עידכונים מהוילה - יום 39 , 9.10

תודה על הדיווח

המאוד משעמם אם אין לך מה לכתוב, תוותר, לא חייבים לכתוב הודעות בכל מחיר (בטח לא כשהמחיר הוא השפלה של עצמך: "איתי מבזבז מים"- וואוווו)

droriko

New member
בעניין צבר

צבר אמר עכשיו לונסה שכבר מישהו אחד שהוא חשב שהוא קרא איכזב אותו בגדול(שזה כמובן אשר). אני באמת מאמין שצבר סלח לאשר, אבל לא שכח לו ! מה זאת אומרת? שאמנם החברות ביניהם חזרה ליהות טובה והכל, אבל לצבר נראה שאין אמון יותר באשר , כי הוא יודע שבפעם הבאה שאשר יקבל עליו ת'פיוז הוא עוד פעם לא יגיד לו את זה בפנים ויעדיף להצביע מאחורי גבו.

שצבר לא יתמם!!!

צרב גם כן הצביע נגד אשר למרות כל "החברות והאהבה הגדולה" בינהם אז שלא ישחק אותה חסיד אומות עולם.

droriko

New member
זה לא עניין של מוסר

זה עניין שצבר מתחיל לסמן אנשים שכדאי לו להיזהר מהם במשחק ,ואשר הוא אחד מהם.

זה רק אני או שהמתמודדים חושבים ש"האח הגדול"

זה "כוכב נולד"??? יא-אל-אללה כמה אפשר לשיר?? ולאף אחד אין קול יפה (וכן, גם ללאון אין!! הוא מחליף 30 סולמות בכל שיר שהוא שר) יאללה, חאלססססס כמה רעש הם עושים. עדיף כבר לשמוע את ונסה צורחת במבטא הצרפתי המעצבן שלה לאון חושב שבא לאודישן מתמשך של כוכב נולד. הוא לא מעביר יום בלי "להשמיע" לכולם את כשרון השירה שלו. אולי הליקון יממנו לו תקליט (פחח חי בקליפ) יאללה לאון הזה רק הורס....אפילו יותר משי הנעל

כל דבר שהוא לא שירה. הם חייבין להבין שזה

ממ מרגיז. הם אמורים להתנהל כרגיל ולא לעשות שואו למצלמות. זה העיניין בתוכנית הזו וזה כל כך שקוף שהם מתאמצים בשביל המצלמה. עבר חודש... יא-אללה לאון הכי שקוף. פעם אמר לאיתי וקרן שדיברו על איזה עיניין מהלימודים שלהם: "די זה לא מביא רייטינג, בואו נשיר" (וכמובן שהתחיל לשיר) וכשעינב חיקתה אותו היא אמרה שכשהוא מתעורר הוא קודם כל שר למצלמה וברגע שהמצלמה זזה מהכיוון שלו הוא מפסיק אז יאללה, הוא היה באודישן לכוכב נולד ולא קיבלו אותו-שיבין ת'רמז

sweetdreams

New member
נראה לי שזה בגלל שהוא פשוט צומי..

הוא אוהב שמתייחסים אליו, אפילו אם זו רק המצלמה. ומתי שלא, אז הוא נכבה... ובאופן כללי לגבי השאר, אני חושבת שככה הם כשהם מתנהגים רגיל, ולא עושים שואו. מה הם עוד יעשו? אין שם כלום. חלק שרים, חלק סורגים, חלק מעשנים.. ככה זה, אי אפשר שכל הזמן תהיה דרמה. אחרת היו משדרים בטלוויזיה כל הזמן, ולא רק פעמיים בשבוע.

אז שיפסיקו למקם את המצלמות עליהם בזמן הצרחות

(בינינו, זו לא שירה וזה גם לא מתקרב ללהיות שירה) אז שימקמו את המצלמות על מי שמדבר ולא צועק תחת ההסוואה של "שירה"

miracle8dl

New member
ובואי נסיים בזה שתפנימי שאת לא אומרת לי מתי

לסתום את הפה אה ו.. אין על מה :)

אז אני אחליט מתי מה מסתיים ואני אספר לך

שיש לך מזל (גדול) שאת בסך הכל עוד יצור וירטואלי שלא ראוי שאני אגיב לא ביותר משלוש המילים "תסתמי את הפה". שיהיה לך ערב מקסים....מדהים, לא סתם....

למעלה