ובאמת שהייתי בעדם בהתחלה (לא שהם היו מועדפים אצלי) אבל ירדו לי עכשיו מהעיניים - אשר ועינב. עאלק יושבים ומרכלים על שפרה, תיכף מקיזים את דמה אבל עינב תבקש מהאח הגדול לא להגיד למה היא מדיחה את מי שהיא תדיח מחר בגלל שזה עשרת ימי תשובה נו, באמת!?? החטא הכי גדול זה לשון הרע. וזה מה שעשית הערב.
כי הם בלוואכי הרי מלכלכים אחד על השני. אם לא יראו את זה , להפקה יש תסביך גדול יותר ממה שחשבתי. אני מדמיין את ארז טל: "עינב ביקשה שלא נראה את הווידוי שלה, למה היא בחרה במודחים , כי מדובר ב 10 ימי תשובה, אז כיבדנו בקשתה "
יש לה אולי כמה ילדות קטנות מאשקלון שמעריצות אותה. אבל בשאר המדינה היא הפכה לבדיחה. לכל מקום שתלך ילעגו לה. אף מקום עבודה מכובד לא ירצה להעסיק אותה לאחר שנחשפה אישיותה המכוערת.
את העבדה שהיא יוצאת עם עבריינים או העובדה שהיא חושבת שב905 ממקרי הבגידה של הגברים הם באשמת הנשים שלהם? בשורה התחתונה סביר להניח שאף אחת משתיהן לא תזכה במיליון. אבל, לשפרה התוכנית הזו תפתח הרבה דלתות ואילו לעינב התוכנית הזאת עושה רק רע, עדיף היה לה להשאר באלמוניות שלה מאשר לחשוף אישיות כל כך רדודה וגסה.
כאילו כן , הוא נותן איזשהיא אינדיקציה על הפופולריות של המתמודדים(סחטיין על הכמות הרבה של המצביעים אגב) אבל הבעיה איתו שניתן להצביע רק למתמודד אחד ,בעוד בהצבעה האמיתית אתה יכול להצביע לכמה, ככה שזה מוריד לא מעט מהדיוק שלו
ומה בסוף איתי התבאס מוונסה ותפס ממנה מרחק אני רואה... הוא יודע שהיא ירדה על אשכנזים..לא? נו אין אקשן והתוכנית משעממת ברמות.. אני מתחילה להשתעמם כבר מזה שאין אקשן בכלל...ב24 שעות האחרונות..
איתי פשוט לא נמשך לבנות , והרי ההוכחה - בחורה מנסה "לאנוס" אותו אינספור פעמים , והוא רק מתחמק . לצבר לפחות היה את התירוץ שהוא ממילא לא ניסה ליצור קשר עם ונסה , אבל מה יגיד איתי שדבוק לה לתחת כל היום?