עידכונים מהוילה - יום 17, 17.9

וערן משקר להם בפרצוף

"הם ראו לנו, ואני לא דיברתי על כלום, באמת, לא הבנתי למה קוראים לנו לחדר של האח הגדול" טמבל, הוא שכח שיש מדינה שלמה שצופה בו? בכלל כל הערב הזה מגעיל כבר מרוב הרכילויות ומנדרג'.

סוף סוף נעמה וקרן רואות את הפרצוף האמיתי של

שי וערן....
בפרק הבא......................................
סוף סוף הרבעיה הזו תתפוצץ...ואני מחכה לזה בכיליון עיניים. ותגידו לרנין....שנמאס לנו מהאיומים שלה......זה כבר לא מרגש. נותנים לה אצבע, זו רוצה את כל היד

../images/Emo9.gifגם אני מחכה כבר לפיצוץ

מרוב הפשש פשש, משהו יתפוצץ שם, ואני מקווה שערן יעמוד הכי קרוב למוקד! ורנין, גם כבר אין לי כוח, אני אוהבת אותה, אבל יאללה תחליטי וזהו.

יניבל1

New member
הפיצוץ לא טוב

כי זה מוריד את הסיכויים של נ(עמה) לעוף וזה מה שאנחנו רוצים כרגע שיקרא אחרי שהיא תעוף, החבורה שלהם תפרק ממילא אבל כרגע דחוף לזרוק את נעמה משם . שי וערן טיפשים, אבל לא יהיה אחד שיגיד לך שהם גרועים כמו נעמה

נעמה חייבת להיות נקסט

אז אוקי, שהפיצוץ יהיה אח"כ. ראית שהשרשרת ב 1.70 שקל, שתייסיר קנה התפרקה?
ולמה אסור לדבר על הקטע הזה עם התמונה וכל הענייו הזה? גם ערנכס אמר שאסור, וגם איך שרנין התחילה לדבר על זה עברו מצלמה.

דורוN

New member
נעמה תעוף השבוע

כמעט בטוח שתעלה על הגריל(ג'ני,רנין ולאון הם קולות בטוחים לרעתה ואני לא יכול לנחש על עוד אחד מלבדה שיעלה להדחה), והיא גם הכי חלשה מבחינת SMSסים.

eli7r

New member
מי הכין את העוגות שהם אוכים עכשיו?

לשם שינוי אני יחסית מתגרת מהאוכל שאני רואה אני מתה על עוגות שמרים (אםהם מלאות שוקולד)

יוווווווווווו ערן שקרן ומנוול

הוא אומר לקרן: "את שהיית קרובה אליי אני מרגיש שאת מחפשת סיבה להיות רחוקה ממני..." אה אה אה אה אה אה נמאס לי מהאהאהאהאה שלו!!! מעניין מי אתמול גילה לאח הגדול....שמעכשיו הוא מתרחק מקרן...כדי שלא..........
ובטח קרן תאמין לו.....בנשיקה אחת הוא ישכיח לה הכל........

איכסססססססססססססססססססססססס

אני לא יכולה לראות את ערן אוכל!!!!!!!!! הוא דוחה! מעלה גרה! עם השיניים הענקיות שלו בעעעעעעע מתי הוא ילך?? מתי????

למעלה