עידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10

../images/Emo41.gifעידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10../images/Emo41.gif

כל העידכונים, תמונות, והמשימה השבועית - לשרשר לכאן
דיון נעים..

gavriel15

New member
שי וצבר מתאמים הצבעה נגד סיגריות

בתקציב השבועי בעייני זה מאד מקומם כי זוהי רשעות טהורה הם לא אומרים "אוי התקציב ירד ומסכנים המעשנים" הם שמחים לאידם באופן זדוני ממש

Lomsahne

New member
אתה יודע מה מקומם אותי ?

שהפכת את מה שקרה בדיוק כמו שקורה פה כל יום. להפך הם הלכו לחדר שירות לבדוק מה יש שלא צריך לקנות שבוע הבא כדי שכן יהיה אפשר לבוא לקראתם בסגריות.אז חאלס כבר להגיד דברים מעצבנים וואי זה כבר גובל בטפשות.

gavriel15

New member
אתה טועה ובגדול

מהרגע שבו הפסידו במשימה הם חורשים וחופרים בעיניין הסיגריות זה מצית את דמיונם ורשעותם איך יסכסכו איך יפילו בגלל שהם יודעים שנושא הסיגריות הוא רגיש אצל חבריהם במסווה של דדאגה הם מבררים איך המעשנים יפגעו ואל תאמר לי אחרת צפיתי בכל שיחה בנושא

MineraL

New member
יש להם משימה עכשיו

וההפקה שומרת אותה לשידור המרכזי כדי שיעלה הרייטינג. ואני חייב להגיד, צעד מתוחכם

amitshamir

New member
תודה תודה עכשיו נדע מה המשימה

עובדים עלינו בעיניים 24/7 שקרים ומעשיות של אסי וארז שאומרים כל הקטעים בשידור חי באתר קשת פירסום מוטעה.

HilaZ1

New member
אוי אלוהים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא ידעתי שזה כזזזהההה

ארוך....זה מטורף להצליח לעבור את כל הפיתולים האלה ועוד כזה אורך..פששש.אפשר,אם עושים את זה ממש,ממש,ממש לאט
איך אני רואה את יוסי מקלל כל הדרך
וואי זה יהיה מצחיק לראות את זה

cookies10

New member
מסכנים סתם אכזרי סדיסטי ביותר

איזה רעיונות מחרידות, ואכזריות/כמו הגדר החשמלית בגטו לא יכלו למצוא דברים פחות אכזריים, למה צריכים ככה לסבול בשביל להוסיף כמה שקלים בתקציב, ואנחנו נהנים לצחוק שלאחר כואב/ יש גבול לצחוק איזה משימה סדיסטית ואכזרית זאת, עד איפה היגענו, שכל דבר אנחנו לוקחים בלי ביקורת... סתם סדיסטי ולא יותר, ואין בזה צחוק, כי זה כואב מאד מאד מדוע ההפקה לא התנגדה למשימה כזאת אנחנו שמחים שלמישהו אחר כואב, עד איפה היגענו זה לא מתאים לעם היהודי....

cookies10

New member
בתוכנית באנגלית כפי שראיתי הם ממש סובלים

וצוחקים מרוב כאב לא מהנאה אני לא יודע מה יהייה בארץ כי לא ראיתי אבל אם יהייה את אותו הדבר אז זה מאד אכזרי.... וגם המשימה מאד קשה לפי מה שראיתי....עם הצינורות שעד שאתה מתקדם,אתה מתחיל מההתחלה שניכשלת והחברה צועקים מכאבים, זה מה שראיתי צורם בעניים....זאת דעתי....

My Little Fairy

New member
האמת שאני מסכימה איתך.

אבל קשה לי להאמין שיתעללו בהם עד כדי כך. אולי הם הגזימו בתגובות שלהם?

cookies10

New member
גם לי קשה להאמין

זה לא רק עיניין רק של התעללות, זה שוק שקשור לגוף ולמוח וזה משפיע על הכל, ולכן הם ישנו 5 שעות ברציפות אחר כך, דוד שלי רופא והוא מבין מזה הוא גם ראה מה עשו להם בחו"ל... הוא אמר שוהתוצאות באות אחר כך, - והוא הסביר לי שמטשטשים אותם שיפלטו שטויות, ושלא יהיו עצורים, וזה נורא.... פעם הראשונה שהעיפו אותם באויר עם באנג'י גם הגוף עבר איזה תראומה לא קטנה וזה גם לא הועיל לגוף ולמוח... הוא אמר לי שהם כמו עכברי מעבדה בחו"ל... הוא אמר שהוא מתפלא איך בארץ מרשים את זה.... כי זה מסוכן....

למעלה