עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9

מורן

אם פורסם בYNET אז אני נוטה להאמין,יכול להיות שהיא יוצאת ביום ראשון ,למרות שאישית עדיף היא תצא היום.

גם על רנין היו ידיעות..

שהיא עוזבת בזמנו.. ובסוף היא נשארה, אז עד שלא נראה אותה עוזבת, אין טעם להאמין.

מי שבקונטרול - דיי להחליף מצלמות באמצע המשחק!

יש את משחק הידיים אני רוצה לראות את המשחק, שימו מצלמה שמראה את הידיים של כולם ולא כל שניה לעבור למישהו באמצע המשחק! לא אכפת לי לראות את הפרצופים של האנשים.. כל משחק שיש הם עושים את זה.. אי אפשר ככה! זה משגע אותי! זה כמו שרואים משחק כדורגל וכל רגע מראים את השחקן ולא את המשחק כולו!

כמה דברים

נעמה עוזבת סופית ,למרות שאני שונא אותה ,הגיע לה להיות מודחת ולא לעזוב בעצמה ,היא בעזיבה מרצונה בעצם גרמה לשי ,צבר להרגיש מנצחים למרות שהם לא מראים את זה. ונסה די עצבנית נראה לי על זה שנעמה הולכת כי היא יודעת שנעמה גם לא בסדר והיחס של שי כלפיה גם לא היה בסדר. רנין בטח רוצה מתוך אינטרס לשכנע אותה להשאר. לאון אם היה הולך לכוכב נולד היה מגיע רחוק נראה לי.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תראה יש לזה 2 צדדים גם להיות מודח על ידי הקהל זה לא נעים..."יעני לא סובלים אותך" ופה היא הולכת מרצונה...ופה זה רק יראה שהיא המסכנה ושי וצבר הם הרעים בכל הסיפור!!! (ותראה שיהיה סיפור מכל זה...) ולגבי לאון...לדעתי כמו דעתך....אבל הוא סיפר...שהוא היה בכוכב נולד הוא לא עבר את כל השלבים. הפסד שלהם!!!

הוא עבר שלב אחד..

את השלב השני הוא לא עבר. כולם אחרי זה אמרו לו שהוא עשה טעות עם השיר שהוא בחר ואם היה בוחר שיר שיותר מתאים לו, היה מגיע יותר רחוק.

idanoosh17

New member
" אז זהו?..." כן! נעמה עוזבת!"

שי"אני חושב שזה פעם ראשונה לשכל מצלמה מכוונת על מישהו" "ברור, נעמה עוזבת רוצים לצלם את התגובות של כולם!"

קמבילי

New member
../images/Emo41.gif נעמה הולכת. לכל מי שרוצים להדיח את שי:

(ההודעה אינה מכוונת אל האחרים, מי שאוהב את שי לא צריך להגיב) העזיבה של נעמה אינה משנה לנו. אנחנו רואים שיש כאן מעריצים לשי, אמנם במיעוט אבל קיימים. ברובם הגדול הם גם אלה שרצו להשאיר את מיקי ואת ערן. שי אינו גרוע כמו מיקי וערן, ובכל זאת אנחנו נשמח אם יקבל את הבומבה בפרצוף (זכויות יוצרים שמורות למשגרת מחשבות). עכשיו צריך לדאוג קודם כל לקרן ואחר כך לאיתי. יש לי הרגשה שלאיתי הנעבך יש קצת אהדה בציבור, וקרן הכי בסיכון. רוב מי שראה את ההשתלחות של שי בנעמה לעיני הקבוצה, שגרמה בסופו של דבר לעזיבתה, לא יצביע לשי. השאר תלוי במה שיראו בשידור. אז אל ייאוש, הצביעו קרן (10) ואיתי (1) עד כה אנחנו צדקנו בהימורים. הפעם ההימור קצת קשה יותר, אבל עם טיפת מזל נצליח. החשש שלי: ההפקה תחליט שבגלל שנעמה עזבה לא תהיה ביום ראשון הדחה. זה לא חוקי כי אנשים רבים כבר הצביעו, ואי אפשר להעביר את הקולות שלהם לשבוע הבא משום שלא ידוע מי יהיו המועמדים להדחה.

אם היא תלך הם כנראה יחזירו את הכסף למי שהצביע

כמו שעשו עם ההדחה הפיקטיבית של בוריס ביום השני .

bibaso

New member
אל תשכחו את וונסה

גם למי שלא אוהב אותה מי יודע מה - לפחות כל עוד שי בבית חייבים שהיא תשאר כקונטרה מוסרית לשי.

קמבילי

New member
ברררררור של נשכח את ונסה חביבתנו

לדעתי היא לא בסכנה כרגע, כי קרן בסכנה הכי גדולה ואיתי אחריה. אין מצב שוונסה תקבל פחות קולות מהם. זה מצד הקהל בבית. מצד האנשים באח הגדול קרן היא הקורבן הבא של שי (קורבן קל וצפוי מאד), ואחריה לדעתי תבוא ונסה (אולי יוסי ועינב, אבל גם בבית האח הגדול יודעים שהקהל לא ידיח אותם) זה בתנאי ששי לא מקבל את הבעיטה ביום ראשון.

shy6

New member
מצידי כולם הביתה עכשיו

אף אחד שם לא שווה את השקל SMS . חבורה של מוגי לב,לא מרגישים רגשות מצפון שדרסו בנאדם וגרמו לו לעזוב.

קמבילי

New member
כבר ברור מי הקורבן הבא: קרן !!!!

שי עכשיו מלכלך באוזני שפרה על קרן. אתמול היא פלטה משהו לאשר לגבי אבהות, והוא עושה מזה מטעמים. לא שמעתי מה שהיא אמרה ואני לא רוצה לצטט מפי שי, אבל הוא אמר "שמעתי את זה כמעט התפרצתי, במקום זה קמתי והלכתי". עכשיו ליאון הגיע והוא ממשיך לחפור לו על קרן: אם הספינה שוקעת ואתה הקפטן של הספינה, אתה לא נוטש אותה.

למעלה