זה קרה כשהם רק התעוררו, זה קרה אחרי שלקחו לאכול צהריים? האם הופיע שנייה אח"כ ה"נפסל לשידור", או שהמצלמה פתאום ברחה למטבח? או שהקטע רץ מתחילתו ועד סופו?
../images/Emo13.gifאהההההה , נראה לי אני יודע על מה אתה מדבר
אני כמעט משוכנע שאתה מדבר על משהו שקרה לפני כמה ימים כבר , ולא קשור בכלל להיום. הייתה תמונה (מצונזרת) שהועלתה בפורום, וכן זה היה כנראה אירוע חד פעמי. אבל אם הם באמת חתומים על חוזה שלא יראו עירום בתוכנית,וזו הסיבה למה הרוב מצונזר , אז כן הייתי אומר שיש לה עילה לתביעה.
מי שלא רוצה שיראו אותה ערומה לא מתפשטת מול המצלמות. עובדה שאת רנין לא תראו ערומה כי היא מחליפה בגדים מתחת לשמיכה, או במקלחת או בשירותים. לעינב אין בעיה שיראו לה את הסיליקון לכן היא מחליפה בגדים 10 פעמים ביום מול המצלמה. בחו"ל היו מראים את זה בלי בעיה, אבל בגלל שאנחנו בישראל אז צריך לצנזר את זה כאילו מי ישמע איזה אסון זה אם נראה קצת ציצים.
כמו שפרה שצולמה מאחורה עם תחתונים שקופים ועינב שהחליפה בגדים מול המצלמה וראו לה את הציצי מהצד (לא ראו פיטמה) הם עדיין לא הורידו את הצנזורה המיותרת ולא נראה לי שגם יורידו. אולי רק אם אחת הנכנסות החדשות לוילה תסכים מראש שיראו אותה בעירום אז יהיה משהו. ד"א שפרה כבר אמרה שלא אכפת לה שיראו אותה ערומה וגם עינב, ונסה וקרן לא מהביישניות, אם ההפקה לא היתה שמרנית בצורה קיצונית כבר היה עירום. אפילו בגרסה האפריקאית של האח הגדול היה עירום מלא, ורק אנחנו נתקענו עם הפקה שחושבת שהיא משמרת הצניעות.
בדיוק לזה אני מתכוונת.... זה היה בסביבות 1 בלילה במשך 5 שעות מחקו את כל התגובות מהפורמים שלא יהיה תעוד לזה... כי הייתה פה פאשלה של ההפקה. הם היו צריכים לצנזר את זה ולא הצליחו
כמו שאמרתי מי שלא רוצה שיראו לה את הציצי לא מתפשטת מול המצלמות. בחו"ל לא היו מצנזרים את זה בכלל וזאת לא פאשלה של ההפקה, הפאשלה היא שהם מצנזרים. אפילו באח הגדול בטלוויזיה באפריקה היה עירום, זה פשוט חלק מהתוכנית.
תלמדי לקרוא קודם הודעות ואח"כ תעירי ועוד יש לך חוצפה לתקן אותי בשעתיים וחצי דיליי? אל תגידי לי מה לעשות, כולם פה להעביר ביקורת בין אם היא חיובית או שלילית תנוחי ומהר