עידכונים מהוילה - יום 17, 17.9

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 17, 17.9 ../images/Emo41.gif

לשרשר לכאן עידכונים מחשבות ודעות

א ח ת18

New member
איך קוראים לשיר

שהם התחילו לשיר כשהפסיקו את המוסיקה לפני שעה בערך, לא "נשבע לך לא בוגד" .. השני שהם תמיד שרים חח

שימו לב שהם שמים שירים שצוחקים על מזרחית..

שישימו אייל גולן , שלומי שבת. שירים איכותיים. לא שירי דיכאון וחפלות

דורון

New member
מאז ההדחה הפורום מת, נראה לי הבינו שההפקה

השאירה את נעמה בשביל שהיא יחד עם חבורת הזבל בהנהגת שי תוכל להדיח שוב את יוסי. יוסי בהדחה = הרבה מאוד כסף מ SMS...

יניבל1

New member
תראה אנשים לא טיפשים

הם יודעים מתי עובדים עליהם בעיניים . כמו שהישרדות 10 שרפו את עצמם ואף אחד לא יראה את העונה הבאה, ככה גם עם האח הגדול ישראל.

חחח בוא נראה אם לא יראו את העונה הבאה../images/Emo66.gif

מתערבת איתך שיהיה ריטינג אפילו יותר גבוה מהעונה הראשונה

יNOT

New member
רק ביומיים הראשונים של התוכנית ../images/Emo9.gif

אני מסכים איתך שיהיה רייטינג גבוה ,רק ביומיים הראשונים, אלא אם כן יורידו את הצנזורה
כי אנשים כבר הבינו את הרעיון, ומעבר לזה אפשר לקרוא פה איך הדיעות של אנשים שתמכו בתוכנית מתחילים להשתנות. בסופו של דבר הם עשו בחירה: צנזורה = חרדים מרוצים, תוכנית "פרווה" או בלי צנזורה = חרדים לא מרוצים , תוכנית עם רייטינג גבוה. והמשימות עד עכשיו רק יוצרות עוד "אנטי" אצל משתתפי הפורום , מה שכביכול מייצג את הצופים. ותפסיקו למחוק הודעות ! תודה

דורוN

New member
../images/Emo45.gif יש לקשת בעיה

מלבד לאון,יוסי,צבר ורנין ה"מיוחדים", אף אחד מהמתמודדים הוא לא חומר לSMS. אני לא רואה אנשים בבית שלא חברים של ערן מצביעים לו, או לקרן וכו.. בעוד ששאר ה"מיוחדים" אהובים על כולם ואין הרבה סיכויים שויבואו להדחה, יוסי הוא ההזדמנות היחידה של קשת לעשות כסף מSMSסים. ואפשר להבין למה אין הרבה הודעות. לי יצא החשק ברגע שאמרו שיהיו 5 מועמדים להדחה.

יניבל1

New member
דבר ראשון, אתה צודק מילה במילה

ואני רוצה להוסיף לזה עוד משהו. בנוסף למה שאמרת יש עוד משהו דפוק בשיטת ההצבעה של קשת שלא דיברו עליו. שלפי שיטת הבחירה של קשת , מי שמודח זה לא מי שהכי שנוא, אלא מי שהכי פחות אהוב, יחי ההבדל . מבין ה-5 נעמה היתה הכי שנואה, בפער עצום ממיקי, והקטליזטור הכי טוב לכך הוא הפורום הזה(ואם אתה מתעקש אז גם הפורום של קשת). אבל מה לעשות שהיו יותר אנשים בבית שהצביעו לה (בוא נגיד שאם למיקי הצביעו 5 שמעריצים אותה , לנעמה הצביעו 7 אנשים שמעריצים אותה, מול האלפים שהצביעו ליוסי ועינב....) ככה שלפי השיטה הזו הבחורה שאנחנו הקהל באמת שונאים והורסת לנו את כל הכיף של הצפיה נשארה כמו גדולה. וההישארות שלה בוילה היא כל כך נוראית שיושבי הפורום מאבדים עניין בתוכנית. אין ספק שקשת ריתה לעצמה כדור ברגל, וזה אל סתם שאף אחד כמעט לא כותב כאן(אני ואתה כותבים כאן רק כדי להוציא את כל הכעס והקיטור על קשת).

marceloros

New member
מנהל
מה הבעיה?

תביע לכוווולם מלבד נעמה, והרי הם הרוויחו פי 4 מאשר אם היית מצביע לשנוא ביותר.

יניבל1

New member
אבל זה הורס את כל המשחק

נראה לך שלאנשים יש כח לשבת בבית ולהצביע 4 פעמים, פעם אחר פעם למתמודד שונה? כל הקטע במשחקים כאלה זה הפשטות והנוחות. אתה רוצה שמישהו יודח/יעלה אתה מצביע לו ונגמר הסיפור. וזה מה שהרוב עושים, מעדיפים את הנוחות ומצביעים לבן אדם ,מקסימום שניים, אבל כאלה שהם באמת אוהבים (וככה זה אמור ליהות!) תראה את מה שאני אומר,אני לא אומר סתם. אם היה מדובר בונסה או עינב לא הייתי מעלה את ההודעה הקודמת. אבל כשמדובר באישה כמו עינב שאנשים כאן בפורום אומרים לך במפורש שהם נכנסים ללייב הרבה פחות בגללה , והיא בכל זאת נשאר עד אלוהים יודע מתי, זה מראה לך שמשהו דפוק בשיטה. שיטת ההצבעה של הקהל אמורה להיטיב עם הקהל לא?

marceloros

New member
מנהל
כן, אמורה

איך זה מתבצע במקור או בחו"ל ב-70 מדינות אחרות?

קפרי

New member
בתכל'ס, אני לא בשביל לשבת ולצפות כל היום

בטלויזיה, ולא מתה על תוכניות ריאליטי וגם אין לי זמן פנוי אבל מאחר שרציתי להשוות את התוכנית לתוכנית האח הגדול בערוץ איטליה (מסיבות קירבה למשהו שם,) מצאתי את עצמי נסחפת ברמות, לא לומדת, לא מנקה, מאחרת ללימודים, איך שמגיעה מהעבודה מתיישבת מול המסך, מוותרת אפילו על חדשות וממש ממש מכורה ואפילו העזתי לההצביע פעם אחת מה שבחיים לא עשיתי אבל כשהבנתי את עקרונות ההצבעה - החלטתי לפרוש! מקסימום לצפות בתוכנית בהנאה ביום ראשון כדי לדעת מי מועמד להדחה וביום שלישי לצפות במודחים ולהיות כמה שפחות מעורבת, בין כה קולי לא נשמע אז למה? חבל על המאמץ ועל הכסף .

אריאל5

New member
הפורום כאן מזלזל באינטילגינציה

כנראה לאנשים פה יש משהו אישי נגד נעמה הם לחצו וליכלכו בשביל שתלך ושלבסוף המכשפה הראשית הולכת שבאמת העם שונא אותה אז הם אומרים זה לא רצון העם. אילולי מיקי נעמה בכלל לא הייתה מועמדת.

קפרי

New member
של אלה שמעריצים את השכל של יוסי ולא נהנים

פשוט מהשטויות שלו, עושים ממנו גאון מהלך והוא כולה כמו שיכור נחמד בוילה.

למעלה