עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

בוני1010

New member
הדבר שהכי חשוב לבחורה זה הכבוד שלה

שיחה הזויה מאתמול בלילה שחבל שתלך לאיבוד. עינב עם שיפרה ורנין: "הדבר שהכי חשוב לבחורה זה הכבוד שלה. אני לא מבינה איך ואנסה מספרת לכולם שהיא שכבה עם למעלה ממאה גברים. מילא אם תגידי שכבת עם מאה גברים יהודים, אבל מה את מספרת ששכבת עם בדואים וערבים ?" להזכירכם, היא מדברת עם שיפרה !!! ועם רנין !!!!! (לא ראיתי בעצמי אבל מישהי בפורום סיפרה שרנין אישרה בהינהון, מה שנשמע מאוד הגיוני כי גם היא לא שוכבת עם ערבים). ואם כבר מדברים על כבוד של בחורה, בשיחה עם רנין שבה התוודעה עינב לראשונה לקיומו של ביל גייטס, ירתה עינב את המשפט הבא: "אם הוא ישכב איתי אפילו רק פעם אחת הוא יתאהב בי". סחה על הביטחון, אבל מניין לבחורה כל כך צנועה וחסודה ביטחון כזה בכישורים המיניים שלה ? ואם הביטחון הזה אמיתי, למה היא צריכה לסגור את עצמה מאה יום בוילה אחת ועוד עם ערביה אחת לפחות (אני לא סגור על שי) בשביל סכום פעוט של מיליון ש"ח כשביל גייטס מסתובב לו בעולם בלי שום אמצעי הגנה שיסוכך עליו מהקסם האישי שלה ?

עינב תתחיל לחשוש קצת כעת

משיפרה... תקלוט שיש לשיפרה אהדה בקרב הקהל.... ותנסה שוב להתקרב אליה.... אני שמחה בשביל שיפרה ומקווה שתתחיל ליהנות כעת מהמשחק

נכון. כי הסתמנה קירבה ביניהן

כנגד החדשים. אבל עינב לא ידעה שיש לשיפרה אוהדים בחוץ.... השתן של עינב עלה לראש בכל פעם שלא הודחה על ידי הצופים, והיא יודעת מה זה להרגיש חזקה. כעת תבין שגם שיפרה שוות כוחות עבורה. מתערבת שהיא לא תצביע לה שוב אלא תחפש את הקירבה שלה.....

k7y

New member
שום האהדה, כווווווולם שונאים את שיפרה, ההפקה

התערבה לטובתה יש לה פרוטקציה ממהפקה.

k7y

New member
וחוץ מזה ונסה השבוע התנהגה מאוד לא

יפה לאיתי וגם בשביל זה הדיירים הישנים בחרו להעמידה להדחה. עשתה מאיתי , צחוק גדול , השפילה אותו מול כל העם וכל דיירי הבית אז הקהל שבבית העדיף הפעם להעיף את ונסה מאשר את שפרה וצבר שגם יומם יגיע בתקווה שההפקה לא תתערב לטובתם כרגיל.

k7y

New member
יוסי שם כי רוב העם מאוהב בו, אפילו שיר יש

עליו שיהיה להיט. יוסי בן אדם הכי ישר בוילה ומגיע לו את הכסף.$$$$$$$$$$$$

longleggedlady

New member
יוסי שם כי העם וההפקה אוהב אותו

מדוע תמיד מראים את קטעי צחוקים שלו באתר של קשת?? מדוע יש שיר על הדורבן ולא על יתר הדיירים?? הוא מצחיק מבדר ורוב העם שלנו זה לא עם סנובי..לכן הוא אמיתי..אם לא היה יוסי לא הייתי רואה כל יום...אולי פעם בשבוע כדי להתעדכן...רובם משעממים מאוד.. אני בעד יוסי לא משנה מה תגידו פה..ההפקה מתפקעת מצחוק ממנו ואין רגע משעמם איתו ...

k7y

New member
חוסר האהדה שלי כלפי שפרה לא רק בגלל

ההתנהגות שלה כלפי יוסי ועינב, אלא בגלל ההתנהגות המתנשאת שלה, חושבת שהיא מעל כווולם, חוסר כבוד לדת היהודית ולצופים שבבית, ועל מה שעשתה לאשר החמוד שרצה רק שלום עם בני הבית. היא משעממת היא כל הזמן מרכלת היא צוחקת בזיוף (בכוח) היא כל הזמן סורגת ומתבודדת עם צבר ועם לאון.

סליחה? שפרה מתנשאת? היא פשוט קלאסה

לעומת האשקלונים הפרימיטיבים, אף פעם לא הרימה את קולה, גם בויכוחים הכי קשים שהיו לה עם אשר ועינב או עם יוסי, אפילו אשר שיבח אותה על זה,והיא תמשיך לסרוג ועובדה שהיא החזירה את הסריגה לתודעת הציבור, זה לא משהו??? ואני אמשיך לטעון שימותו הקנאים אמן.

למעלה