עידכונים מהבית AM , היום ה-34, 04.10

יNOT

New member
אבל מה בדיוק כבר קרה?!

מה הסיבה לעשות כזו מהומה על זה ולהרוס לעוד כמה שצופים בלייב, הם רוצים רק צופים בשידור המרכזי? זה הרעיון? אני באמת שואל.

JasPoint

New member
כנראה מנסים לשמור על רנין בצמר גפן

אחרי מה שקרה אתמול.

יNOT

New member
כנראה זה לתוכנית המרכזית גם ../images/Emo4.gif

לא מספיק קורה בווילה בשביל לתת לך הכל בלייב

שני דבעים כאלה עוד לא ראיתי

ובאמת שהייתי בעדם בהתחלה (לא שהם היו מועדפים אצלי) אבל ירדו לי עכשיו מהעיניים - אשר ועינב. עאלק יושבים ומרכלים על שפרה, תיכף מקיזים את דמה אבל עינב תבקש מהאח הגדול לא להגיד למה היא מדיחה את מי שהיא תדיח מחר בגלל שזה עשרת ימי תשובה נו, באמת!?? החטא הכי גדול זה לשון הרע. וזה מה שעשית הערב.

יNOT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אז אוליי שנעצור את השידור בכלל ל 10 ימים?!
כי הם בלוואכי הרי מלכלכים אחד על השני. אם לא יראו את זה , להפקה יש תסביך גדול יותר ממה שחשבתי. אני מדמיין את ארז טל: "עינב ביקשה שלא נראה את הווידוי שלה, למה היא בחרה במודחים , כי מדובר ב 10 ימי תשובה, אז כיבדנו בקשתה "

אהההההההההההה

שהצרפתייה הזאת תסתום כבר!!!! יש לה בעיות שמיעה נראה לי היא מדברת כל כך חזק...... איף.

מיקאלה1

New member
חחחחחחחחח אולי יקראו לתוכנית "אשר הגדול"

או שאולי לא היו צריכים להתחיל את העונה בתקופת החגים. מצד שני זה מעביר לנו את זמן החגים
בקר טוב שכחתי.

מסכנה עינב.

יש לה אולי כמה ילדות קטנות מאשקלון שמעריצות אותה. אבל בשאר המדינה היא הפכה לבדיחה. לכל מקום שתלך ילעגו לה. אף מקום עבודה מכובד לא ירצה להעסיק אותה לאחר שנחשפה אישיותה המכוערת.

מה יש לאהוב בה?

את העבדה שהיא יוצאת עם עבריינים או העובדה שהיא חושבת שב905 ממקרי הבגידה של הגברים הם באשמת הנשים שלהם? בשורה התחתונה סביר להניח שאף אחת משתיהן לא תזכה במיליון. אבל, לשפרה התוכנית הזו תפתח הרבה דלתות ואילו לעינב התוכנית הזאת עושה רק רע, עדיף היה לה להשאר באלמוניות שלה מאשר לחשוף אישיות כל כך רדודה וגסה.

droriko

New member
הסקר קצת בעייתי

כאילו כן , הוא נותן איזשהיא אינדיקציה על הפופולריות של המתמודדים(סחטיין על הכמות הרבה של המצביעים אגב) אבל הבעיה איתו שניתן להצביע רק למתמודד אחד ,בעוד בהצבעה האמיתית אתה יכול להצביע לכמה, ככה שזה מוריד לא מעט מהדיוק שלו

מה עכשיו שיפרה חופרת על החלומות שלה?

ומה בסוף איתי התבאס מוונסה ותפס ממנה מרחק אני רואה... הוא יודע שהיא ירדה על אשכנזים..לא? נו אין אקשן והתוכנית משעממת ברמות.. אני מתחילה להשתעמם כבר מזה שאין אקשן בכלל...ב24 שעות האחרונות..

מיקאלה1

New member
מישהו סיפר לי שבלילה ונסה אמרה בצרפתית לאיתי

שכשכולם ירדמו הם יעשו אהבה. מעניין אם הם מימשו או נרדמו ???

droriko

New member
כמו שכתבת עוד בתחילת התוכנית

איתי פשוט לא נמשך לבנות , והרי ההוכחה - בחורה מנסה "לאנוס" אותו אינספור פעמים , והוא רק מתחמק . לצבר לפחות היה את התירוץ שהוא ממילא לא ניסה ליצור קשר עם ונסה , אבל מה יגיד איתי שדבוק לה לתחת כל היום?

מיקאלה1

New member
איתי רוצה אבל לא יכול אין לו איפה. וגם הוא

מפחד מה יחשבו עליו הגברים אולי. הוא חרמן על אם מותר לכתוב את הביטוי הזה כאן.

droriko

New member
כולם גם ככה רואים אותם כזוג

יותר מזה , הגברים דווקא יותר מזלזלים בו על זה שהוא לא עושה כלום למרות שהוא רווק (יוסי גם כינה אותו ואת צבר "לחם לבן")

למעלה