עידוכנים מהוילה
- יום 46, ה- 16.10

היא מספרת אותו..

משחקת אותה שוקי זיקרי,כמה פוזות עושה מסביבו עם המספרים+הסברים על כל גזירה שלה... סתם פוזאית..הוציאה את ליאון ושי משם...קפצה על ההזדמנות להיות איתו לבד... ספרית בשקל

RoGeR MaSoN

New member
ההפקה חייבת להעיר אותם עם השיר של ריטה../images/Emo6.gif

מן התפילה קורסת אל חלומי הפרוע הייה לי מלך ושבור צמאוני בנשיקה. http://il.youtube.com/watch?v=Roi8jO91MLE כל הבית מכור לשיר הזה
הם יצאו כאלה תותחים אם הם יעשו את זה.. לתשומת ליבם

droriko

New member
שי לוקח את צבר לשיחה בחוץ

ואומר לו "שמעתי אתמול מהסלון את ונסה צועקת לאיתי בחדר שלה שיוסי אמר לה שכמו שערן וקרן עפו כי היו זוג ככה היא והוא יעופו , היא צועקת שהיא לו שהיא לא מוכנה להיפרד ממנו בשביל המשחק, ושמה שקרה בין קרן לערן בטוח לא יקרה לה" ושניה אחרי זה מוסיף "אתה מבין?" וצבר מחייך. אם שי וערן יצביעו לסירוגן לאיתי וונסה ההפקה צריכה להעניש אותם בול כמו שהענישה את אשר ועינב , רמיזה שמרמיזה, כל עוד הם מבינים זה את זה זה נחשב תיאום עמדות .

דודויו

New member
מצחיק

אני בדרך כלל צופה באח הגדול רק בלילה..... ואם יעבור לילה אחד בלי ששי ידבר על אסטרגיות או ירמוז על זה יהיה נדיר.... "אני יגלה לך סוד בינתיים כל מי שהצבעתי לו עמד להדחה או הודח חוץ מערן שלו כמובן לא הצבעתי" (לשפרה ועינת) "יש 7 אנשים טובים שאני רוצה להביא אותם עד הסוף" (לרנין) שי לעינת ואשר אחרי ההדחה של קרן: "עד השבוע היה לי קל למי להצביע, הצבעתי לאותם אנשים כל הזמן, עכשיו יהיה לי יותר קשה" ועוד רמיזה שהוא הצביע עד עכשיו לכל מי שהלך כבר... ויש עוד כמה רק שאני לא זוכר כרגע.... בעיקרון הוא מדבר על הדחות כל הזמן או בעפיקין או לא.... מי הודח מה הודח וכל השטיות האלה ומנתח את המשחק... הוא תמיד מדבר על זה רואים שזה שמעסיק אותו הרבה..... אם היו רוצים להעניש אותו היו עושים את כבר מזמן.... אפילו בשבוע הראשון יכלו..... פשוט הם לא רוצים... הם יכולים להראות בטלוויזיה מילון קטעים שלו שהוא מדבר על זה.....ולהעניש אותו... הוא לא מפסיק לדבר על כל הזמן....פשוט ההפקה לא ממש רוצה כנראה...יש אנשים שמותר להם ויש כאלה שאסור.

droriko

New member
אם הציטוטים שנתת נכונים

אז הבן אדם עבר לפחות 4 פעמים על החוק האוסר לדבר על זהות המודחים (רטרואקטיבית אגב נחשב) , הוא גם שידל את ליאון להודיע לו ביום ראשון שהוא לא הצביע לו .

longleggedlady

New member
כל פעם ששי אומר

"שמעתי בסלון" או כל מקום אחר זה שקר. לא הוא שמע. רנין שמעה ומדווחת לו הכל. אין לה אישיות בכלל

תשימו לב שהם לא נותנים להם להיות לבד

שאיתי עינב ויוסי ביחד, שי מגיע שעינב איתי וונסה ביחד, רנין מגיעה. אתמול הם היו בחדר ונסה איתי ועינב, ורנין נכנסה "רק כדי לשכב על המיטה" שי שולח אותה לרגל שלא יהיה מצב שהוא לא ידע על מה הם מדברים.

למעלה