עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

ShukyD

New member
../images/Emo41.gifעידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו../images/Emo41.gif

שלא תתפזרו לי

brownise

New member
עינב נעשתה גם צבוע ומדברת בצורה מלודרמטית

מאחורי הגב דווקא על מי שהכי בסדר איתה כמו על אינה, חגית וונסה ו מרוב טיפשותה בחרה להדחה דווקא את וונסה ולא את שיפרה. מקווה שהיא תעוף מהר מאוד ואני לעומת זאת מקווה שאבא שלה יגיע לגמר.

רוניתה08

New member
ונסה דווקא היתה אחת שהתיחסה בסדר עם יוסי

והוא הדיח אותה יחד עם עינב

מייליי

New member
לא לחינם הדיחו את ואנאסה ...

נכון בהתחלה הייתה נראית חמודה תוססת מדליקה שהפיחה חיים בבבית .... אך עם הזמן גילתה צדדים לא נעימים באופייה , ההתנפלות על אנשים, הוולגאריות האימפולסיביות הגסה . כן גם בחוכמה היא לא ניחנה ... אך סלחנו לה על הרבה בדרך . אבל על דבר אחד היה קשה לסלוח - על הניצול והיחס המזלזל באיתיי . וזה רק הלך והחמיר מיום ליום . על הצחוק והלעג . וברגע ממש בשנייה שהבחור החדש נכנס , יוני . זה היה כלכך צפוי שהיא תיפנה אליו ותשכח מאיתיי . ולא משנה כמה פעמים היא אמרה שהיא רק ידידה שלו . להימרח על יוני ולהתפנק עליו מול איתיי זה חוסר רגישות משווע !!! נקרע לי הלב !!! וכשהיא קיבלה את הסוויטה (מה שלא מגיע לה) היא בחרה באיתיי והיה ניכר על פנייה שהיא עושה זאת בלית ברירה כדי שלא יכעסו עלייה יותר . במקום להיות אמיתית ולא צבועה היה עדייף שתקח את יוני ולא תכאיב לאיתיי בכל רגע כשהיא בסוויטה אומרת לו שהייתה מעדיפה את יוני על פניו . אין לה גבול כמה שהיא חסרת רגישות !!! ולראות את איתיי עוד עושה לה מסאז' זה היה השיא .... כבר לא יכולתי לסבול זאת . (לקחתי את זה קשה מידיי ? כנראה ...) אני שמחה שהיא הודחה ... כי כבר לא יכולתי לראות איך היא מתנהגת ולא רק כלפי איתיי . אלא גם יוני הפך להיות איזו חיית מחמד , או בובה שהיא עיצבה בידייה ... כל הקטע עם השיער והנקיון ממש פאתטי . יוני צריך לומר תודה שהיא עזבה אחרת המצב שלו היה מיתדרדר ואני לא רוצה לדעת לאן . איתיי ויוני צריכים לעשות חשבון נפש עם עצמם ולדעת לא ליפול שוב מקווה שישכילו לעשות זאת .

כן הא? אובמה בנאום הניצחון שלו אמר ש

הוא יעניק לבובלילים נאום נצחון אישי ומפנק, עקב זה שהוא יישם את העצות של בובליל ולקח את הבאסות שלו בסבבה ומרגיש עכשיו כמו עליבבה...

קפרי

New member
איך פיספסתי, חבל, אבל באמת, למה לא? מי שיזכה

סבבא לו, לא ציני, העיקר שלא תהיה רמאות.

חרם אמיתי ולא איום על התכנית עד ליום א'

חרם אמיתי ולא איום על התכנית עד לאחר התכנית ביום א' 9.11.08!!! צבא הדורבנים מכריז בזאת על חרם אמיתי על התכנית באופן שכל חייליו לא יצפו בתכנית בשום צורה עד לאחר התכנית ביום א' ולהלן הסיבות: 1) 4.11.08 00:01 שפרה סומכת על ההפקה שתתערב ותשאיר אותם!! בשעה ובתאריך הנ"ל שפרה ישבה עם צבר, רנין ולאון בחצר ואמרה להם באילו המילים בדיוק: "אני לא דואגת שמישהו מאיתנו יודח, אני סומכת על האינטליגנציה של האנשים בבית, ובואו נהיה ריאליים - גם על ההפקה למעלה." 2) ונסה הובילה על פני שפרה וצבר בכל סקר אפשרי – אתם יכולים גם לראות באתר סקרים וכו' – איך ממצב של הובלה על שני האחרים ביחד – הגענו לכך שונסה "הפסידה"? 3) שפרה לאון ורנין ממש איימו על ההפקה שאם צבר יועזב – הם גם יעזבו 4) אבל יותר גרוע מהכל – הכנסה של שי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לוילה!!!!!!!!!!!! – הוא יספר הכל לחברים שלו, הבנאדם כל-כך לא אהב מה שקרה לו עד כדי שהוא מספר לכולם כאילו "לא ראה עדיין את התכנית, רק רבע שעה ממשדר ההדחה שלו"– ועל זה נאמר: בסדרררר יאלה ביי ביי ביי! לסיכום: צבא הדורבנים איבד כל בדל אמון שעוד היה לו בתכנית. נראה שמדובר במשחק מכור 100%. היות וכך מוטל בשלב א' חרם על כל צפייה שהיא בתכנית עד לאחר התכנית ביום א' הקרוב – אנחנו לא נצפה בשי חוזר לשעתיים, ולא נצפה בשמחת שפרה וצבר ( אומרי: יהודים יד2, יהודים משומשים, שאריות אדם) על העוול שנעשה לונסה. נתראה אחרי התכנית ביום א'!!!!! המנון צבא הדורבנים: מאילת ועד לדן, כולנו חיילים בצבא הדורבן. כתער חדים קוצינו, וסלולארים בידינו. לעינב ויוסי נסמס בגיל, ופירנות נדוג ונעלה על הגריל. נכבד ונשפד מתמודדים אחד אחד, עד שהדורבנים יצאו עם מיליון ביד.

k7y

New member
אל דאגה, ההפקה יורה לעצמה ברגל עם

שפרה וצבר רק שיוסי ועינב ילכו הביתה רוב העם לא יראה את התוכנית.

מסכים. ההפקה רוצה את צבר ושפרה

שימו לב לעריכה המגמתית. הוציאו את ואנסה רע בעוד שלא מראים את הנבזות של צבר ושפרה

Preema

New member
../images/Emo45.gifמסכנים הבובלילים

גם ההפקה משוחדת לטובת שצ"ר וגם יורים טילים על אשקלון. חרם על התוכנית

redflower1

New member
קצת נסחפת

עם כל הכבוד "האח הגדול" זה לא ארצות הברית חוץ מזה אל תשמחו יותר מידי ש"צ לא זכו במשחק, רק כלואים עוד שבוע

די. באמת?? ווי פרחאדום1 מזל שאמרת לי

אני מאתמול מחפשת איך לשלוח סמס לאובאמה ולא מוצאת בmako מה נסגר איתך??? אחר כך מאשימים את הפרידמנים שאין להם הומור...

למעלה