עידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10

JasPoint

New member
ממש לא, מי שרואה ערוץ 20 בשעות כאלה

בטוח לא יפספס את התוכנית המרכזית. רק המכורים רואים כ"כ הרבה שעות, והם אלה שבטוח רואים גם את התוכנית בערוץ 2, אז אין צורך לשמור דברים לתוכנית המרכזית. בערוץ 2 יש 30% רייטינג, בערוץ 20 בשעות כאלה יש אולי 2% רייטינג. זה פשוט זלזול בצופים המכורים שלהם. חוצמזה ממשימה של שעתיים יראו 8 דקות...

Fairywitch

New member
לא משנה אם יעזור או לא- אסור לשתוק על זה!

לפעמים צריך להגיד דברים כי צריך להגיד אותם- לא כי בטוחים שזה יעזור.

cookies10

New member
גם אסור לשתוק

שמענים את הגוף בשוקים חשמליים רק כדי לזכות מיליון שקל, עד איפה היגענו עכשיו כוולם ישנים חוץ מיוסי שלא קיבל שוק חשמלי לכו תדעו מה זה יכול לגרום לגוף כל אחד מגיב אחרת והעובדה שכוולם עכשיו ישנים מסכנים מה הם עברו במשך שעתיים...הם לא עכברי מעבדה ושיפסיקו לעשות ניסוי

Fairywitch

New member
באמת חישמלו אותם?

כי יש מצב שזה היה משחק. לא שנדע כי הם לא שידרו

מה שלחת??

אני אשלח להם גם .את אותו נוסח (או בערך) ניסיתי לכתוב משהו באנגלית לא הלך,האנגלית שלי לא משהו

שלחתי

אמרתי להם על זה שהם תמיד עוצרים שידורים בערוץ של ה24/7 בשביל יותר רייטינג במשדר המרכזי, על זה שהם מעמידים מליון מועמדים להדחה במקום 2 בשביל להציל את הבובלילים, שתמיד בשידור החי כששני אנשים עוברים על החוקים הם פתאום עוברים מצלמה וגם כששולחים להם קישורים מיוטיוב הם מתעלמים בקיצור חפרתי להם אני רק מקווה שלא עשיתי שם יותר מדי שגיאות כתיב XD

נועה21

New member
כתבת על זה שמעלימים מהצופים

את העובדה ששי כל שני וחמישי מתאם הדחות? אחרי שראיתי מה שרשמת על הבובלינים אז אני לא כל כך חושבת שהזכרת את שי

cookies10

New member
תוסיפי להם גם את הסירטון

שיהיו הוכחות ושהצדק יצא לאור ומי שיועמד לגריל להדחה זה שי,שיפרה וצבר גם להם מגיע כי לפי דעתי צריך להחזיר את אשר כי הסירטו היה לפני שאשר הודח בהצלחה http://www.flix.co.il/tapuz/PrivateVideo.asp?m=287 ... סיסמה 123 איך יתכן... שיצפו בסירטון שיש לך הוכחות בהצלחה

לא הזכרתי שמות XD

במקרה של הבולבלילים אמרתי שכל שבוע המתמודדים צריכים לבחור שתי מועמדים להדחה והמקום הראשון והשני שמקבלים הכי הרבה קולות מועמדים להדחה והקהל בוחר בסמס (כי הבנתי שאצלם זה לא ככה), וככה זה היה עד ששני מועמדים מרכזיים עמדו להדחה ואז ההפקה החליטה שגם מקום שלישי מועמד. לגבי שי גם לא דיברתי ספציפית, אבל אמרתי על זה שמתמודדים כל הזמן עוברים על החוקים ומדברים על אסטרטגיה

דינה128

New member
בחו"ל מעמידים רק שני מקומות ראשונים להדחה?

אם התשובה כן זה מראה שההפקה אצלנו באמת לא רוצה שיוסי ועינב יפרדו אם התשובה כן זו התערבות בוטה במה שקורה כי ברור שברגע שיועמדו רק שניים, אחד מהבובלים הולך

למעלה