עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9 ../images/Emo41.gif

עוד שבוע עמוס עבר על הוילה, הדחתו של ערן, הרבה בלאגן במשימות וגם כול המשתתפים מועמדים להדחה, וזה הזמן להירגע קצת בסוף שבוע... או שלא
כול העידכונים החמים, אתם מוזמנים לשרשר לכאן!

babylon4

New member
לא זה משמרות

יש שני זוגות שהתנדבו לשמור חצי מהזמן כל אחד וככה כל השאר יוכלו לישון את כל ה5 שעות. במשמרת השניה יש את אשר עם עוד שי והם ישמרו אפילו זמן ארוך יותר מהבנות.

אוקי הן החליטו לא להעיר את שי ואיתי

רק את אשר וצבר.. כלומר יהיה להן שעה וחצי לישון..

קמבילי

New member
גם אותי זה משגע

נעמה תמיד דיברה ככה וזה חלק מחוסר הכשרון שלה לתקשורת מילולית, אבל שפרה לא היתה כזאת. פתאום בשבוע האחרון גם היא התחילה לדבר ככה וזה עולה לי על העצבים. אם היא היתה שומעת את עצמה היא היתה מתפלצת. בוא נסלח לה בינתיים וניתן לה צ'אנס, יאללה? כל מה שצריך זה שמישהו שם יעיר לה על זה, או שעינב תחקה אותה, והיא תתאפס חזרה.

שפ-רע; או שהיא החליפה את עורה או

שהיא היתה מרושעת מהתחלה ופשוט לא שמו לב...בכל אופן היא מלאת רוע...מה היא רצתה שנעמה תבכה ותשפיל את עצמה- רק אז הוד מעלתה שיפרע תתרצה.... בכלל כל המצב בבית מגעיל- אנשים בלי אשיות הולכים אחרי דמות מהביבים (שי) אגב כחדרתית אני לא מתפלאת(התפוח לא נופל רחוק מהעץ)!!! השורה התחתונה-נכון שנעמה לא טלית שכולה תכלת אבל לעומת שיפרע שירע וצברע היא פשוט מלאך

קמבילי

New member
חדרתית, לא התכוונתי לזה, שפרה היא הפייבוריטית

שלי. ההודעה שלי היתה תשובה לגשם וענן למטה, על כך ששפרה כל הזמן אומרת "כאילו"...

shirush35

New member
אל תשכחו דבר אחד

למרות שמשדרים לנו 24 שעות, אנחנו אף פעם לא יכולים לדעת איזה אנרגיות יש בבית ואם יש כל כך הרבה אנשים שתוקפם ככה את נעמה במן חוסר רגישות ובכזו סערה אז כנראה שיש סיבה לכך, אולי נעמה יותר רעה ומגעילה ממה שאנחנו קולטים מהמרקע

זה הדבר הכי מפחיד שאפשר להגיד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם כולם אומרים אז כנראה.... וקצת להבדיל (אבל בכל זאת דומה) כולם אומרים הרבה דברים על היהודים אז..... בכל מקרה מה שאני רוצה לומר- זה שיש תמיד גורמים חזקים המסיתים נגד החלשים יותר כדי לצבור כוח... ובמקרה של דיירי האח הגדול - אני לא חושבת שאני צריכה לפרט מי מסית ברשעות בלי לגלות כלל מידה של חמלה ורק כדי לצבור כוח בבית!!!!!!!!

shirush35

New member
ושלא תחשבו!

אני באמת לא אוהבת את שי, אני מאשימה את הדיירים שהולכים אחריו כמו עוורים, והכי עצוב שהוא לגמרי קולט את זה וממשיך לשחק איתם, אני מקווה שלמרות שכולם אחריו יש כמה שפויים שרק משחקים איתו אבל כשיגיע התכל'ס יתקעו לו סכין כי הוא ברברי , גס ומעצבן ...וכל הצעקות שלו רק מראות שהוא חסר בטחון כי אם הוא היה "אכבר גבר" (WTF) הוא היה הוללך ומדבר עם נעמה !

../images/Emo45.gifאת ממש צודקת

יכול להיות שקראו לו לאח הגדול כדי לדבר עם נעמה בשקט בלי חבורת מלחכי הפנכה שלו.... אני לא מאמינה שיש לו אומץ לעמוד לבד מול נעמה וזה מה שונסה אמרה....ונסה יוצאת הכי גדולה בבית

EMC1

New member
@@ מי הקרבן הבא

אחרי ששי דאג לנטרל את נעמה בכך שגרם לנידוי חברתי של נעמה ע"י שאר השפנים, הוא יתפוס קרבן חדש לנידוי. דיירי הבית פוחדים משי משום שנדמה להם ששי זוכה לאהדת הצופים ולכן הם מעדיפים להיכנע לתכתיבים שלו. אמנם נעמה טיפוס די מגעיל וצריכה לעוף באיזשהו שלב, אבל, שי הוא טיפוס נאלח, חסר מעצורים תככן ומניפולטור. קצת מוזר שיש כאלה שתומכים בטיפוס כזה. מקווה שיעוף במהרה כדי להוריד קצת מהמתח בוילה ושהדיירים ירגישו קצת יותר חופשיים

../images/Emo70.gif|הקורבן הבא

הקורבן הבא לא יבוא מהמחנה שלו כלומר שיפרע צברע ולא מהחוליות החלשות וחסרות עמוד שידרה והנאמנות: גנין ורנין ואיך לא איתי וגם לא מהאוטסיידרים: הבובלינים ליאון ואשר (שאת כולם אני פשוט אוהבת) אז מי שנישאר על הכוונת אלה נשים דעתניות וחזקות - ונסה וקרן המקסימות פעם בתקופות החשוכות היו ברברים מהסוג של שי מעלים אותן כמכשפות על מוקד... אוההההההההההההה זה ממש מפחיד מה שקורה שם להעיף את שי עוד היום!

ספרתי לפחות 5768598 פעם ששיפרה אומרת " כאילו"

זה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן התנועה להפסקת המילה "" כאילו בשיחות נמאס לשמוע בל הזמן שהכל זה כאילו אוףףףףףףףףףף מעצבןןןן

למעלה