עידוכנים מהוילה
- יום 46, ה- 16.10

omer719

New member
../images/Emo41.gifעידוכנים מהוילה../images/Emo29.gif- יום 46, ה- 16.10 ../images/Emo41.gif

כול העידוכנים החמים מהוילה אתם מוזמנים לשרשר לפה!

omer719

New member
אני ראיתי שפתחת קודם...

אבל החלטנו שרק אדום או כחול יפתחו שירשור כזה, ואני מסביר שוב שזה בגלל שאנשים ניצלו את זה לפירסום האתרים שלהם, אז במידה ופעם נפספס ומישהו יפתח וכבר ישרשרו לזה תגובות לא נמחק את זה.

MineraL

New member
ושוב..../images/Emo3.gif

מאיפה יש להם פידג'
חשבתי שאסור להם לקנות שום דבר חוץ מבירה ויין

sharona78

New member
מה ? שכחתם ? הם זכו המשימת הבנג'י

ונוספו להם 2,700 ש"ח לתקציב. סכום לא מבוטל....

Aeon

New member
לאון הסתפר... - עכשיו הוא לא נראה

כמו ילד רוסי!

ExsoTic Cop

New member
זה רק אני או שמאז שאשר יצא התוכנית משעממת..

ברמות? לא שלפני זה לא היה משעמם אבל היום לדעתי שברו את שיאי השיעמום..אומנם צפיתי רק מהערב אבל אני מניח שכל היום היה ככה משעמם.

droriko

New member
היא היתה משעממת גם לפני

אשר לא יותר מדי תרם למרקם החברתי, למען האמת בן אדם די אפור , למרות שלזכותו יאמר שהוא יודע לעורר אמפתיה .

מייליי

New member
מה דעתכם על גלגל הצלה ?

יש לי תחושת בטן מוזרה שאולי תהייה תוכנית גלגל הצלה בין הדיירים המודחים . כי אחרי הכל איך תסבירו את העניין שכל המודחים נאלצים לחזור שוב ושוב להיות במישדרי ההדחה ? הם לא מדברים אלא רק יושבים שם מחייכים חיוך ממתיק סוד .... במידה ותהייה תוכנית כזו , איזה דייר הייתם מחזירים לבית ? את מי לדעתכם דיירי הבית היו מעמידים להחזרה ? האם תעדיפו לראות דייר חדש או דייר שכבר הודח ? נראה לי שהגברים היו מחזירים את ערן , והנשים את ג'ני . עינב הייתה מנסה להחזיר את אשר
ושיי בטוח היה "מתגעגע" לנעמה
... סוגייה מעניינת

droriko

New member
רעיון גרוע, ואני אסביר

כשמכניסים למשל בן אדם חדש לוילה אז לצד היתרונות של להכיר את כל המתמודדים היטב ולדעת מה הציבור חושב על כל אחד מהם יש את החיסרון שמתייחסים אליך בתור זר, בצורה מאד חשדנית . אבל בגלגל הצלה הבן אדם מגיע רק עם היתרונות , כי אף אחד הרי לא יתייחס אליו כמו זר, הוא בן בית לכל דבר. לכן הפור הזה שלו עליהם לא הוגן לחלוטין .

מייליי

New member
גם אני לא רוצה בכך ...

אבל זו התחושה שלי כשאני רואה את המודחים מגיעים למישדרים בימי שלישי ... זה כלכך מיותר עבורם , אחרי הכל הם כבר ממשיכים בשגרת חייהם אז למה הם צריכים להגיע ? הם גם לא מתראיינים אלא סתם יושבים שם ללא מעש... לכן עלתה בי מחשבה שאולי זוממים בערוץ 2 גלגל הצלה מפתיע לקראת הסוף . וממש לא בא לי לראות חלק מהם חוזרים לבית

Lady in red2

New member
באמת לא ברור למה מביאים אותם, וגם אני מקווה

שלא יהיה גלגל הצלה.

MineraL

New member
אשר לא עשה כלום, מי שעשה זה

מיקי ונעמה. ואתם העפתם אותן, תסבלו בשקט.

למעלה