עונה 4 - פרק 1: "התרופה"

Bombardier1

New member
ראית את סיום העונה השלישית ?

אם לא : אתה מזומן להסתכל בתגובתי בשרשור זה למעלה לגבי סיום העונה השלישית וככה תבין מדוע הוא וויק סיימו את הקשר בניהם...

Psycho BuZZ

New member
די חלש. שום דבר מעניין.

הפרק רק נועד להסביר את מהלך העניינים הנוכחי, ולא היה שום דבר מעניין בעלילה, חוץ מהקטע האחרון עם שיין.

ParaEddie

New member
אתם טועים פרקים כאלה הם נדרשים...

ובמיוחד בפרק שפותח את העונה הראשונה חייבים פרק כזה שיסביר את מה שקרה! מה ציפיתם לראות מכות ורדיפות ורכבת כסף על הפרק הראשון?

חבל שפירקו את החבורה

מי יעשה את כל האקשן עכשיו??? ואת לם היו צריכים להשאיר. אבל לא הבנתי בקשר לאסוודה - הוא נשאר?? על תקן מה? סגן?

Bombardier1

New member
אל דאגה אקשן יהיה....

מילה שלי -אקשן יהיה (ולא, לא ראיתי את העונה הרביעית). את לם היו צריכים להשאיר ? הוא העדיף לעבור למחלקת נוער, אם אתם זוכרים בעונה השלישית ראינו שמצבו הבריאותי של לם הושפע קשות מכל הדברים שהסטרייק טים עוללו...עדיף לו להיות איפה שהוא נמצא עכשיו למרות שבטוח הוא מתגעגע לאקשן...אין לדעת איך זה יתפתח. אסוודה -עובר לתפקיד חבר במועצת העיר בקרוב מאוד, בנתיים הפקדת החדשה נכנסה לאסם רק כדי להתעדכן בעניינים...הוא פקד אבל זה השבוע האחרון שלו ואז הוא עובר למועצת העיר.

v e g a

New member
פתיחת עונה די חלשה

הפרק היה לי די מבולבל,וגםלא זכרתי הרבה מהעונה הקודמת/ אבל אין כמו ההרגשה הנהדרת של להתיישב ולצפות בפרק חדש של המגן.

Carpet Crawler

New member
אמנם לא ראיתי עדיין הפרק

(הייתי צריך לנסוע בערב אבל השארתי את הוידאו בהקלטה לפני שיצאתי מהבית, ואוכל לראות כשאחזור בסופ"ש) אבל לכל אלה שהתלוננו על פתיחה חלשה לעונה, היה את אותו עניין עם פתיחת עונה 3 שהתברר מאוחר יותר שלא נפלה מקודמותיה. מה גם שלפי מה שכתב מושיקו כהן במדור שלו ב"רייטינג", רק הפרק הראשון איטי יחסית ובהמשך "העסק מתחמם והרגל על הגז יוצאת משליטה". אותי אישית זה מרגיע

סינדיבד

New member
פרק מאכזב

אומנם אין לי טענות - כי כידוע הפרקים הולכים ומשתבחים ככל שהעונה מתקדמת. אבל הפרק הראשון של העונה הרביעיות היה חלש ומאכזב.

רילX

New member
למה ציפית ?

לדעתי הפרק היה טוב מאוד מפני שהוא מחבר אותנו לעונה הקודמת.

Carpet Crawler

New member
אז עכשיו אחרי שראיתי

אני דווקא לא הרגשתי שהפרק חלש או איטי. הפרק הראשון בעונה הקודמת היה יותר איטי. דווקא היה מעניין החקירה על המשפחה שהוטבעה ואיך זה משפיע על כולם באסם. ועוד מתיחות בין ויק ואסוודה שכמעט הגיעה למכות באמצע האסם מול כולם. גם הוזכר האונס של אסוודה מהעונה הקודמת, שלא ידעתי אם עוד יתעסקו בזה בסדרה. רק הסוף של הפרק היה לי קצת מוזר, עם השיחה המיסתורית והמאופקת של ויק עם שיין שצץ מתוך האפלה. מוזר גם שבחרו להציג לנו את הדמות של גלן קלוז דרך מוות של כלב. אבל סך הכל, לא התאכזבתי, וכולי ציפייה לפרק השני הערב.

ofrasch1

New member
קלוז והמוות של הכלב

היי קארפט... לדעתי הציגו אותה כדי להראות שהיא גמישה, קונה נאמנות של שוטרים בכך שהיא טובה ביחסי אנוש, מעין שמור לי ואשמור לך, יודעת לעשות טובות ומצפה להן בתמורה.

למעלה