התוכנית תהיה משעממת בלי שי
בטעות נלחץ לי על המלץ, אבל ההמלץ שלי זה לא לוותר על שי, הוא נותן טעם לתוכנית אם הוא לא היה מעניין אותך לא היית מדברת עליו... ולמה את כותבת את שונאת - לא צריך לשנוא... בכל אופן שינאה זה גם סוג של רגש... אני חושב ששי גבר גבר ויודע מתי לשתוק בזמן כשצריך הרגשתי אתמול שהבית ממש התרוקן ניהייה פחות מעניין יש פחות אקשיין יש באויר עצבות כל פעם מחדש כוולם מתוסכלים ומי ששומר על הגחלת זה שי, יוסי, לאון, אשר וקצת צבר, גם הוא מיוחד אבל אצלו זה בא בהתקפות ארוכות... כדי שהתעורר מהר בלעדיהם היה משעמם ואם יוציאו את שי אז לא יהייה אקשיין. לגבי איתי ניבלע רק במטבח ובסירים, כל פעם שאני מדליק T.V אני רואה אותו במטבח...כמה טיפש הוא יכול להיות מפיל את עצמו בקלות..מהשיעמום שלו.... ולראות אותו בלי חולצה, חושב שיש לו גוף כמו של צבר... קודם שיוריד את השערות המיותרות מהגוף ואז אולי יהייה נחמד להסתכל עליו ... אם צבר היה בלי חולצה כל הבנות היו שמחות ומצד של הבנות רק עינב מגוונת אמיתית מעניינת טיבעית ונשמה טובה וונסה מנסה לקבל סטייל ישראלי מחכה ישראליות ללא הצלחה, וזה נראה לא טיבעי היא צריכה להיות יותר מעודנת והיא מתנהגת בברוטליות, כדי לבלוט במצלמה, מאיתי היא עושה שיהייה העבד שלה, אומנם איתי קצת מיתן אותה. אבל היא אוהבת את צבר וצבר לא מתייחס אליה בכלל... בקיצוק.... כוולן שחקניות שיפרה - שחקנית בכאילו כאילו הכל אצלה כאילו ובכאלו מתנאשת, חולה על צבר, בהתחלה צבר קצת התלהב ממנה כנראה שאחרי שראה את הכאילו שלה כל כך הרבה פעמים, הוא הבין שהכל מזוייף.... היא לא משתתפת עם הבנות תמיד אוווט-סייידר לא נאה לשבת איתן הן לא לרמה שלה... עם הקסדה שמכסה לה תפנים.... וכשיש לה הזדמנות להיצמד לרנין היא עושה את זה בלהט של סטייה של לסבית, רנין גם היא שחקנית וגם בקצת בכאילו ענק... קרן קצת השתפרה אבל גם משעממת אין לה הרבה מה לספר אולי חתיכה אבל הבלהה כזאת...צפונפונית... בקיצור הבית התחיל לשעמם.... אם יש למישהו לספר עוד על בעלי הבית אשמח לשמוע...