עידכונים מהבית AM , היום ה-34, 04.10

droriko

New member
../images/Emo41.gifעידכונים מהבית AM , היום ה-34, 04.10 ../images/Emo41.gif

נועה21

New member
לאון אמר לשפרה שהוא מעדיף אותה על עינב

לאון היה עם שפרה בחדר שלה. עינב קראה לו אז שפרה אמרה לו בדרמתיות מוגזמת : "אני מבקשת שתעדיף אותה (את עינב) עלי בגלל שהיא מקנאה" אז לאון ההמום אמר לה - "אני תמיד מעדיף אותך עליה" או משהו דומה שפרה הזו כזו דרמתית.

quarantine

New member
ראיתי את הקטע

ללאון יש נטייה לרצות אנשים. במקרה הזה אני מעריכה שהוא גם ריצה את שיפרה ונתן לה לשמוע מה שהיא רצתה. ההערה שלה הייתה דיי מתנשאת. אני לא זוכרת שהיא אמרה שעינב מקנאה היא כן אמרה שהוא יעדיף את עינב עליה בכל מצב כי היא יודעת שזה חשוב לעינב, אחר כך היא הוסיפה שהיא יודעת שבתוך תוכו הוא תמיד יעדיף אותה על פני עינב. אסטרטגיה או שנדמה לי? גם כשעינב באה לחדר שלהם והביע את דעתה לגבי מעמד האישה, התגובהה של שיפרה הייתה שתיקה והערה כל חמש דקות ובינתיים דפקה מבטים לקירות שרק צבר ראה ואכלה את השפתיים שלה והתנהגה כמו רובוט. בשתיקה שלה היא אמרה שההערות שלה אפילו לא ראויות לתגובה. גם צבר הוא מתנשא בצורה כאילו מתוחכמת על חשבון עינב ובולביל ואשר. מצד שני כל אדם שיקחו וישימו אותו בתוך אקווריום נמצא בו פאקים כולל אני.

סמיטית

New member
לדעתי במקרה הזה לא היתה התנשאות של שיפרה

התפיסה של עינב לגבי מעמד האשה בימנו כל כך רחוק מתפיסתה של שיפרה, ששיפרה העדיפה לשתוק מאשר להכנס לויכוח (והרי כבר ראינו את הויכוחים הקולניים של עינב). ואם תשימו לב, תראו כי עינב מנסה בכל הזדמנות לגרור את שיפרה לויכוח....

נועה21

New member
לא יכולה לראות את שפרה יותר

הדיבור שלה כל כך מעצבן!!!! בשביל מה היא היתה צריכה לומר את מה שאמרה ללאון, בשביל שהוא יגיד לה שהוא אוהב אותה? עד כדי כך היא צמאה לתשומת לב?

שיפרה: "הפואנטה של הפואנטה של הפואנטה היא"

"זו לא הדעה שלי" חח איזה יוסי אמר לה עכשיו שבסוף כל שיחה שלה היא אומרת שזו לא הדעה שלה חח איזה מוזרה היא.. ואז היא אומרת "לפני שמחליטים ללכת לעשות קעקוע שומעים כמה דעות" נו זה אומר שהיא מקשיבה לדעות של אחרים לפני שהיא מחליטה בעצמה..וזה אומר שעכשיו היא מקשיבה כי היא עדיין בכלל לא החליטה מה היא רוצה מעצמה... ושהיא סתם טוחנת דעות באוויר שאני כבר לא מסוגלת לשמוע את הקול שלה ואת התנועות ידיים האינטלגינטיות וההתנשאות של "אני הכי חכמה פה" והשפה הגבוהה הזו שלה.. שאני כבר מתה להעביר ערוץ..רק מלשמוע שיחות מוזרות שלה על פורנו ב-10 וחצי בבוקר...... בלי שום היגיון..וכמה שזה "לא נתפס בראש" הדיבור שלה חופר כזה משעמם היא לא מדברת תכלס דיבור רגיל.. וזה משעמם כזה.. אני לא מצליחה להתחבר לדעות האלה ולאיך שהיא מסבירה דברים

THElast

New member
שפרה כל כך חכמה כאילו

היא אינטילגנטית. האינטילגנציה שלה כאילו נשפכת לכל עבר וכאילו... שפרה - את מ-ח-ל-י-א-ה אותי כאילו. כאילו. באמת כאילו... כאילו.

droriko

New member
כמו שכתבתי בתחילת התוכנית

אל תצפו שאינטלקטואל אמיתי יבוא להשתתף בתכונית ריאליטי

bubbleboi

New member
למה אתה מלכלך?!

היא יודעת להגיד גם, כה, סבבה, מעולה, סבבה, מגניב (סבבה)

sarit115

New member
תגובה לסוכריונת היחידה

מאוד מאוד מסכימה...סוף סוף מישהוא כאן מבין מה אני אומרת ולא כמו חלק מאנשים כאן.. אני רק רוצה לדעת פעם לתמיד מה הדעה של שפרה נטו?? מי היא בכלל וזה מה יוסי רצה לומר לה..אבל היא פותחת את הפה וחופרת במוח שתמיד גורמת לי לעבור ערוץ. ...היא משעממת עם כל הדעות של אחרים.... מה את חושבת שפרה??? מי את?? מה את??? זו השאלה ולפי מה ראיתי..לעולם..אבל באמת לעולם לא נדע מי זו שפרה כי היא אומרת לנו הצופים ולדיירי הבית "אני לא מעניינת, אין לי דיעות, הינה דעות של אחרים" תודה לך " סוכריונת היחידה"

היא חייבת להראות את "החוכמה " שלה.

אבל הכול בכאילו,וכאילו זה טבוע אצלה בשפת הדיבור כי כאילו היא למדה בצלאצל ,והיא כאילו כול כך חכמה. נמאס ממנה והצגות שלה למצלמה.

THElast

New member
שפרה בתגובה: "כאילו... כאילו..

אני כאילו שמחה לשמוע כאילו"

sarit115

New member
בנים בנים

מתי שהבנים יחד השיחה מעניינת יותר מאשר הבנות יחד. כל פעם שהבנות יחד הם מדברות על שטויות לכן יש לי זמן לראות תוכניות אחרות. אבל כשהבנים יחד .........יותר מ-ע-נ-י-י-ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

די כבר נודניק!

אתה הורס את כל האוירה הטובה! תאר לעצמך שעל כל הודעה שתכתוב יבוא איזה אהבל טרול ויכתוב לך ``לא מענין`` או ``כבר פתחתי שרשור על זה``???

למעלה