עידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10

Lomsahne

New member
זה בסדר...

הפורום בסך הכול נותן אינדקציה אבל לא משקף את כלל האוכ' בכלל.אין ספק שיוסי מאוד אהוב רואים את זה לפי ההצבעות, אם הוא כל כך אהוב כמו שאוהבים אותו כאן בפורום,אני בספק.כנ"ל עינב. צבר ושפרה הרבה יותר פופלרים ממה שחושבים כאן אנשים אבל סבבה שיחשבו מה שבא להם,גם שי עם כל החוסר אהדה שיש אליו בפורום גם יותר פופלרי ממה שחושבים. לדעתי איתי וונסה הכי חלשים בהצבעות הקהל ואחרי זה זה נכנס למאבק שאני לפחות לא יכול לצפות אותו בין ה-7 הנותרים.{אולי רק להגיד שלאון יכנס לחמישייה בוודאות,זה הדבר היחידי שאני יכול לצפות מבין כל ה-7}

קפרי

New member
אני לא מאמינה בהצבעות, אם אדם אחד יכול להצביע

עשרים פעם מאותו נייד זו בכלל לא אינדיקציה. האינדיקציה שלי בכל אופן ממה שאני שומעת סביבי ולא מההצבעות או הפורום אפילו.

BeN ShaDe

New member
רק יוסי ער עכשיו.

פיי איזה שעמום. סגרתי את הטלוויזיה לפני שעתיים ועכשיו פתחתי והכל אותו דבר. שישימו להם איזה 2-3 שירים להעיר אותם (חלאס , הם ישנים כל היום!).

hamshoshit

New member
יוווו כן איזה שיעמום

ועוד אני רציתי להיות בתוך הבית הזה אבל באמת זה די מגניב יום אחד לרבוץ על הספה כל היום לאכול ולישון לעשן לא כל-כך כי אני לא מעשנת ובכלל להיות שם עם כל החבר'ה אבל מה איכזבו אותי איזה שיעמום איכסה פשוט טוסיק אמממ מה המשימה של השבוע שהם היו צריכים לעשות?

דינה128

New member
כמה יוסי משעמם- על זה דיברתי

נעלם היוסי המצחיק מה קרה ליוסי שזורק דחקות למצלמה, שמנהל רומן עם המצלמה... מה נפל עליו שהוא כזה רציני פתאום? נדבק בשיעמום שלו משאר הדיירים?

Lomsahne

New member
איזה בזיון של הפקה...

מצטער שאני רושם את זה רק עכשיו {אחותי חזרה מתאילנד ולא יכולתי להיות על המחשב} אבל היום ממש ממש ממש הרגשתי מבוזה בגלל ההפקה. חשבתי ששבוע שעבר במשימת הבנג'י הפסיקו את השידור אולי בגלל שהיה שם אנשים אז העדיפו לצנזר עכשיו אני בטוח שזה בגלל הרייטינג ואני מרגיש ממש חרא, אני צופה אינספור שעות ועכשיו אחרי שמספר האנשים הצמטצמו גדול השעות המתות וכל השבוע אני לפחות מחכה למשימה השבועית ובסוף מצנזרים לי אותה ? שבועיים ברציפות ? וכנראה שזאת מגמה שתימשך. אם היה גם הגיון במהלך הייתי מבין אבל המילא האנשם שצופים שעתיים ברציפות בהאח הגדול אלה גם אנשים שבוודאות רואים את התוכנית בימי ראשון ושלישי אני לפחות אם הייתי רואה את המשימה היום בלי שום ספק הייתי רואה את זה גם בתוכנית בערוץ 2 ערוך פעם נוספת,ולדעתי גם כולם היו עושים ככה ? אז איפה פה זה אמור לפגוע ברייטינג ? הרי במילא אנחנו יודעים אם הפסידו או ניצחו אז מה זה משנה ? ראיתי פה ששולחים מכתבים להפקה בחו"ל אבל אולי כדי להפקה בארץ שיחתמו עליה כמה שיותר אנשים ולבקש מהם שלא יעשו את זה אם נהיה הרבה אנשים {ולפי נתוני הרייטינג אפשר להבין שהתוכנית מאוד מאוד נצפת} אולי זה כן ישנה משהו,מה אתם אומרים ומי יכול לארגן דבר כזה ?

יNOT

New member
../images/Emo4.gif ההתפכחות תהיה מאוד מאוד קשה

גם בגלל שאתה צודק זה מגמה ולפי איך שנראה זה יימשך. גם בגלל זה לא ה"קוץ" היחיד עד היום בתוכנית . והכי חשוב , בגלל שאתה או אף צופה אחר , לא ממש ייגרום להם לשנות , ולשפר את התוכנית. (כן גם אם תעשו עצומה ותפנו לבעלי הזכויות על הפורמט
) או שתסבול ותראה ככה בליייב, או שתראה רק את השידור הערוך בו יום שלם מתומצת ל 8 שניות. או שתיגמל... אין לי יותר אופציות. דברים לא יישתנו....אתה יכול להתפלל , אתה יכול לקוות, אבל עברנו כבר כברת דרך, ואם עד עכשיו דברים לא השתפרו אלא רק נהיו גרועים יותר...זה קצת קשה להיות אופטימי... בהצלחה.

Lomsahne

New member
אבל מה עדיף ?

להמשיך לקטר או להתאחד ולנסות לשנות משהו,לפחות נדע שאנחנו בתור צופים הדוקים {אני מחשיב את עצמי כאחד שכל היום רואה את זה כמו חסר חיים כצופה הדוק} שניסנו לפחות? אם כל אחד מהפורום הזה יחתום זה כבר יהיה משהו ומשם אפשר להפיץ את זה. אני בכיף הייתי עושה את זה אם היה לי שמץ של מושג אבל אם זה באמת מגמתי כל הקטע עם המשימות השבועיות אנחנו נראה פה כל שבוע קיטורים {כולל ממני} על כמה ההפקה חרא וכו' אז לא עדיף לעשות משהו במקום לקטר ? באמת אם מישהו מבין בזה שיפתח שרשור להתחיל לדון בזה ושאנשים אחרים שגם מבינים בזה יעזרו לו ונתחיל להפיץ,אתם לא חושבים שכדאי לתת לזה נסיון ?

יNOT

New member
ההפקה קוראת פה

(וגם כמה שזה יהיה קשה לאנשים להאמין....ההפקה גם כותבת פה
, אתם פשוט עיוורים מדיי לראות ) אם עד עכשיו שמעו שאתה ואחרים לא מרוצים ממהלך התוכנית ולא שינו כלום, מה זה אומר לך? הבירוקרטיה שתצטרך להתמודד איתה תהיה עוד יותר מתישה מצפייה בתוכנית במתכונתה הרעה הנוכחית , מה גם עד שתקבל תשובה , העונה תיגמר
ההשפעה היחידה שיש לך זה אם אתה צופה בשידור המרכזי או לא. בזה מסתכם חלקו של הצופה ותרומתו למהלך העיניינים בתוכנית.

חחח מה זאת אומרת זה טלויזה זה בידור זה השביל

רייטנג מה חשבת ?? שהם עושים את זה בשביל ניסוי חברתי לגלות האם אפשר להסתדר בעולם הזה יחד כן או לא

Lomsahne

New member
לא הבנת למה התכוונתי...

חשבתי שבמשימת הבנג'י הם הפסיקו לשדר בגלל שהיו שם אנשים מסביב וזה אז הם העדיפו שלא יהיה תקלים ולא לשדר אלא רק ערוך.עכשיו אני יודע בוודאות שזה בשביל רייטיניג שאגב לדעתי אני בכלל לא מבין איך זה משפיע על הרייטיניג מהסיבות שציינתי.

אז מה עם זה בשביל הרייטניג הגיוני זה טלויזה

עושים שם דברים בשביל הריטייג... וזה עוזר להם כי הרבה אנשים צופים רק בערוץ 20 ולא במשדר המרכזי והם כניראה יצאו מתוך נקודת הנחה שזה יצרף את אותם אנשים לצפות משדר

Lomsahne

New member
אז לדעתי זה בושה...

מה אני אגיד לך אני מרגיש כאילו יורקים לי בפרצוף,לדעתי הטענה שלך גם לא נכונה.אלה שהיו צופים בערוץ 20 היו גם צופים במשימה בתוכנית בערוץ 2 כשהמשימה ערוכה וזה בכלל לא היה פוגע להם ברייטיניג והעובדה שהם עושים מה שהם עושים רק מעצבן אנשים ויגרום לדעתי בסופו של דבר לאיבוד רייטיניג.

אור2221

New member
השאלה מה קורה בחו"ל

והאם זה מתיישב עם דרישות הפורמט. הניחוש שלי - כן.

זה לא סוד שלערוץ 2 יש נטייה לזלזל בצופים

אבל זה בעיה הרבה יותר מורכבת ממשדר של האח הגדול . אני אישית מכירה מספר אנשים שאוהבים לראות רק את ערוץ 20 כי אין להם כוח למשדרים המפוצצים של ערוץ 2 וכניראה זה משהו שגם יותר מתאים לך ... אבל למחות על קטע בתוך משדר של תוכנית אחת בערוץ 2 לא יעזור ככה הטלויזיה שלנו מתנהלת על פי רייטניג - טלויזה מסחרתי -ערוץ 10 ו2 וזהו נתון שגורר הרבה בעיות כמו -חוסר מקוריות , ריבוי פרסומות , ותוכניות מזאנר נחות , הבעיה הקטנה שאתה מציין היא חלק ממשהו יותר גדול ואם זה לא מתאים לך כדי שתפסיק לראות ערוץ 2 כי ככה זה פועל ובקשר להפקה בחול - תיהיה בטוח שהם יודעים כול פיפס שההפקה הישראלית עושה

למעלה