן ברחובות. רולינג מבחינה בזאת ועד מהרה ויק חוזר להלחם בכנופיות הפשע האכזריות של לוס-אנג`לס, בשיטותיו המיוחדות שלא תמיד מתיישרות עם שלטון. נו, איך היה? הדון.

ParaEddie

New member
פרק מ-ע-ו-ל-ה! ויש לי שאלה...

גלן קלוז משחקת ממש טוב אהבתי... כנראה יש לנו מחליפה לאסודוה סוף סוף... אחרי שהצוות הפשיטה התפרק אני מבין שרק רוני נשאר עם ויק והם בעבודת ניירת עם הקלטות לם הועבר למחלקת נוער ושיין במוסר... למה שיין וויק לא ביחסים טובים ואיך זה שדני אל פוטרה בסוף?

Bombardier1

New member
תשובות :

שיין וויק לא ביחסים טובים זה ידוע, כדי להבין למה נחזור לסוף העונה השלישית - הסטרייק טים היה על סף התפרקות אלא אם כן הם יצליחו לשכנע את לם שישאר ושהם רוצים אותו למרות שהוא שרף מעל 2.5 מליון דולר.... ברגע האחרון לפני שהוא השתכנע והיה נראה כאילו יש עתיד לסטרייק טים, שיין ונדרל האשים את לם בכל מה שקרה ואמר לו שהם רוצים אותו בחזרה רק בגלל שבלעדיו יפרקו את הסטרייק טים. ויק התעצבן על שיין שהרס הכל ושיין הוציא עליו עצבים ואמר לו שהוא (ויק) תמיד התיחס אליו כאל "הילד הקטן" ותמיד האשים אותו גם שלא היו לו סיבות מוצדקות, שיין גם הביא לויק מכה מתחת לחגורה שפיקפק ביכולתיו של ויק להיות אבא טוב. דני לא פוטרה בסוף, היה לה הסכם עם אסוודה שהיא תספר לו כל דבר "לא ראוי" שקורה באסם והיא מודעת אליו, היא עמדה בהסכם, הוכיחה עצמה כשוטרת טובה. מלבד זאת בעניין הסכין שהיא "לא מצאה" על העציר שהרג את ארמדליו היה ברור שם לכולם שזה לא היא אשמה במוות שלו ולכן לא היתה סיבה ממשית לפטרה.

g tamir

New member
ליתר דיוק

לם שרף 2.8 מיליון דולר מתוך ה3 מיליון שהם שדדו ולמה אמרת ארמדילו אם הם אומרים ארמדיו(גם בתרגום שיש לי באנגלית לעונה השניה כתוב ארמדילו) אז מה השם שלו?

James Deane

New member
כל השוד רכבות, כל הבלאגן הזה...

כל הכסף הגדול של כל המאפיה ארמנית מחצי החוף המערבי וכל מה שהם שדדו זה 3 מיליון דולר, די עלוב לא...?!

Bombardier1

New member
כן 2.8...לא זכרתי בדיוק.

וזה כ"כ קריטי לך ארמדליו או ארמדיו ? העיקר שהבנת למי התכוונתי.

ofrasch1

New member
ושאלה על טיוואן

אאל"ט הוא היה בבית החולים אחרי המריבה עם שיין. האם הוא כבר נזכר באירועים?

The Human Torch

New member
מעולה, מעולה, מעולה...

כל כך כל כך התגעגעתי להרגשה הזאת, סוף סוף רואים פרקים חדשים - מרגיש טוב. הפרק היה מצויין, גם קצת הזכיר לנו על דברים שקרו בעונה השלישית[הייתה לי תקופת צינון של שנה, לא זכרתי כמעט כלום] וגם נתן רקע למה אנחנו הולכים לראות העונה. אין מאושר ממני, ענה על כל הציפיות.

רגע משו כאן לא ברור לי..

1. אהלןן כולם..חח אני רון..פעם ראשונה שלי כאן אז..היי=] 2. אני רואה המגן וראיתי עונות קודמות..אבל את הפרק האחרון של העונה הקודמת פיספסתי=\\<כן..גמני שואלת את עצמי איך עשיתי את זה> ככה ש..וואלה לא היה לי מושג מה הלך שם.. בבקשה מישו מוכן להסביר לי מה קרה או לפחות איך אני משיגה את הפרק האחרון של העונה הקודמת..? תודה..:) 3. רוצים להיות חברים שלי..? חחח שבוע טוב..!! =]

Bombardier1

New member
תגובות :

1-היי ברוכה הבאה לפורם. 2-בקצרה מה שקרה בפרק האחרון של העונה השלישית - הסטרייק טים התפרקו, מתח אדיר נוצר בין ויק לשיין בעקבות דברים שנאמרו, אסוודה אמור לעבור למועצת העיר ובמקומו תכנס פקדת חדשה... 3-אין תגובה.

BlackShahar

New member
!!!!!!!

איזה יופי פשוט מדהים מהרגע הראשון של התכנית פשוט נהנתי ממש... למרות שאני חייב לציין שנראה לי שהציפיות שלי מעל ומעבר והתכנית לא בהכרח הגיע אליהן.. שמתם לב ששיין מתחיל להיות כמו ויק? עד אמצע העונה השלישית שיין היה כביכול התלמיד וויק המורה. מאמצע-סוף העונה השלישית שיין התחיל לריב איתו וכאילו הגיע ל"רמה" שלו.. עכשיו הוא מיישם את כל מה שהוא למד מויק. תכנית גדולה. הגעתי למסקנה שזאת התכנית היחידה בטלוויזיה שבאמת עושה לי את היום. גלן קלוז פשוט טובה. מקווה שהפורום יחזור להיות כמו שהיה בעונה השלישית.. לא נכנסתי אליו בערך מסוף העונה הקודמת.

Bombardier1

New member
אני רואה את זה אחרת...

ויק אומנם אף פעם לא הלך "בדרך הישר" אך הוא ידע מהם הגבולות, מהם ההשלכות, ומה עלולות להיות התוצאות של מעשיו. שיין לעומתו הרבה פחות "אחראי" בקטע הזה, הוא יותר שאנן, הוא אומנם "מיישם" את הדברים של ויק, לדבריך, אך לא כמו שויק היה רוצה, שיין מסוכן עכשיו וחסר כל שליטה.

8ballsnooper

New member
ענק!!!!!!!!!

פרק פשוט פצצה אין אני לא יכול לחכות לשבוע הבא, פשוט גדול, איך אהבתי שהוא זיין את האבא ההוא שהכה את הבן שלו במכות, חח פיצץ את הזין, מקווה שהסטרייק טים יתאחדו בפרוייקט שהקפטן מכינה עכשיו...

פרק מאכזב

פשוט מאכזב.. השאירו את ויק רק עם רוני שהוא הכי מעאפןןןןןןןן ואקשן היחידי שהיה זה שירו בכלב.. פףףףף איכס רצח אגב,אני חדש

Triper2

New member
מסכים...

גם אני חדש... ירו כבר בכלב בעונה קודמת הם מתחילים למחזר...

Triper2

New member
לא...

מה נסגר עם שיין?! מה הסיפור שלו פתאום הוא בלי ויק? כולו משחק אותה גבר?

למעלה