עידכוניי צהריים-ערב-יום 33, 3.10

תסבירו לי משהו...

לא הבנתי, לפני כמה שבועות אמרו שאישתו של אשר ילדה בת וקראו לאשר לדבר עם הרופא וכו', ועכשיו אומרים שהיא לא ילדה?

גלגול21

New member
האח הגדול...

אוי כמה שאני אוהבת את יוסי הוא כ''כ חמוד ומצחיק!! אין עליו...

aha10

New member
האם שמתם לב

האם שמתם לב שהודעות הנשלחות לפורום האח הגדול באתר קשת, אינן מתפרסמות? בעיקר צינזור הודעות על רנין. מישהו יכול לאמר לי מה קרה בין שי לרנין?

מישהו ראה את עינב שצולמה בעירום?

זה ביזיון מה שהלך. איזו תביעה היא צריכה לתבוע אותם

לא...

לפני כמה שבועות עשו לאשר הפתעה...שהראו לו בוידאו את הרופא שבודק את אישתו ומעדכן אותו במצב של התינוקת.

ההודעות עוברות ציזורה לא בגלל רנין

בגלל כל מיני אידיוטים שלא יודעים להתבטא, ומקללים או כותבים בשפה מכוערת. גם עכשיו לא נעים לקרוא שם, אז אני לא רוצה לדעת אפילו מה לא עבר את הצנזורה.

יNOT

New member
מה?!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!? מתי ../images/Emo35.gif

עד היום המצלמה ברחה מכל דבר כזה ! או ששמו "נפסל לשידור" ! לא היה אפילו דבר שדומה לעירום חלקי ! מתי זה היה , האירוע הזה? אתה יכול לפרט מה הייתה דרגת העירום שצולמה ? (עירום מלא, בלי חזייה , או שפשוט OOPS ) והאם זה חד פעמי?

יNOT

New member
יש כבר פוסט על זה למטה

זה לא ידוע מאיפה , אבל זה מאוד גרוע שיש לה אותם. אם את רוצה להבין למה , את יכולה לקרוא את הפוסט שלי למטה זה עם "
"

gal4it

New member
זה לא מסרגות...

זה שני ענפים שהיא מצאה איפהשהו... וה"צמר" לסריגה זו חולצה שהיא חתכה אתמול לרצועות דקות וגלגלה ביחד...

יNOT

New member
זה לא נראה ככה בתמונה שיש בפורום.

חפש את התמונה של "שם אחרון" למטה ליד , הפוסט שלי עם
בכותרת, ותגיד לי אם זה נראה לך כמו ענפים , והחולצה נראית לך כמו צמר, והחוטטים העבים נראים לך כמו חוטי תפירה של חולצה.

elga06

New member
זה ענפים! הם בדיק דיברו על זה

וכשהיא ממש תרצה לדקור מישהו כמו אשר למשל היא לא צריכה מסרגות היא תמצא משהו כבר.

יNOT

New member
אז היא בעצם סורגת מחולצה?!

או שהיא סורגת מאיזה שהוא סריג שהיא פרמה? את יכולה לראות בתמונה , שזה נראה כמו חוט של צמר. ולא חוט תפירה.

gal4it

New member
דווקא זה כן נראה ככה...

חוץ מזה, אתמול בלילה כשראיתי ב-LIVE היא לקחה חולצה וורודה והתחילה לחתוך אותה לרצועות דקות, לטענתה לחוטים, ועכשיו היא אמרה "הנה כמעט נגמר צריך לחתוך עוד".. ולפני כמה דקות צבר ולאון הציעו לה רעיונות מה לקחת במקום הענפים (צ'ופסטיקס וכאלה...) והיא אמרה שנוח לה עם הענפים.. וצבר גם שאל אותה למה היא לא הביאה איתה מסרגות, והיא אמרה שההפקה אסרה עליה... ככה שאני בטוחה...

מיקאלה1

New member
קודם כל שיהיה בשעה טובה לאשתו של אשר

מסכן לא יוכל לעשן, בגלל השבת. דבר שני יש לי שאלה שאלתית האם זה נכון שיש רק שרותים אחד ל-16 אנשים ? זה לא הגיוני . דבר שלישי שבת שלום לכוללללללם

למעלה