עידכונים&חדשות

shanyRBD

New member
איכסס.. באמת שאני לא סובלת דברים כאלה..../images/Emo4.gif

"הייתי חייבת לספר את זה למישהו.." שתלך לספר לחברה מה היא הולכת לעיתונות.. גם אם זה דברים נכונים זה ממש דוחה לדעתי..בתכלס המערצים של אנהי זה לא ישנה להם כלום מה שהיא אומרת אז מה היא חושבת שייצא לה מזה? כסף?.. ולעצבן את אנהי ואחותה!?.. היה עוד מקרה כזה פעם באמת שזה שטותי לגמרי לעשות את זה..
ויש מצב אני טיפה מגזימה אבל באמת שדברים כאלה מזה מטומטמים לדעתי.. ומעצבנים חח

קראתי וממה שהבנתי..

היא אמרה שאנהי לא רוצה קשר איתה לא?ושהיא הברווזון המכוער במשפחה.אויי ממש מסכנה...אז לכי ותספרי את זה לכל העולם חח..גם אם זה נכון,למה לצעוק את זה לארבע רוחות השמיים?שתספר לאיש קרוב וזהו.

redsnowhite

New member
רקל פואנטה מדברת על אנהי וכו'..../images/Emo141.gif

מבטיחה שהזמרת דוחה אותה היא האחות הלא מוכרת של אנהי, שעובדת ככספרית(סופרת קולות). "אבא שלי מעדיף אותה כי היא מפורסמת ואני תמיד הייתי הברווזון המכוער"
רקל פואנטה(29), היא לא פחות ולא יותר מהבת הבכורה של דון אנריקה פואנטה.. כן, האבא של אנהי, הסולנית של RBD. המרואיינת שלנו, שעובדת ככספרית(סופרת קולות) במרכז מסחרי במקסיקו סיטי, אומרת שהיא פרי למערכת יחסים חולפת של אמא שלה, הגברת לאונור, עם דון פואנטה, מי שכעבור שנתיים התחיל במערכת יחסים עם אמא של אנהי ומריצ'לו.(מקווה שהשורה האחרונה יצאה טוב כי לא ממש הבנתי את זה
) הוא נתן לה בובה במתנה..
רקל, למה את אומרת שלא אוהבים אותך
פעם אחת הלכתי לבקר את אנהי במפגש מעריצים כשהיא השיקה את הדיסק corazon de bombon ואמרתי לה:"את זוכרת אותי
" והיא ענתה לי:"כן, אני כבר יודעת מי את, אבל אני לא מעוניינת לדבר איתך על מה שאת רוצה לדבר, לחתום לך על הפוסטר
" וזהו. בשביל מה חיפשת אותה
היה לי חשק לבקר אותה. בילדות נפגשנו רק פעמיים עם אבא שלי, הוא רצה שנכיר. זה היה אולי בשנת 1990.. שיחקתי עם אנהי, שהייתה בת 7 בערך, ועלינו למכוניות המתנגשות. זכיתי בבובה ונתתי לה אותה ואמרתי לה שתחפש אותי כדי שנפגש לעתים קרובות יותר. ספרי לנו יותר עלייך ועל אמך.. ההורים שלי הכירו לפני 32 שנה, והוא היה החבר של אמא של אנהי ומריצ'לו. אמא שלי סיפרה שלאבא שלי היה תדמית של רודף שמלות, ושתמיד היה כזה,, אבל זה היה 15 שנה לפני שאני, אנהי ומריצ'לו ידענו שיש לנו אחות אחרת בפרו.
איך את מסתדרת עם אבא שלך
עכשיו הוא אדיש אליי, אני כן אוהבת אותו מאוד, הוא אבא שלי ואני מודה לו מאוד על שנתן לי את החיים.. אבל תמיד הייתי צריכה להתקשר אליו כדי לשאול לשלומו והוא אפילו לא היה מדבר איתי. אני יודעת שאנהי היא הבת המועדפת שלו, הוא מתגאה בה מאוד, ואולי בי לא כי אני כספרית של חנות, אבל העבודה שלי היא בדיוק מכובדת כמו שלה.
דון אנריקה פואנטה עזר לך
כן, את זה אני לא מכחישה. אבא שלי תמיד תמך בי, הוא עזר לי לשלם לבית הספר
, אבל הייתי רוצה להרגיש יותר את חיבתו. "אבא שלי לא מחפש אותי" דיברנו קצת יותר על האחות שיש להן בפרו.. אני יודעת שאנהי ומריצ'לו מדברות איתה, אבל אותי הן אף פעם לא הזמינו להתראות איתן. גם אני יודעת שהן מתראות לפחות פעמיים בשנה. אל תחשוב אבל אני כן מרגישה רע שלא מתייחסים אליי, כאילו אני הברווזון המכוער.. טוב, אנהי ומריצ'לו הן גם לא מלכות יופי.
חשבת על לחפש את אבא שלך
בכלל לא, יש לו את המספר טלפון שלי והוא יודע איפה אני נמצאת. אולי האישה הנוכחית שלו מפעילה עליו מניפולציות כדי שלא יפגש איתי, האישה הזו היא מיוחדת.. אבא שלי הוא אדם מבוגר, כך שלא מפריע לי, וזה גם לא יפריע. אבל לא יכולתי להמשיך בשקט, הייתי צריכה לספר את זה למישהו.

redsnowhite

New member
לי נראה שהיא סתם מחפשת צומי../images/Emo141.gif

מצד אחד אומרת שהיא הברווזון המכוער ומצד שני מריצ'לו ואנהי לא מלכות יופי בעצמן.. מצד אחד אבא שלה אדיש אליה ומצד אחד היא לא חושבת על לחפש אותו.. נראה לי שהיא קצת מקנאה בזה שאנהי ומריצ'לו הן מפורסמות ורוצה קצת פמה לעצמה.. אני לא אוהבת שמלכלכים על אנשים בתקשורת בגלל איזה עבר מסוכסך שהיה ביניהם.. היא גם יכלה לפנות אליהם כדי להיפגש עם האחות מפרו ולבקש.. היא לא רק צריכה לחכות שיגידו לה, זה יכול גם להיתפס כחוסר רצון להיפגש איתן.

Asi soy yo

New member
לדעתי זה פושט קנאה..

או קנאה, או רע.. כי יש את האפשרות שהיא פשוט מקנאה אנהי שהיא יותר יפה ומפורסמת ושהיא באמת חיה (כשהיא לא בהופעות..חח) עם אבא שלהן, או שהיא באמת רצתה סתם ללכלך על אנהי, ואני מסכימה עם רווית שהדרך הזאת של להוציא את כל ה"זבל" לתקשורת הוא פשוט דוחה, ואנחנו אפילו לא יודעים אם זה נכון - ולדעתי זה לא.. אבל אני בטוחה שגם אנהי וגם אחותה לא עשו מזה סיפור, היא בטח כבר רגילה לזה (אנהי), כי בכל זאת, בטח כל יומיים מתפרסם עליה וגם על כל אחד אחר מהלהקה איזה סיפור מלוכלך ומטומטם..

redsnowhite

New member
היא חיה עם אבא שלה?../images/Emo141.gif

להבנתי היא לא ממש רוצה להיפגש איתו
ורוית***

crazy girl2007

New member
אם היא הייתה צריכה לספר למישהו

אז ישר צירך לקפוץ לעיתונות?לפי מה שהבנתי,הכול נובע מעניין משפחתי,זה עניין אישי,לטעמי הכתבה הייתה לגמרי מיותרת.אם היא הייתה צריכה לספר למישהו ולפרוק,שהייתה מספרת לחבר\ה.היא פשוט לכלכה בכתבה.אולי זה באמת נובע מקנאה כמו שאמרה רוית.(הגיע הזמן שאני ילמד שמות!אני יודעת כמעט את של כולכם חעחע)

redsnowhite

New member
אני קצת מסתבכת עם התרגום../images/Emo141.gif

חחח אז יקח קצת יותר זמן
חח לא נורא

redsnowhite

New member
אראווי מדברים על RBD../images/Emo141.gif

לא רואים את RBD כיריבים
.. אנחנו הולכים לגעת בנושא אחר.. אני מניח/ה שידעתם על ההופעה של היריבים שלכם כביכול, המורדים המקסיקנים, RBD הערב במדריד..
בנחה: כן
לא היה לנו מושג(מסתכל על קמילה ופליפה) אנחנו יכולים ללכת לראות אותם, לא
באמת קיימת תחרות ביניכם
בנחה: ממש לא, ברצינות. כל עניין התחרות הזו בינינו לביניהם קיים רק בספרד בגלל שהם היו באותו הזמן. חוץ מזה, זו יריבות בין מעריצים ולא דבר אחר. קמי: כן, בסופו של דבר הדברים האלה מסתיימים כשקר/כהמצאה. בכלל, אנחנו לא מכירים אותם פנים מול פנים, אף פעם לא הכירו בינינו.(מה שגורם להבין שהראיון הוא ישן) שאר הדברים אינם קשורים ל-RBD
תודה רבה לנעמה על העזרה

yaRBDen

New member
../images/Emo41.gifRBD ב"Santa Fe Musik Fest 2007"

Santa Fe.- Con un escenario sencillo, decorado tan sólo por el juego de luces, el grupo mexicano RBD se apoderó del alma de miles de personas que se dieron cita al evento “Santa Fe Musik Fest 2007”, en el parque Downs de la capital de Nuevo México. Ante la impaciente espera de los fanáticos, a eso de las 8:30 de la noche del sábado, Dulce María, Anahí, Maite, Alfonso, Christopher y Christian, integrantes de este fenómeno musical, iniciaron su velada con el tema “Cariño mío”. Con cierta picardía durante esa canción, Christopher empezó a subir la temperatura con el movimiento rápido y sensual de sus caderas. Seguido, la agrupación entonó “Ser o parecer”, mientras los presentes, que no lograron llenar a capacidad el lugar al aire libre, tomaban fotografías desde sus celulares y cámaras. Además, mostraban el cariño hacia sus artistas con pancartas que leían: “RBD, te amo” y “RBD son lo mejor”. Luego, Maite se dirigió a los fanáticos para decirles: “Buenas noches. Estamos felices de estar aquí con toda esta gente latina con la que pretendemos pasarla bien”. Ante un ambiente impregnado por la euforia y emoción de los niños, jóvenes y adultos, provenientes de varios estados, la rebeldemanía se hizo sentir de principio a fin. Y Dulce María, Anahí, Maite, Alfonso, Christopher y Christian se dieron a la tarea de sentir de cerca a su fanaticada paseándose por una pasarela que formaba parte del escenario entre la gente. Ataviados con un colorido vestuario, los cantantes vocalizaron “Dame” con una enérgica coreografía. El sazón del reguetón se pudo saborear con el corte “Money, money”, cuyo arreglo musical está a cargo del dúo de productores dominicanos LunyTunes. Anahí se tiró al suelo de rodillas bailando al son del pegajoso ritmo nacido en Puerto Rico. Con varios cambios de ropa, RBD ofreció un espectáculo de hora y media, pese a que se trataba de un festival con escaso público, ya que el cupo del lugar es de aproximadamente 20 mil personas, y apenas se alcanzaba esa cifra. “Hola, chavos, ¿cómo están? Ésta es una noche bien especial. Después de tanto tiempo, estamos aquí en Estados Unidos. Queremos que entiendan que los latinos por más problemas que tengan lo que tenemos en el corazón es lo que nos llevamos para siempre”, expresó Dulce María. Tras estas palabras, Dulce María permaneció sola con su guitarra en la tarima e interpretó la balada “Quiero poder”, que fue coreada por la concurrencia. El espectáculo del sexteto continuó con Anahí, quien cantó “Sálvame”, momento en que se arrodilló lanzando besos a sus seguidores. Christian, que lucía su cabello amarillo, aprovechó para interactuar con el público expresándole su agradecimiento “por el cariño y por respetarnos”. Su compañero Alfonso, conocido también como “Poncho”, comentó: “Qué muchos paisanos vemos. Nunca se olviden de sus raíces”. La energía no mermó en ningún momento durante la actuación musical del grupo, tanto así que mientras Christopher agitaba al público con un solo de música, originado por la banda en directo que les acompañaba, Poncho filmaba con una cámara a todos los asistentes del festival. Mientras, sus demás compañeros bailaban y observaban. RBD interpretó además “Tan sólo quédate”, “Cuando el amor se acaba”, “Un poco de color”, “Me voy”, “Bésame sin miedo”, “Nuestro amor”, “Aún hay algo”, “Tras de mí” y “Rebelde”. Culminaron con el sencillo “Celestial”, con el que han titulado su gira internacional de conciertos que llegará a Puerto Rico el 15 de septiembre en el Coliseo de Puerto Rico, en Hato Rey.

למעלה