זה רק מנהלי פורומי המוזיקה עם דגש על פורומי זמרות הפופ מהבלוק
T Torn New member 21/7/03 #23 דירטי../images/Emo6.gif איגנור=ignore טוב בטח אתה גם נעל באנגלית, אז זה אומר ששלחתי אותך לרשימה של האנשים הלא רצויים,(חולי נפש,רוצחים שכירים וכו...), אבל עכשיו הוצאתי אותך מהרשימה השחורה הזאת .
דירטי../images/Emo6.gif איגנור=ignore טוב בטח אתה גם נעל באנגלית, אז זה אומר ששלחתי אותך לרשימה של האנשים הלא רצויים,(חולי נפש,רוצחים שכירים וכו...), אבל עכשיו הוצאתי אותך מהרשימה השחורה הזאת .
T Torn New member 21/7/03 #24 טוב די אתה הורס לי את השירשור הזה תשרשר לשירשור אוף,(תפתח לך אחד אם אין) זה אמור להיות העידכון השבועי
טוב די אתה הורס לי את השירשור הזה תשרשר לשירשור אוף,(תפתח לך אחד אם אין) זה אמור להיות העידכון השבועי
N Noamush New member 20/7/03 #10 ../images/Emo176.gifבאמת היה פה מעניין השבוע! אני זוכר בהתחלה, שהפורום לא היה כל כך פעיל, אבל בזמן האחרון הפורום קם לתחיה.
../images/Emo176.gifבאמת היה פה מעניין השבוע! אני זוכר בהתחלה, שהפורום לא היה כל כך פעיל, אבל בזמן האחרון הפורום קם לתחיה.
S shmez New member 20/7/03 #11 ../images/Emo45.gifאחלה עידכון צחוש...../images/Emo70.gif רונצ'י חזרה וב-ג-ד-ו-ל שבוע הבא אם אני לא פורומיסטית השבוע אני אכעס צחי |איי קון של רוני חושבת איל לענות על ה-100 שאלות האלה עכשיו|
../images/Emo45.gifאחלה עידכון צחוש...../images/Emo70.gif רונצ'י חזרה וב-ג-ד-ו-ל שבוע הבא אם אני לא פורומיסטית השבוע אני אכעס צחי |איי קון של רוני חושבת איל לענות על ה-100 שאלות האלה עכשיו|
J jt7785 New member 20/7/03 #12 רוניייייייייייייייייייייייייייייייי מה כבר חזרת? כאילו, יששששששששששש מה קורה איתך
M michalas New member 21/7/03 #29 מה איתי../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif מיכלי אף פעם לא הייתה מלכה....
T Torn New member 21/7/03 #40 Dont worry../images/Emo8.gif ד"א מה שלחתי לך באייסקיו אז??? רבתי עם אח שלי, והוא פלש לי למחשב אז אם זה היה משהו רע אז זה לא הייתי אני .
Dont worry../images/Emo8.gif ד"א מה שלחתי לך באייסקיו אז??? רבתי עם אח שלי, והוא פלש לי למחשב אז אם זה היה משהו רע אז זה לא הייתי אני .